در عین حال شرکت های هواپیمایی موظف به رعایت دستورات سازمان هواپیمایی در خصوص نماز هستند که شرکت هواپیمایی ماهان در پرواز تهران- مشهد صبح امروز صدها نماز برای آن اقامه کرد.

خبرگزاری تسنیم در مطلبی به شدت از شرکت هواپیمایی ماهان انتقاد کرد.

این خبرگزاری نوشت: بر اساس بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری، «کلیه مسافران هواپیماهای ایرانی در هر مبدأ و مقصدی و همچنین مسافران شرکت‌های هواپیمایی خارجی که از فرودگاه‌های مبدا در ایران یا به مقاصد داخل ایران پرواز می‌کنند، حق اقامه نماز را دارند. روزانه.» شرایط و این قانون باید به رسمیت شناخته شود و مورد احترام قرار گیرد.

اکنون برخی از خطوط هوایی داخلی این سیاست را نادیده گرفته و بدون رعایت سیاست مذکور پرواز می کنند. به عنوان مثال شرکت هواپیمایی ماهان صبح امروز بدون در نظر گرفتن فرضی بودن مسافران در نماز فجر و در واقع بی احترامی به آنها، پرواز تهران- مشهد را انجام داد.

یکی یکی از مسافران پرواز شماره 1081 تهران – مشهد در ساعت 04:30 صبح امروز گفت: پرواز مذکور با حدود 15 دقیقه تاخیر فرودگاه مهرآباد را به مقصد مشهد ترک کرد.

وی ادامه داد: به دلیل این مشکل هواپیما دیر در فرودگاه مشهد به زمین نشست و تقریبا چهار دقیقه تا طلوع آفتاب باقی مانده بود.

وی افزود: برخی از مسافران این پرواز که بلافاصله پس از پیاده شدن از هواپیما وضو گرفته بودند در محوطه فرودگاه و باند فرودگاه نماز صبح را اقامه کردند. متاسفانه نماز اکثر مسافران این پرواز لغو شد.

وی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اقامه نماز گفت: از شرکت های هواپیمایی انتظار می رود برای اقامه نماز مسافران برنامه تدارک ببینند تا مورد ظلم قرار نگیرند. تحقق فرضیه به مؤمنان.

طبق بخشنامه سال 1395 سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت‌های هواپیمایی موظفند اطلاعات درخواستی مسافران از جمله به وقت شرعی و جهت قبله را در زمانی که در طول پرواز، وقت نماز شریعت در همان پرواز شروع و پایان می‌یابد، ارائه کنند که درخواست‌کننده مسافران و درصورتی‌که به آن سفر کنند. امکان دارد، مکان مناسب و امنی را برای اقامه نماز واجب مسافران فراهم کند.

در مواردی که بعد از فرود هواپیما وقت نماز تمام می‌شود ولی زمان کافی برای انجام تشریفات ورود در مقصد و اقامه نماز وجود ندارد، باید موارد فوق رعایت شود.

اگر وقت نماز قبل از شروع برنامه پرواز سوار شدن مسافر شروع شده باشد یا به دلیل وقت نماز و طول پرواز امکان اقامه نماز در طول پرواز وجود نداشته باشد، سوار شدن مسافر باید حداقل 15 دقیقه بعد از وقت نماز ورود مسافر شروع شود. برنامه پرواز باید به گونه ای اصلاح شود که به مسافران اجازه دهد پس از فرود، نماز و تشریفات ورود به مقصد خود را کامل کنند.

در مواردی که رعایت شرایط فوق منجر به نقض الزامات ایمنی و به خطر افتادن جان مسافران شود، رعایت الزامات ایمنی و اعلام محدودیت‌های موجود، رعایت و رعایت حقوق مسافران، راهکارهای جایگزین، حداکثر ضروری است. همکاری احتمالی با مسافران صورت می گیرد. .

بر اساس این اطلاعیه، کلیه شرکت های هواپیمایی موظفند دستورالعمل ها و فرآیندهای مربوط به برنامه ریزی پرواز و مدیریت پرواز را به منظور رعایت مفاد این اطلاعیه در فعالیت های روزمره شرکت ها اصلاح و بازنگری کنند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *