رژیم فستینگ نوعی رژیم است که بر نخوردن طولانی مدت تمرکز دارد در ادامه این نوع رژیم را بررسی کرده ایم.
شاید شما که می خواهید وزن کم کنید نام رژیم روزه داری یا اصطلاح رایج روزه داری را شنیده باشید. این یک مدل تغذیه ای است که در آن افراد سعی می کنند تمام مواد مغذی مصرفی خود را در طول روز و شب در ساعات محدودی از روز وارد بدن خود کنند.
به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از یورونیوز، اگر از طرفداران این رژیم هستید، باید به شما تبریک بگوییم، زیرا نتایج دانشمندان کینگز کالج لندن نشان می دهد که غذا خوردن در یک بازه ۱۰ ساعته نسبت مستقیمی با انرژی بیشتر و خلق و خوی مناسبتر و همچنین گرسنگی پایینتر افراد دارد.
این مدل رژیم روزه داری که به عنوان محدود کردن مصرف غذا به مدت معینی در طول روز تعریف می شود، به عنوان رژیم لاغری محبوب سال های اخیر شناخته می شود. به عنوان مثال، افراد تمام مواد غذایی مورد نیاز خود را در طول روز در یک دوره 10 ساعته مصرف می کنند و در ساعات باقی مانده گرسنه می مانند.
به عبارت ساده تر، به عنوان مثال، فرد از ساعت 20 تا 10 فردا چیزی جز آب نمی خورد و نمی آشامد و کل ساعات مصرف شده در طول روز را به 10:00 تا 08:00 محدود می کند. بعد از ظهر. این به بدن شما اجازه می دهد برای مدت طولانی تری گرسنه بماند، که اساس کاهش وزن را تشکیل می دهد.
در حالی که طرفداران روزه بر مصرف تمام مواد غذایی روزانه در بازه زمانی 6 ساعته تاکید دارند، نتایج جدید محققان نشان می دهد که حتی مصرف غذاها در مدت زمان طولانی تری مانند 10 ساعت نیز می تواند تاثیر مثبتی بر روند کاهش وزن داشته باشد. . در چنین شرایطی فرد می تواند 14 ساعت روزه بگیرد و با حفظ رژیم غذایی خود از فواید سلامتی آن بهره مند شود. بر اساس این مطالعه، این افراد انرژی بیشتر، خلق و خوی بهتر و گرسنگی کمتری را نسبت به افرادی که فواصل غذایی طولانی تری دارند، تجربه می کنند.
نکته هیجان انگیز در مورد این رژیم این است که ساعات روزه داری نیازی به طولانی بودن (مثلاً 18 یا 16 ساعت) ندارد و حتی ساعات کوتاه تر نیز می تواند اثرات مفیدی بر بدن داشته باشد. دکتر از کینگز کالج لندن سارا بری گفت: “برای اولین بار، ما دریافتیم که مصرف کنندگان با زمان محدود مزایای سلامتی قابل توجهی نسبت به کسانی که این روند را تجربه نکرده بودند، تجربه کردند.”
بیش از 37000 نفر در برنامه تحقیقاتی مؤسسه سلامت زوئی که این تحقیق را همراه با کینگز کالج لندن انجام داد، شرکت کردند. این افراد به مدت سه هفته این برنامه را دنبال کردند. در این برنامه، محققان به شرکت کنندگان دستور دادند که در هفته اول به طور معمول غذا بخورند و سپس یک پنجره غذایی 10 ساعته برای آنها تعیین کردند تا برای دو هفته آینده غذا بخورند. در پایان این سه هفته بیش از 36 هزار نفر از نتایج راضی بودند و تصمیم گرفتند این روند را در هفته های آینده دنبال کنند. از نظر جمعیتی، تقریباً 78 درصد از شرکت کنندگان در این مطالعه زن و میانگین سنی آنها 60 سال بود. به علاوه میانگین شاخص توده بدنی این افراد 25.6 بود.
با توجه به نتایج این مطالعه، مشاهده شد کسانی که این رژیم را برای مدت طولانیتری دنبال میکردند، مزایای سلامتی بیشتری کسب کردند.
این مطالعه اهمیت زمان خوردن را تکرار می کند و نشان می دهد که نه تنها اینکه چه چیزی و چقدر می خورید مهم است، بلکه زمان خوردن این غذاها نیز برای بهبود سلامت شما مهم است. در نتیجه، باز کردن پنجره ای برای غذا خوردن و محدود کردن ساعات غذا خوردن می تواند برای سلامتی شما بسیار مفید باشد. سارا بری میگوید: «یافتههای ما نشان میدهد که اکثر مردم اگر زمان غذا خوردن خود را به ۱۰ ساعت در روز محدود کنند، احساس سیری بیشتری میکنند و وزن کم میکنند.»