سبوس گندم با توجه به منابع قابل توجه فیبر سبوس گندم به محصولات لبنی معروف است و منبع عالی مواد معدنی و ویتامین ها است.
مصرف مقادیر زیاد فیبر و غلات مانند سبوس گندم باعث می شود کاهش خطر حملات قلبی و سندرم متابولیک که کار می کند.
به گزارش تبیان، سبوس پوسته بیرونی سخت گندم است. ورود سبوس گندم نامحلول به بدن به هضم غذا و افزایش حجم مدفوع کمک می کند. پیشگیری از یبوست که کار می کند.
پودر سبوس گندم حاوی مقادیر زیادی فسفر و ویتامین های E، B، آهن، منیزیم، روی و کلسیم است که برای گلبول های سفید و قرمز مهم هستند.
بهترین خواص سبوس گندم که از دیرباز به خاطر فیبرش شناخته شده است از یبوست و چاقی جلوگیری می کند و خاصیت دوم ایجاد احساس سیری است.
گندم نوعی گیاه است و از پوسته بیرونی دانه های آن (سبوس) دارو درست می کنند.
سبوس گندم یکی از منابع است سرشار از فیبر به صورت خوراکی برای پیشگیری از بیماری های روده (از جمله سرطان روده بزرگ)، سرطان معده، سرطان سینه، مشکلات کیسه صفرا، هموروئید (بواسیر) و فتق هیاتال (بخشی از معده به داخل دیافراگم بیرون زده) استفاده می شود.
نحوه استفاده از سبوس گندم
سبوس گندم را می توانید به هر غذایی اضافه کنید، از برنج و خورش گرفته تا ماست، شیر و سالاد. همچنین می توانید یک قاشق غذاخوری از آن را به یک لیوان آب اضافه کرده و میل کنید.
می توانید آن را به صورت دم کرده یا مخلوط با شیر مصرف کنید. به عنوان مثال، یک قاشق غذاخوری سبوس را به یک لیوان شیر اضافه کنید، هم بزنید و سپس بنوشید.
مصرف زیاد سبوس
همانطور که خوردن یا پرهیز از سبوس برای عملکرد دستگاه گوارش مناسب نیست، مصرف زیاد سبوس نیز عوارضی را به دنبال دارد. لذا توجه به نکات زیر ضروری است:
– مصرف زیاد سبوس باعث این امر می شود اسهال آهسته. تدریجی
– مصرف زیاد سبوس منجر به این امر می شود انسداد روده و دیورتیکولیت روده که کار می کند.
– نوشیدن مایعات و آب فراوان پس از مصرف سبوس توصیه می شود.
بنابراین رعایت اعتدال در مصرف هر نوع غذایی (حتی مفید) لازم و ضروری است.
سبوس را پودر می کنند، آن را تمیز بشویید (آن را در آب خیس کنید و سپس سبوس را از آب خارج کنید).