بعد از گذشت پنج سال از انتصاب علی فروغی به مدیریت شبکه سه سیما و تغییرات مدیریتی در این شبکه مهم، به نظر می‌رسد مدیران جوان سیما با درک درست از شرایط اجتماعی جامعه نسبت به معیارهای سختگیرانه خود تخفیف داده‌اند.

به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از سرویس فرهنگ و هنر – مرتضی کوهمسکن: با گذشت پنج سال از انتصاب علی فروغی به مدیریت شبکه سه سیما و پس از تغییرات مدیریتی در این شبکه مهم، به نظر می رسد مدیران جوان سیما با درک درست شرایط اجتماعی جامعه، استانداردهای سفت و سخت خود را پایین آورده اند.
تغییرات مدیریتی در تلویزیون از سال ۱۳۹۶ با انتصاب مدیر شبکه سیما آغاز شد. تغییری که به تدریج به جایگزینی مدیران قدیمی با مدیران کم تجربه و غیرتلویزیونی انجامید تا در نهایت یک «انقلاب» در عرصه تلویزیون ایجاد شود! «پاییز حوالی» به کارگردانی حسین نمازی ساخته شد. اما با گذشت زمان، شبکه سه سیما، مهمترین شبکه در بین شبکه های تلویزیونی، به شدت به چنین تزریقات موضعی نیاز داشت! برای این کار به برنامه نویسانی نیاز است که تجربه طولانی در ساخت سریال در این شبکه داشته باشند که کارشان توانسته توجه مخاطبان تلویزیون را به خود جلب کند و زبان مخاطب را بداند.

رامین عباسی زاده یکی او یکی از تهیه کنندگانی است که نزدیک به سی سال است که در تلویزیون فعالیت می کند. معروف ترین اثر تلویزیونی که در ماه مبارک رمضان پخش شد و ارتباط خوبی با مخاطب برقرار کرد، «پلیس جوان و او یک فرشته است» بود و هنوز هم در بازپخش با مخاطب مواجه می شود.

انقلاب زیبا، شمس العماره، پریدخت، اختر، پریدخت، همراز، ژاکت جادویی، کهکشان راه شیری و… برخی از کارهای دیگر او به عنوان تهیه کننده عبارتند از: سریال هایی که عباسی زاده در آن بازی می کند، استفاده از کارگردانان حرفه ای، حضور بازیگران سرشناس، توجه به مقوله زیبایی بصری، قاب های زیبا و… برای عناصرش شناخته شده است.

این سریال ها هم فراز و نشیب های خاص خود را داشتند، مثلا سریالی مانند انقلاب زیبا به دلیل تصاویر خشونت آمیز نمایش داده شده در حین پخش با اعتراض هایی مواجه شد اما در بیشتر مواقع این آثار پای بازیگران حرفه ای را به تلویزیون باز کرد و آثاری را تولید کرد که در اکران های خود به موقع واکنش های مثبتی دریافت کردند و این رویه برخلاف کار فعلی اکثر شبکه های تلویزیونی است که برنامه هایشان واکنشی در بینندگان ایجاد نمی کند.

مجموع تجربیات قبلی عباسی زاده به ویژه کارگردانی و ساخت همزمان سریال ترسناک اختر که همچنان یکی از موفق ترین تجربه ها در ژانر سریال سازی است، باعث شد تا او در سریال راحل نیز کارگردانی شود. و همچنین تهیه کننده بودن. اگرچه بعید نیست که تهیه کننده همزمان مسئولیت کارگردانی یک سریال را برعهده بگیرد، اما همزمان بودن این دو مسئولیت به نظر نمی رسد کمبود یا افت کیفیتی ایجاد کند و شاهد افت کیفیت خاصی در سریال هستیم. سلسله. یکنواختی در تبدیل متن به تصویری با این توضیح که متن سریال راحیل دارای جزئیات خاصی است که حاصل ذهن تهیه کننده است و در تجسم وجود تهیه کننده به عنوان کارگردان مثمر ثمر است.

شبکه اوچ سیما جایگاه ویژه ای در بین شبکه های تلویزیونی دارد و از آنجایی که در انحصار پخش فوتبال است، عمده خریدهای تبلیغاتی تلویزیون از طریق این شبکه انجام می شود. می توان بخشی از برنامه های چنین شبکه ای را به کار ایدئولوژیک «دوستان و دوستان» اختصاص داد، اما برای ادامه حیات این شبکه باید به تجربه برنامه نویسان قبلی این شبکه احترام گذاشت. فضا را برای برنامه هایی با هدف شبکه سازی و احقاق حق مقامات فراهم کند. آثاری مانند راحیل که با دست ساخته شده اند باید به گونه ای تولید شوند که توجه بینندگان عادی و طبقه پایین جامعه را به خود جلب کنند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *