به گزارش مگتو از اصفهان، سردار حسن مومنی اظهار کرد: هر دو ساعت در کشور پنج نفر در تصادفات جاده ای جان خود را از دست می دهند و ده ها نفر مجروح می شوند. در بحث کاهش تصادفات، تنها پلیس راه نیست که مسئول است، سایر مراجع نیز در این زمینه وظایف و وظایفی دارند.

وی ادامه داد: با وجود اقدامات فراوان برای کاهش تصادفات، آمار تلفات جاده ای در کشور کاهش چشمگیری نداشته و حتی در برخی موارد افزایش یافته است. در استان اصفهان در ده ماهه امسال 11 درصد افزایش تصادفات برون شهری را به ثبت رساندیم..

رئیس پلیس راه خاطرنشان کرد: پس از پایان کرونا و با وجود افزایش سفرها و تعداد خودروها در سال 1401 حدود 20 هزار نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند و با توجه به اینکه طبق آمار 54 درصد از کشته شدگان را جوانان تشکیل می دهند. مردم باید توجه ویژه ای به کاهش تصادفات جاده ای داشته باشند و هیچ کمبودی در این زمینه قابل قبول نیست، به ویژه زمانی که شعار کشور جوان بودن جمعیت باشد.

وی یادآور شد: در سال 1384 حدود 25 هزار نفر بر اثر تصادف در کشور جان خود را از دست دادند که با تلاش پلیس این رقم در سال 1384 به 16 هزار نفر رسید که کمترین میزان در آن سال ها بود و اگر روند رشد را دنبال کنیم. قربانیان تصادفات جاده ای شرایط ادامه پیدا کرد به طوری که در سال های دور، تعداد تصادفات رانندگی امروز به 89000 نفر در سال می رسد.

مومنی همچنین با اشاره به اهمیت راه های استان اصفهان برای حمل و نقل در مرکز کشور، گفت: باید اقدامات زیادی در حوزه ایمنی راه ها در کشور و استان اصفهان انجام شود که برخی منفی و برخی مثبت هستند.

سرعت خودروها در اصفهان بالاتر از میانگین کشوری است

سردار مومنی افزود: بر اساس آخرین اطلاعات میدانی در اصفهان، شاهد افزایش چهار کیلومتری سرعت خودروها در بزرگراه های این استان نسبت به میانگین کشوری هستیم که این امر به ویژه در بزرگراه های منطقه مشهود است. میانگین سرعت خودروها در کشور 79 کیلومتر و در اصفهان 83 کیلومتر در ساعت است.

فرمانده پلیس راه افزود: برای کنترل سرعت خودروها در استان اصفهان باید سامانه های دوربین کنترل سرعت در سراسر استان تقویت و فعال شود.

وی خاطرنشان کرد: پس از ده سال در دولت سیزدهم برای اولین بار شورای عالی حمل و نقل کشور به ریاست رئیس جمهور برگزار شد و در تلاش هستیم در زمینه کاهش تلفات تصادفات به آمار قابل قبولی دست یابیم.

علت 82 درصد تصادفات سرعت، سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و خستگی است

سردار مومنی خاطرنشان کرد: علت 82 درصد تصادفات سرعت، سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و همچنین خستگی و خواب آلودگی است که همه این موارد مربوط به خود رانندگان است.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: تعداد جرایم فعلی بازدارنده نیست و از آنجایی که جرایم راهنمایی و رانندگی جزء سبد بودجه نیست افزایش آن باعث افزایش تورم نمی شود.

این افسر ارشد پلیس به تصادفات رانندگی در اصفهان اشاره کرد و گفت: در پنج سال گذشته بیش از 3400 نفر در تصادفات جاده های روستایی این استان جان خود را از دست داده اند که رقم قابل توجه و نگران کننده ای است. و امیدواریم با همکاری قوه قضائیه و سایر دستگاه ها به نتیجه مثبتی در کاهش آمار کشته شدگان تصادفات رانندگی در جاده های استان برسیم.

سردار مومنی یادآور شد: میانگین تصادفات کامیون در کشور به 5 درصد و در جاده های استان اصفهان به 15 درصد رسیده است.

در اصفهان واژگونی خودرو 13 درصد بیشتر از میانگین کشوری رخ می دهد

رئیس پلیس راه فرجا همچنین به آمار بالای واژگونی خودرو در اصفهان اشاره کرد و گفت: میانگین واژگونی خودرو در کشور 24 درصد و در استان اصفهان 37 درصد است که 13 درصد بالاتر از میانگین کشوری است. در این راستا تصمیماتی در شورای راهبری استانداری اصفهان گرفته شد که امیدواریم نتیجه مطلوب حاصل شود.

رئیس پلیس راه فرجا افزود: اصفهان به چند دلیل حائز اهمیت است یکی شریان اصلی راه های کشور است، ثانیاً هفت درصد راه های کشور را به خود اختصاص داده است. این استان از نظر تعداد تلفات جاده ای پنجمین استان بزرگ است. اگر تصادفات کنترل شود قطعا آمار تلفات جاده ای در کشور کاهش می یابد.

۴۶

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *