نگار علی_ هفته گذشته انتشار تصاویری از محصولات فروخته شده در سایت دیجی کالا توسط دادگستری (میزان) منجر به اعلام جنایت علیه سایت دیجی کالا شد و در نهایت مدیرعامل این شرکت برای ساعاتی و پس از چند ساعت بازداشت شد. وی پس از مدتی با قرار وثیقه آزاد شد و به گفته سخنگوی قوه قضاییه، پرونده مسعود طباطبایی، مدیرعامل دیجی کالا هم اکنون در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد.

اما نظارت قوه قضائیه بر پرونده مسعود طباطبایی نتوانست معترضان را آرام کند و کار به نوشتن شعارهای تند و انتقادی بر دیوارهای دفتر دیجی کالا کشیده شد. دیجی کالا در تابستان امسال با تعطیلی دو دفتر خود به دلیل پوشیدن لباس های نامناسب تعدادی از کارکنانش مواجه شد که پس از مدتی با اعلام «التزام به رعایت قوانین و مقررات» حذف شد.

در مرداد روزنامه کیهان امسال نیز در ستون «یادداشت روز» خود درباره چالش‌های حقوقی پلتفرم‌های معروفی مانند دیجی کالا و اسنپ نوشت. در سخنان حسین شریعتمداری در کیهان درباره استارتاپ هایی مانند دیجی کالا و اسنپ، گفت: بسترهای خدماتی و مدیریت آنها باید تحت نظارت مستقیم مراکز مربوطه به افراد واجد شرایط واگذار شود و مالکیت و مدیریت آنها به سامانه منتقل شود.

انتشار این خبر از تابستان امسال تا امروز با یک کلمه توقیف همراه بوده و ترس از تکرار مصادره های اول انقلاب، زندگی استارت آپ های فعال کشور را تحت تاثیر قرار داده است. در سال‌های اولیه انقلاب، به‌ویژه با تصویب «قانون حمایت و توسعه صنایع ایران» بخش مهمی از اقتصاد خصوصی ایران شامل املاک، کارخانه‌ها و صنایع بزرگ ۵۳ سرمایه‌دار و صنعت‌گر مصادره شد. منجر به فرار بسیاری از کارآفرینان و افراد تجاری شد. بنیاد مصطفان نیز تأسیس شد.

دولت بلیت می فروشد

در بحبوحه جلسات پی در پی با استارتاپ های بزرگ کشور و در حالی که دیجی کالا بحث همه مجامع است، وزیر راه و شهرسازی دستش از راه اندازی سامانه دولتی برای رفع مشکل کمبود استارتاپ ها، بلیت هواپیما را حل کرده و به دولت می دهد. مسئولین وظیفه فروش بلیط دست در دست اقدام دولت برای دستیابی به سهام استارت آپ های فعال در زمینه فروش بلیت هواپیما در حالی صورت می گیرد که بیش از 55 سایت معتبر در کشور اقدام به فروش بلیت و ارائه خدمات در این زمینه می کنند و وزارت راه و شهرسازی باید برای رفع کمبود بلیط هواپیما اقدام کند. از این طریق برخورد شود. یکی دیگر را دنبال کنید!

بر اساس آخرین آمار، در اکثر کشورها به طور متوسط ​​3 تا 5 درصد از جمعیت کشور از سفر هوایی استفاده می کنند و ایران برای تامین این نیاز به 550 هواپیمای مسافربری فعال نیاز دارد. آنچه گفته می شود، از مجموع ناوگان هواپیماهای مسافری کشور، فقط ۱۷۸ فروند فعال و در حال خدمت رسانی هستند و به همین واسطه هستند، در دوره هایی از جمله آغاز تابستان که برای خرید بلیط هواپیمای افزای می بینند، سفر می کنند. بلیط هواپیما حس که کار می کند.

از سوی دیگر، وزارت راه و شهرسازی نیز می تواند نقش نظارتی داشته باشد. پیدایش بازار سیاه و فروش بالای بلیط هواپیما به ویژه در قالب بلیط هواپیما چارتر، سال‌هاست که در زمان افزایش سفرها تکرار می‌شود و علی‌رغم اقدامات انجام شده، باعث نایاب شدن و گرانی بلیط هواپیما شده است. با این هنوز در اشکال مختلف. در زمان اوج سفر، افزایش تقاضای بلیط و کمبود بلیط هواپیما، چارتر کننده می تواند بلیط های چارتر را با سود قابل توجهی بالاتر بفروشد. اما مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، ورود به حوزه استارت‌آپ را تنها راه حل می‌داند و از راه‌اندازی سامانه فروش بلیت یاد می‌کند.

تماس با استارت آپ ها؛  بلیت های دولتی فروخته شد!

استارت‌آپ‌ها زمانی اهمیت پیدا می‌کنند که اقتصاد دولتی از آنها حمایت نمی‌کند و می‌توانند ایده‌ها و نوآوری‌های جدیدی را به بازار بیاورند. آنها می توانند به حل مشکلات و رفع نیازهایی که شرکت های سنتی قادر به برآوردن آنها نبودند کمک کنند. علاوه بر این، استارت آپ ها اغلب شغل ایجاد می کنند و باعث رشد اقتصادی می شوند. رشد استارت آپ ها با بهبود کیفیت زندگی افراد ارتباط مستقیم دارد. آنها همچنین می توانند به ایجاد فرصت های جدید برای افراد برای تحقق رویاها و جاه طلبی های خود کمک کنند.

باید گفت که استارتاپ ها حتی برای کشورهای در حال توسعه نیز از سایر کشورها اهمیت بیشتری دارند. استارت‌آپ‌ها مشاغل جدیدی ایجاد می‌کنند که قبلاً وجود نداشتند، که برای اقتصاد رو به رشد حیاتی است. طبق تحقیقات بنیاد کافمن، استارت آپ ها سالانه 1.5 میلیون شغل در ایالات متحده ایجاد می کنند. آنها همچنین به جذب سرمایه گذاری و درآمدزایی کمک می کنند که می تواند منجر به توسعه اقتصادی شود. موفقیت استارت آپ ها می تواند به ایجاد صنایع و بازارهای جدید نیز منجر شود.

استارت‌آپ‌ها همچنین روحیه کارآفرینی را که برای توسعه اقتصادی بسیار مهم است، تجسم می‌دهند. کارآفرینان ریسک می کنند و فرصت هایی را ایجاد می کنند که نوآوری و رشد را هدایت می کند. آنها ایده های تازه و دیدگاه های جدید را به بازار می آورند که منجر به رقابت بیشتر و گزینه های بیشتر برای مصرف کنندگان می شود.

در خاتمه باید گفت که ملاقات های ناگهانی با استارتاپ ها و به خطر انداختن محیط کاری آن ها و حتی ورود به حوزه فعالیت آنها و درخواست سهام می تواند عواقب جبران ناپذیری برای اقتصاد کشورمان داشته باشد، به ویژه اگر به گفته دیگر اقتصاددانان وجود داشته باشد. فرصتی برای آزمون و خطا در اقتصاد ایران است. مورد استفاده قرار گرفت

۲۲۷۲۲۷

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *