در این مطلب، علت کمبود لاستیک در کشور را بررسی کرده ایم با ما همراه باشد و در ادامه آن را بخوانید.


عرضه 700 هزار حلقه لاستیک و کاهش تعرفه واردات دو سیاست جدید برای کنترل بازار است. رئیس اتحادیه لاستیک فروشان از آغاز فروش 700 هزار حلقه لاستیک در 31 استان کشور در ابتدای هفته جدید خبر داد و همزمان وزارت صمت علیرغم کاهش تعرفه واردات به یک سوم افزایش یافت. خواسته های داخلی تولیدکنندگان آمارهای تولید لاستیک در کشور که به تازگی بر اساس سوابق هفت ماهه اول سال کارخانه های ملی منتشر شده است، تا حد زیادی عدم هماهنگی بین عرضه و تقاضا در این بازار را آشکار می کند و بر اساس محاسبات انجام شده از فردی که باید به بازار آزاد برود، می تواند سه برابر باشد. نرخ مصوب کند است.

تولید لاستیک در کشور در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است. طبق جدولی که اخیرا تحت عنوان آمار تولید کارخانه های تایرسازی در رسانه ها منتشر شده است. فروردین در پایان مهرماه امسال 146 هزار و 363 تن لاستیک تولید شد که معادل 13 میلیون و 478 هزار و 931 حلقه لاستیک است اما در سال گذشته حجم تولید کارخانه های تایرسازی در مدت مشابه کمی بیش از 13 میلیون و 757 هزار لاستیک بوده است. حلقه.

تولید لاستیک در کشور در هفت ماهه نخست سال به حدود 13 میلیون و 500 هزار حلقه رسید که از این میزان 11 میلیون و 931 هزار حلقه یعنی 88 درصد از کل حجم تولید تایرسازان برای خودروهای سواری بوده است. که معادل کاهش 50 درصدی حجم تولید تایر بوده و سیر تحول را نسبت به هفت ماهه سال گذشته نشان می دهد. از سوی دیگر آمار اعلام شده و ارقام حجم تولید تایرهای وانت حکایت از افت 10 درصدی این بخش دارد.

مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، نیاز سالانه کشور به لاستیک را بین ۲۶ تا ۲۷ میلیون حلقه برآورد می‌کند. به گفته حسین فرهیدزاده، یکی از معاونان امنیتی وزیر کشور، سالانه 21 میلیون حلقه لاستیک در کشور تولید و 3 میلیون و 700 هزار حلقه نیز وارد می شود. با این سخنان می توان در نظر گرفت که کمبود سالانه لاستیک در کشور حداقل یک میلیون و 300 هزار حلقه است. اگر تایرسازان از هفت ماهه ابتدایی سال تا پایان به همین ترتیب ادامه دهند اسفند کمبود این تعداد حلقه لاستیکی در کشور احساس می شود.

سیاست های وزارت حراست برای تنظیم بازار لاستیک

عرضه 700 هزار حلقه لاستیک در کشور و کاهش تعرفه واردات دو مورد از آخرین سیاست های وزارت امنیت برای کنترل اوضاع است. محمدرضا السرا به عنوان رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر و تعویض روغن تهران گفت: از هفته جاری فرآیند عرضه 700 هزار رینگ لاستیک در تمامی استان های کشور آغاز می شود.

عرضه لاستیک در کشور با هدف ایجاد ثبات در بازار از این زمان آغاز می شود و فروش سیستماتیک لاستیک که به طور موقت حذف شده بود تا رسیدن این محصول به قیمت واقعی ادامه خواهد داشت. از تابستان امسال عرضه لاستیک کاهش یافته و سایت هایی که با هدف عرضه لاستیک به قیمت دولتی فعالیت می کردند تقریبا عرضه نداشتند. این وضعیت تا امروز ادامه داشته و نتیجه آن چیزی جز افزایش قیمت لاستیک نبوده است.

به گفته رئیس انجمن صنعت تایر و تولیدکنندگان تایر، عرضه لاستیک در کشور بر اساس رینگ های پرکاربرد مانند رینگ های 13، 14 و 15 اینچی است که معمولاً برای پراید استفاده می شود و توسط پژو استفاده می شود. و سمند به طور دقیق تر، فرض بر این است که نیمی از لاستیک های توزیع شده تا انتها خواهد بود. آبان رینگ 13 سایز ویژه پراید که کمبود آن بیشتر از سایر لاستیک های موجود در بازار احساس می شود.

کاهش تعرفه واردات لاستیک دومین اقدام وزارت امنیت در حال حاضر برای رفع کمبود و گرانی لاستیک است. به این ترتیب تعرفه واردات لاستیک از 32 به 10 افزایش یافته است که اصلا خوشایند تولیدکنندگان نیست.

تفاوت قیمت لاستیک دولتی و رایگان.

قیمت لاستیک در بازار آزاد می تواند سه برابر نرخ مصوب باشد. مثلا سایز لاستیک 13. پراید این 830000 تومبا برند ایران تایر در مرکز تولید ایران است که یکی از پلتفرم های ویژه فروش لاستیک با قیمت مصوب می باشد. کسی که بتواند یک جفت حلقه لاستیکی بگیرد. پراید خرید آن با قیمت مصوب حدود یک میلیون و 660 هزار تومان تمام می شود، اما همین جفت لاستیک در بازار آزاد با قیمت چهار میلیون و 200 هزار تومان به فروش می رسد، بنابراین خرید چهار حلقه نزدیک به هشت میلیون و چهارصد هزار تومان است. گرفتن او می خورد.

لاستیک های پژو 206 در بازار آزاد با نام روداستون به قیمت هر رینگ دو میلیون و 875 هزار تومب به فروش می رسد اما در سایت تولید ایران امکان خرید لاستیک پژو 206 با قیمت مصوب و سایز 14 در ایران وجود دارد. می توانید آن را یک میلیون و بیست هزار تومان سفارش دهید.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *