در بین تمامی رئالیتی شوهایی که بر اساس بازی مافیایی طراحی و ساخته می شوند، بدون شک «پدر خوانده» از نظر بازیگری و بازیگری حرفه ای ترین و جذاب ترین است، اما خودخواهی بازیگران به ویژه سعید ابوطالب در انتخاب، تضعیف می شود و بازیگران صحنه میانی حساسیتی مانند «فرصتی دیگر» باعث می‌شود که اعتبار این رئالیتی شو که بیننده‌های زیادی دارد، زیر سوال برود.

به گزارش بازتاب آنلاین، پس از اتمام سه مسابقه مرحله اول انتخابی نهایی، رئالیتی شو «پدرخوانده» وارد مرحله « شانس مجدد» شد که شرکت کنندگان حاضر باید در سه مسابقه به رقابت بپردازند. اولین مسابقه به دلیل عملکرد ضعیف است: بازیکنان منتخب در پایین ترین سطح ممکن نگه داشته شدند. در این مرحله باربد بابایی، سپند امیرسلیمانی و ترلان پروانه که از بازیکنان شاخص فصل قبل بودند، برای اولین بار در فصل دوم حضور یافتند تا برای حضور در فینال با بازیکنانی که در این فصل عملکرد متوسطی داشتند، رقابت کنند. این فصل این بازیکنان شامل فرزاد حسنی و مجتبی پوربخش به همراه رامین راستاد، امین میری، دارا حیایی، هادی بازوند، فرزین محدث و نیما شاهرخ شاهی بودند. ترکیب آنقدر ناهمگون که حضور بازیکنان ضعیفی چون فرزین محدث، دارا حیایی، هدی بازوند، نیما شاهرخ شاهی سطح بازی را پایین آورده بود.

مشخص نشد فرزین محدث و دارا حیایی بر چه اساسی برای حضور مجدد در مرحله فرصت انتخاب شدند.

مرحله تکرار مرحله حساسی است که بازیکنان برتر باید در آن حضور داشته باشند که در صورت رسیدن به فینال می توانند با بازیکنان برتری مانند امیرمهدی جهله، امیرعلی نبویان، مجید واشقانی، بهار قاسمی و… رقابت کنند. ، نه بازیکنانی که اصولی ترین قوانین بازی را رعایت نمی کنند و باعث افت سطح بازی می شوند. یکی از اساسی ترین اصول بازی “مافیا” این است که بازیکنان با توانایی های خاص نباید طوری رفتار کنند که هویت آنها به اصطلاح تبدیل به “نمایش” شود، بلکه در این بازی به دلیل بی کفایتی بازیکنانی مانند ” فرزین محدث، «رامین راستاد» و «امین میری» نقش آنها از شب دوم تغییر کرد تا جایی که پدرخوانده بازی با استفاده از «حس ششم» به راحتی همه آنها را از بازی حذف کرد که البته در مورد فرزین محدث انجام شد.

حال سوالی که پیش می آید این است که چرا بازیکنی مثل «فرزین محدث» که توانایی خود را در رئالیتی شوهای «سریال ارتش»، «زاد» و این دور مقدماتی «پدرخوانده» ثابت کرده است، باید دوباره وارد مرحله شانس شود؟ در هر یک از این واقعیت ها این بازیکن هر زمان که در سمت سفید قرار می گرفت و مهارت داشت آنقدر بازی می کرد که در همان دور اول و دوم توسط طرف سیاه مشخص می شد و از بازی خارج می شد. دو هفته قبل از آن در فینال نمایش رئالیتی «زاده» نقش بزرگ‌ترین گروه ضد جاسوسی را بازی کرد. بازی احساسی و غیرحرفه ای او باعث شد تا جاسوسان در دور دوم او را شناسایی کرده و از بازی حذف کنند. محدث در لشکر مخفی نیز همین عملکرد را داشت، اما بار دیگر توسط ابوطالب به مرحله شانس دعوت شد، در این مرحله بار دیگر با یک بازی احساسی نقش خود را به نمایش گذاشت و باعث شد تا سیدشهر به حساس ترین مرحله «حرفه ای» خود برسد. “. “حرفه. از دست دادن

حراج به شایستگی «پدرخوانده» با انتخاب بازیکنان ضعیف و متوسط ​​برای مرحله پیش نهایی، لطفا «مافیا» بازی نکنید.
مجتبی پور بخش در بین بازیکنان ضعیف در قسمت شانس مجدد عملکرد نسبتاً بهتری داشت.

اما شرایط برای سایر بازیکنان بدتر است. رامین راستاد و امین میری در نقش فرزین محدّت غیرحرفه‌ای ایفای نقش کردند، اما بخش رقت‌انگیز ماجرا این است که آن‌ها در کنار دارا حیایی، حدیث بازند، مجتبی پور بخش و باربد بابایی ابتدایی‌ترین قوانین بازی را نادیده گرفتند. باعث شد سیاه ترین بازیکن بازی بلافاصله سفید شود و جریان مسابقه را کاملاً تغییر دهد.

نکته تاسف بار این است که آنها ابتدایی ترین قانون بازی را نمی دانستند که تیراندازی یک مهارت مافیایی محسوب نمی شود و اگر کارت “دستبند” در مقابل عضوی که حق تیراندازی دارد قرار گیرد، می تواند شلیک کند. ، اما مهارت های او به عنوان “حس ششم”، “نزدیک” یا “خرید” قابل استفاده نیست.

این عدم آگاهی از قانون باعث شد تا جریان بازی به طرز فاجعه‌باری به سمت سیاه‌پوستان منحرف شود. حضور بازیکنانی که قوانین اولیه بازی را نمی دانند، نه تنها رقابت را جذاب نمی کند، بلکه عملکرد ضعیف آنها اعصاب عمومی را به هم می زند و باعث نارضایتی می شود. گذشته از این، عدم فرماندهی و مهارت او به طرز عجیبی سطح بازی را پایین می آورد. نکته ای که البته کامبیس مدت ها پیش در پایان بازی به آن اشاره کرده بود. ایکاش سعید ابوطالب در این مرحله کیفیت را فدای کمیت نکرد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *