چیزی را گزارش کنید بازتاب آنلاین از البرز; «مجتبی عبداللهی» سه شنبه ۱۸ شهریور آبان وی در جلسه هماهنگی رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه که برای اولین بار در کشور در استان البرز برگزار می شود، با ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد ملی در البرز، فرصت ها و مخاطرات ناشی از آن را تشریح کرد. استان در ابعاد مختلف به ویژه اجتماعی و فرهنگی و میزبانی البرز. چنین برنامه ای را به عنوان ظرفیت در نظر بگیرید.

وی افزود: البرز را بنا به بیانات مقام معظم رهبری به دلیل تنوع اقوام کشور «ایران کوچک» نامیده اند و البته علاوه بر فرصت های بی شمار، احیای هویت بومی نیز ضروری است. در این ظرفیت پنهان شده است.

عبداللهی گفت: با توجه به رویکرد کلان رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه، کمیته های 9 گانه زیر مجموعه آن نیز اهداف و برنامه های بسیار خوبی دارند که توانایی و ضرورت اجرای آن در البرز محسوس است.

وی افزود: برنامه ریزی فرهنگی برای این استان به عنوان کوچکترین استان کشور نسبت به جمعیت 3.5 میلیونی و رشد سالانه 100 تا 140 هزار مهاجر، ضرورتی انکارناپذیر است و در این راستا هیچ اقدام و برنامه ریزی کافی نیست. اما باید تداوم داشته باشد.

استاندار البرز بر اهمیت جایگاه خانواده تاکید کرد و گفت: باید نقش مثال زدنی ایران اسلامی به عنوان کشوری مسلمان و شیعه در جهان به ویژه در بعد فرهنگی و اجتماعی پررنگ شود.

وی افزود: امید است با برنامه ریزی های انجام شده در قالب این رویداد ملی و اهداف تعیین شده و همچنین همکاری مدیران استانی در استان البرز به عنوان پایلوت این رویداد برای کشور اجرایی شود.

عبداللهی در پایان حمایت صمیمانه خود را از برگزاری رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه اعلام کرد و از مدیران استانی خواست بسترهای لازم را برای تحقق اهداف فراهم کنند.

استراتژی اساسی حمایت از اکوسیستم خانواده است

حجت الاسلام والمسلمین محمد برمئی، دبیر علمی و کارشناسی رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه نیز با اشاره به حدیث پیامبر اکرم (ص) با عنوان «بهترین اهل بیتت من باش». من بهترین خانواده ام» و گفت: وقتی از خانواده صحبت می کنیم باید بدانیم که خانواده یک جامعه کوچک است که در اینجا مفهومی تعریف می شود. خانواده یکی از مهمترین موضوعات فردیت است، یعنی خانواده از گروهی از افراد تشکیل شده است که شامل مرد، زن، پسر یا دختر است. آنها می توانند کودک یا نوجوان باشند.

وی ادامه داد: مشکلی که ما را نگران می کند این است که خانواده ها به سمت فردگرایی پیش می روند بنابراین این حرکتی که در حال انجام است رفتاری یک طرفه است که ما را آزار می دهد.

حجت الاسلام برمئی گفت: اکنون رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه با بررسی دقیق فرصت ها و تهدیدها در قالب 9 کارگروه طراحی شده و راهبرد اساسی حمایت از اکوسیستم خانواده است.

وی افزود: استان البرز به عنوان یک ایران کوچک، تنوع اکوسیستم خانواده است و میانگین ایران بزرگ را در دل خود دارد که با برگزاری این رویداد ما را به چارچوب پر افتخار و جذاب خانواده ایرانی نزدیک می کند.

حجت الاسلام برمئی با بیان اینکه حقایق و دستاوردها به درستی ابلاغ نمی شد، گفت: کارگروه های تخصصی این رویداد محتوای بسیار خوبی تولید کرده اند که در سطوح مختلف رسانه ای و آموزشی در بستری اختصاصی ارائه می شود.

وی با اشاره به اینکه مخاطبان این رویداد خانواده هستند و قابل اجرا در سایر نهادها هستند، افزود: با توجه به اهمیت موضوع باید با دستور رئیس جمهور محترم آرم خانواده ایرانی طراحی شود.

دبیر علمی و تخصصی این رویداد گفت: در سه بخش، توان انسانی رسانه های فضای مجازی، فعالان مشاغل خانوادگی و خانواده های کارآفرین و تولیدکنندگان علم در استان شناسایی و بهره برداری می شود.

ما زندگی آنها را روایت خواهیم کرد و آنها را به فیلم های مستند و رسانه ای تبدیل خواهیم کرد و همچنین فعالیت های تبلیغاتی انجام خواهیم داد.

وی افزود: این رویداد بار مالی به استان تحمیل نمی کند اما انتظار می رود مدیران استانی با استفاده از امکانات خود ظرفیت های مردم را فعال کنند.

حجت الاسلام برمئی گفت: محتوای تولید شده در البرز از شبکه های سراسری پخش می شود و کارگروه ها با توجه به اولویت های استان فعالیت خود را آغاز می کنند.

وی افزود: رویداد ملی «خانواده و فرهنگ عامه» در 9 کارگروه مدیریت و آموزش خانواده، موفقیت و مهارت خانواده، سلامت، جمعیت و نشاط خانواده، بازی و اوقات فراغت خانواده، محیط و نقش خانواده، سفره خانواده و تغذیه. ، رسانه های خانواده، مد و لباس خانواده و همچنین فرهنگ و میراث ناملموس خانواده آغاز شد.

کارگروه مدیریت خانواده

در ادامه محسن احمدومند، دبیر کارگروه مدیریت خانواده گفت: تمامی خدمات و فناوری های توسعه یافته از بطن خانواده و برای خانواده هدف گذاری شده است و به همین منظور آموزش، پژوهش و بحث را انجام می دهیم. دستور جلسه.

وی با اعلام برگزاری همایش ملی مدیریت خانواده در این رویداد گفت: کمپین ملی کسب و کار خانواده دوستدار خانواده از دیگر برنامه های ما است و همچنین بستر مدیریت دانش برای فعالان حوزه خانواده ایجاد می شود تا بتوانند نقش آفرینی خوبی داشته باشند. مدل ها. یک رویداد آموزشی یک روزه در مورد بازی مدیریت خانواده نیز برگزار خواهد شد.

کارگروه محیط زیست

مدیر گروه محیط زیست رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه بر آموزش محیط زیست جامعه تاکید کرد و گفت: در حوزه محیط زیست در سه مرحله آگاهی، تغییر نگرش و تغییر رفتار به این موضوع می پردازیم. آموزش مهارت های سبک زندگی پایدار در حوزه محیط زیست نیز هدف ماست.

وی با اعلام برگزاری سه رویداد زیست محیطی گفت: در حال طراحی یک رویداد ملی هستیم که به مرحله بومی می رود. همچنین این منطقه میزبان بازی های تبادلی، خانه تاب سبز، فروش و حمایت و بوت کمپ است.

کارگروه خانواده، فرهنگ و میراث ناملموس

جلالی، رئیس کارگروه خانواده، فرهنگ و میراث ناملموس نیز گفت: تمرکز ما بر هویت ایرانی-اسلامی است و تلاش می کنیم در این مراسم ظرفیت ها را در اقلیم های مختلف شناسایی و معرفی کنیم. در سراسر جهان ثبت شده است و ما آگاهی از این آیین ها را در طول تقویم یک ساله افزایش خواهیم داد.

کارگروه بازی و اوقات فراغت

رئیس کارگروه بازی و اوقات فراغت تافلی نیز گفت: بازی زبان مشترک بین نسل هاست، تلاش می کنیم محورهای مردمی را در این رویداد فعال کنیم. ما سه برنامه اصلی داریم که شامل رویداد استارت آپ بازی خانوادگی، نمایشگاه تبلیغاتی بازی خانوادگی و جمعه بازی خانوادگی است.

کارگروه رسانه

تک فلاح رئیس کارگروه رسانه نیز گفت: امیدواریم در این رویداد رسانه های خانواده را معرفی کنیم. بخش های کمپین، آموزشی و رقابتی هسته اصلی برنامه های ما را تشکیل می دهند.

کارگروه جدول ایرانیان

محمدی رئیس کارگروه سفره ایرانیان نیز درباره برنامه های این کارگروه گفت: معرفی سفره اصیل ایرانی بر اساس جغرافیای فرهنگی و غذایی ایران، بررسی تاثیر اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و آموزشی فرهنگ غذا در خانواده. منطقه، رویکرد ارتقای سبک تغذیه سالم ایرانی با حمایت از بانوان ایرانی، احیای هویت معنوی غذاهای سالم و … محور برنامه های ما می باشد.

وی افزود: در این زمینه نمایشگاه نمونه، غرفه های سبک زندگی، رویدادهای خانوادگی، میز بین المللی و جشن اختتامیه را برگزار خواهیم کرد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *