به گزارش بازار، لطف الله فروزنده به تشریح دستاوردهای سفر تیم مدیریت شهری به چین پرداخت و اظهار داشت: افزایش سطح خدمات به ویژه در حوزه حمل و نقل عمومی مهم ترین رویکرد مدیریت شهری و هدف گذاری اصلی با مدیریت زاکانی بود. و بر اساس سیاست های شورای شهر که خوشبختانه بر اساس ظرفیت کشور در این دو سال تلاش های خوبی برای توسعه خطوط مترو و ایستگاه های خط 6 و … انجام شد.
وی با اشاره به استفاده از فناوری روز در راستای توسعه شبکه حمل و نقل عمومی و استفاده از ظرفیت جذب سرمایه گذاری خارجی در این زمینه، افزود: رویکرد اصلی ما استفاده از ظرفیت های فنی و در عین حال مالی چین بود، چرا که سیاست اصلی دولت میخواهد تعامل با دولت چین و دولتهای همسایه را افزایش دهد، بنابراین اولین قدم بحث تامین مالی 960 واگن بود که از سال 1995 روی زمین بود.
فروزنده با اشاره به همکاری دولت در این زمینه گفت: خوشبختانه 20 درصد فاینانس انجام شد و مابقی در مرحله پروسه است و اکنون با راه اندازی خط تولید امیدواریم شاهد استفاده مردم از خط اول باشیم. ناوگان حمل و نقل عمومی با زمان بندی انجام شده است.” . افزایش ظرفیت واگن های مترو، افزایش سرعت قطارها و سرعت حرکت شهروندان در سفرهای درون شهری مهم ترین رویکرد این اقدام بود.
معاون اداری مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به شناسایی ظرفیت ها برای برقی شدن ناوگان حمل و نقل عمومی تهران تصریح کرد: بی شک اولین گام این اقدام ارزشمند تاثیر مهمی در کاهش آلودگی و تسهیل در تردد خواهد داشت.
فروزنده با اشاره به انعقاد قرارداد 2500 اتوبوس برقی تصریح کرد: اولین اقدام قابل توجه در این زمینه، توافق با یکی از شرکت های چینی بود که توانستیم منابع مالی را تامین کنیم، انتقال فناوری در همه تفاهم نامه ها اولویت مهمی بود، در این راستا در سه مرحله قرار شد واردات و دانش فنی نیز منتقل شود.
وی افزود: انعقاد قرارداد 2500 دستگاه اتوبوس 12 متری برقی، 27 میلیون و 500 هزار تاکسی انرژی نو، 10 هزار دستگاه ون و مینی بوس و 150 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی از دیگر دستاوردهای این سفر بود. وارد کشور شود
منبع:تحلیل بخش تهران