داور بخش تلویزیونی جشنواره فیلم عمار علاوه بر تاکید بر نقش محوری تلویزیون در تقویت برنامههای تلویزیونی، از «مستند» به عنوان ریشه شکلگیری جشنواره عمار یادکرد.
جمال یزدانی از داوران بخش «تولیدات تلویزیونی» چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار و دانشجوی دکتری فرهنگ و ارتباطات است. از سوابق و فعالیت های یزدانی می توان به تدریس اندیشه امام خمینی (ره)، عضویت در مرکز مطالعات راهبردی معارف اسلامی، عضویت در هیئت مدیره سازمان فرهنگی شهرداری مشهد، عضویت در هیئت اندیشمندان معاونت فرهنگی سپاه و عضویت در کارگروه محتوای شهرک تاریخی مشهد. همچنین کتاب «در مکتب مصطفی» درباره تاریخچه تربیتی شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده از آثار وی به شمار می رود.
یزدانی در گفتگو با خبرنگار مهر وی بیان کرد: معتقدم از آنجایی که تلویزیون آنتن دارد و مخاطب عام پای آن است، رقابت اصلی برنامه های تلویزیون آنجاست. اثر باید توسط مخاطب دیده شود و طبق قشر خاص مخاطب هر چه بیشتر به دست بیاورد برنده شده است. جشنواره های خارجی فقط می توانند به عنوان یک شتاب دهنده به این جریان کمک کنند.
وی افزود: جشنواره عمار از گذشته دغدغه بخش «تولیدات تلویزیونی» بوده، مورد توجه قرار گرفته و پیرامون آن کار کرده است، اما از زمانی که بنیاد جشنواره عمار بر مبنای مستند شکل گرفت، این حوزه در آن برجسته تر است. این پتانسیل وجود دارد که در کنار مستند، بخش تولید تلویزیون از نظر تنوع فرم، تنوع موضوعات و تنوع مخاطب تقویت شود.
یزدانی یادآور شد: جشنواره عمار همانطور که در سینما فعال است در تلویزیون هم می تواند موثر باشد.
نمایش آثار این بخش از 22 تا 28 دی ماه در سینما فلسطین تهران برگزار می شود.