دمای بدن با افسردگی شدید همراه است

دانشمندان می گویند که افزایش دمای بدن با شدت علائم افسردگی مرتبط است، اما هنوز نمی دانند چرا و چگونه.

در بزرگترین مطالعه در نوع خود، محققان دریافتند افرادی که از اختلال افسردگی اساسی (MDD) رنج می برند، احتمال بیشتری دارد که دمای بدنشان بالاتر باشد.

این یافته راه را برای درمان هایی هموار می کند که می تواند به تنظیم این عملکرد و کاهش علائم بالقوه ناتوان کننده کمک کند.

اختلال افسردگی اساسی یا اختلال افسردگی اساسی یک بیماری روانی است که ویژگی های اصلی آن افسردگی در موقعیت ها و موقعیت های مختلف، اعتماد به نفس پایین و عدم علاقه به فعالیت های معمولی لذت بخش برای حداقل دو هفته است.

افسردگی اغلب با علائمی مانند عدم اعتماد به نفس، اختلالات خواب، اختلالات خوردن، خستگی، بی حالی و احساس درد بی دلیل همراه است. همچنین، در برخی موارد، یک فرد افسرده ممکن است توهم داشته باشد یا چیزهایی را ببیند یا بشنود که دیگران قادر به درک آن نیستند. برخی از بیماران یک نوع افسردگی راجعه دارند. این به این معنی است که فرد دوره‌هایی از افسردگی را تجربه می‌کند که بین هر دوره سال‌ها طول می‌کشد.

شایان ذکر است که اختلالات افسردگی می تواند اثرات بسیار منفی بر شخصیت، شغل، درآمد مالی، زندگی تحصیلی و همچنین وضعیت خواب، عادات غذایی و سلامت عمومی فرد داشته باشد و این عوارض مستلزم مشاوره به موقع با روانشناس بالینی و روانپزشک است. علائم در صورت مشاهده ضروری می شود.

اکنون محققان دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) داده های جمع آوری شده از بیش از 20000 نفر و 106 کشور را طی هفت ماه تجزیه و تحلیل کردند. دانشمندان با استفاده از همین شرکت کنندگان، داده های دمایی 20863 نفر، 53 درصد مرد و 47 درصد زن را به دست آوردند و داده های یک حسگر پوشیدنی را از 21064 نفر، 56 درصد مرد و 44 درصد زن تجزیه و تحلیل کردند.

در مجموع 559664 ارزیابی دما برای هر شرکت کننده با میانگین 27 مطالعه در روز انجام شد.

ارزیابی‌های ماهانه سلامت روان نیز با استفاده از یک معیار پرکاربرد افسردگی همراه با سیستم اطلاعات اندازه‌گیری پیامدهای گزارش‌شده توسط بیمار (PROMIS)، یک سیستم رتبه‌بندی قابل اعتماد برای اندازه‌گیری سطوح افسردگی (خفیف تا شدید) انجام شد.

اشلی میسون، نویسنده ارشد تیم تحقیقاتی، می‌گوید: «ما فکر می‌کنیم این بزرگترین مطالعه تا به امروز است که رابطه بین دمای بدن و علائم افسردگی را در یک نمونه جغرافیایی بزرگ بررسی می‌کند.

آنچه محققان دریافتند این بود که دمای بدن مستقل از متغیرهایی مانند سن و جنسیت با شدت علائم افسردگی مرتبط است. آنها همچنین دریافتند که افزایش سطح شدت افسردگی با دمای بالاتر بدن مطابقت دارد.

محققان همچنین روندی را به سمت نمرات افسردگی بالاتر و نوسانات دما کمتر در دوره های 24 ساعته مشاهده کردند، اما داده ها از نظر آماری معنی دار نبودند.

مطالعات قبلی کمتر از 300 شرکت کننده را در یک محیط کنترل شده نمونه برداری کرده است. این تجزیه و تحلیل داده‌های دنیای واقعی فراتر از تنظیمات آزمایشگاهی برای درک رابطه بین دمای بدن و MDD و همچنین برای توسعه درمان‌های جدید با هدف قرار دادن اختلال عملکرد تنظیم حرارت بسیار مهم است.

اگرچه ممکن است غیر منطقی به نظر برسد، اما درمان‌های بالقوه شامل درمان‌های گرم‌کننده مانند جلسات یوگا داغ و سونا برای تحریک مکانیسم‌های خود خنک‌کننده بدن است.

میسون می‌گوید از قضا، گرم کردن افراد در واقع می‌تواند منجر به کاهش بیشتر دمای بدن شود، که دوام بیشتری نسبت به خنک کردن مستقیم افراد دارد، مانند حمام یخ. بنابراین با خود فکر کردیم، اگر بتوانیم دمای بدن افراد مبتلا به افسردگی را برای درمان‌های مبتنی بر دما به دقت کنترل کنیم، چه؟

اختلال افسردگی اساسی (MDD) به عنوان سومین علت اصلی بیماری در سراسر جهان در سال 2008 رتبه بندی شد و سازمان بهداشت جهانی معتقد است تا سال 2030 به رتبه اول خواهد رسید. از آنجایی که این بیماری چند عاملی است و با عوامل بیولوژیکی، ژنتیکی، محیطی و روانی اجتماعی همراه است، درمان موثر آن بسیار پیچیده است.

اگرچه اطلاعات کمی در مورد دمای بدن و افسردگی وجود دارد، از جمله اینکه آیا به مکانیسم های خود خنک کننده یا فرآیندهای متابولیکی تولید کننده گرما مربوط می شود، محققان معتقدند که نتایج آنها برای کشف درمان های جدید تنظیم کننده حرارت مفید است.

محققان در این مطالعه خاطرنشان کردند که روشن کردن مسیرهای بیولوژیکی که از طریق آنها دمای بدن در برخی از افراد مبتلا به افسردگی تغییر می‌کند، ممکن است مکانیسم‌های بیماری‌زایی خاص‌تری را نشان دهد که قابل درمان هدفمند برای افراد مبتلا به افسردگی و دمای بدن بالا هستند.

میسون گفت: “با توجه به نرخ فزاینده افسردگی در ایالات متحده، ما در مورد امکان راه حل درمانی جدید هیجان زده هستیم.”

این تحقیق در مجله Scientific Reports منتشر شده است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *