در پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تهران، موکب‌هایی از ملیت‌های مختلف شامل پاکستانی‌ها و افغانستانی‌های مناطق محروم به سفر خود پیوسته بودند. آن‌ها با برپایی موکب و پذیرایی از جاماندگان تهرانی، از همدلی و صمیمیت در مسیر پر از معنویت روحانی برخورداری می‌کردند.

در عراق، حضور موکب‌هایی از اقوام مختلف در پیاده‌روی اربعین عادی است، اما در تهران، این موکب‌های متشکل از افراد محروم و آسیب‌پذیر، ثابت‌کننده همبستگی و اتحاد مردم این کشور با دیگر نقاط جهان بودند.

میثم ناظمی، مسئول گروه‌های مردمی و معاون اتباع ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار شهر ری، درباره موکب‌های پاکستانی و افغانستانی در مسیر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی تهران صحبت کرد.

وی اعلام کرد که این دو موکب توسط یک جمعیت از پاکستانی‌ها و افغانستانی‌های مناطق محروم تهران به وجود آمده‌اند و به دلیل شرایط اقتصادی نامساعد، هزینه هر آنچه در دسترس داشتند را صرف برپایی این دو موکب کردند تا علاقه خود به امام حسین(ع) را به نمایش بگذارند.

وی افزود که در غرفه افغانستانی‌ها، جمعی از افراد نخبه، دانشجویان، هنرمندان و… با لباس محلی خود در حال طبخ غذاهای افغانی هستند و آنها به مردم توزیع می‌شود. همچنین، در این غرفه، مربیانی نیز به همراه کودکان حاضر شده‌اند و با پخش مداحی محلی، به عزاداری سنتی خود می‌پردازند که برای خیلی از ایرانی‌ها جذاب است.

ناظمی اعلام کرد که خدمات دیگری نیز در این موکب‌ها ارائه می‌شود از جمله خدمات پزشکی، اجرای گروه سرود و واکس زدن کفش زائران.

خارجی‌ها وسط تهران، موکب برپا کردند!/ عکس

 

وی در خصوص موکب پاکستانی نیز خاطرنشان کرد: این موکب نیز به موازات موکب افغانستانی حرکت می کند، با این تفاوت که موکب افغانی برای اولین بار در سال جاری مورد استفاده قرار گرفت، اما موکب پاکستانی در حال حاضر برای دومین بار در این مسیر در حال انجام است. سلسله.

ناظمی توضیح داد که تمام خادمان این موکب لباس محلی به تزئین خود می‌پوشند و با عزاداری محلی پاکستانی همراه با پخت غذاهای محلی، در خدمت زائران هستند. او گفت که این دو ملیت در موکب‌های ده کیلومتری غدیر نیز حاضر بودند و در آیین «محرم شهر» در میدان آزادی نیز در موکب خود میزبان مردم بودند.

معاون اتباع ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار شهر ری نیز در مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی شرکت کرد و اظهار کرد که در ساعات اولیه صبح، بسیاری از هموطنان به این دو موکب سر زده و با بیان این که ما همه یکسان و خادم امام حسین(ع) هستیم، به کمک برای برپایی موکب‌ها پرداختند. این مسئله به فراگیری و بین‌المللی بودن امام حسین(ع) اشاره دارد.

و در پایان، ناظمی توضیح داد که در شهر ری،‌ تعدادی از اتباع با مشکلات آموزشی، تحصیلات، بهداشت و درمان و فرهنگی مواجه هستند و برای حل این مشکلات ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار در امامزاده ابوالحسن شهر ری(ع) راه‌اندازی شده است.

موکب خارجی ها در وسط تهران

موکب خارجی ها در وسط تهران (+ عکس)

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *