10 دقیقه مراقبه ذهن آگاهی و 10 دقیقه ورزش به کودکان مبتلا به این اختلال کمک می کند.
به گزارش ایسنا، در حالی که هر دو رویکرد برای کمک به این کودکان در بلندمدت معرفی شد، نتایج این تحقیق نشان می دهد که آنها می توانند در کوتاه مدت نیز کمک کنند.
دکتر. باربارا فنسی، یکی هدف ما شناسایی رویکردهای رفتاری است که می تواند به مدیریت علائم بیش فعالی در کودکان کمک کند و تعیین کنیم که آیا حتی یک کاربرد کوتاه از این رویکردهای رفتاری می تواند مفید باشد و آیا لازم است آنها درگیر آنها شوند یا خیر. این که آیا فعالیت ها در مدت زمان طولانی تری انجام می شود.
این مطالعه کوچک شامل 16 کودک 10 تا 14 ساله بود که یا تمرینات تمرکز حواس را انجام دادند یا به مدت 10 دقیقه کتاب خواندند.
ما همچنین می خواستیم این دو رویکرد رفتاری را با هم مقایسه کنیم تا ببینیم آیا یکی نسبت به دیگری برتری دارد یا اینکه آیا هر کدام جنبه های منحصر به فردی از رفاه را به طرق مختلف ارائه می دهند.
نتایج نشان داد که هر دو ورزش و ذهن آگاهی تأثیر مثبتی بر بی توجهی داشتند. حافظه کاری، کنترل بازدارنده و تعویض تکلیف، خلق و خوی کودکان را از طریق افزایش تمرکز حواس و ورزش بهبود می بخشد.
دکتر می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد که چگونه ذهن و بدن به هم مرتبط هستند. فنیسی برای فعال کردن ذهن فکری کودکان، بدن و آگاهی ذهنی آنها باید فعال شود تا یک محیط یادگیری مساعد ایجاد شود.
این تحقیق مکمل مطالعه ای است که نشان می دهد هم تمرینات تنفسی و هم یوگا می توانند به کودکان مبتلا به ADHD کمک کنند.
پس از تمرینات، کودکان مبتلا به ADHD انجام فعالیت های پیچیده با توجه بیشتر را آسان تر کردند.
تمرینات آموزش داده شده به کودکان بر تنش و آرامش متمرکز بود. کودکان سه بار در هفته به مدت دو تا سه ماه آموزش می دیدند و مزایای این آموزش هنوز پس از شش ماه قابل مشاهده بود.
نتایج این تحقیق در Frontiers in Psychology منتشر شده است.