افرادی هستند که درجاتی از شرایط خاصی برای مراقبت و استفاده از خود دارند و برای نگهداری لنز در چشم بسیار حساس هستند و در شرایط مختلف از لنزهای رنگی استفاده می کنند تا رنگ چشم های متفاوت را تجربه کنند. از سوی دیگر، امروزه بازار عملهای زیبایی از جنبههای مختلف داغ شده است و برخی از این عملها میتواند خطراتی را برای متقاضیان ایجاد کند، از جمله اعمال مربوط به تغییر رنگ چشم.
به گزارش ایسنا، اگرچه همواره تاکید می شود که هر عمل زیبایی ممکن است خطراتی را برای متقاضی به همراه داشته باشد، اما تبلیغات نامحدود در فضای مجازی در ترغیب افراد به تغییر چهره و ظاهر بی تاثیر نیست. تبلیغات اغراق آمیز تغییر رنگ چشم از جمله این اغواها و سوء استفاده از لذت و اعتماد مخاطب است.
به گفته متخصصان اگرچه این جراحی برای افرادی که به هر دلیلی عنبیه آنها رنگی ندارد و تشعشعات نور آنها را به هم می زند جنبه درمانی دارد اما برای افرادی که به دلیل عوارض آن فقط به دنبال زیبایی هستند بهتر است از سلامت خود محافظت کنید. سراغ این روش ها نرو
عوارض خطرناک تغییر رنگ چشم جراحی پلاستیک
دکتر چشم پزشک و استاد دانشگاه تهران. هرمز شمس نسبت به تبلیغات تغییر رنگ چشم در شبکه های مجازی به ویژه توسط افراد غیر متخصص هشدار داد و گفت: نکته مهم و قابل توجه این است که این روش با قرار دادن پوزیشن ثابت انجام می شود. چسباندن لنز به لایه قرنیه چشم به هیچ وجه عمل ساده و بی خطری نیست و همچنین به دلیل تماس این لنزها با عنبیه باعث ایجاد آب مروارید و تورم در چشم می شود.
خطر نابینایی به دلیل تشکیل یک لایه اضافی در عنبیه چشم
وی درباره عوارض عمل تغییر رنگ چشم به ایسنا گفت: این لنزها یک لایه اضافی است که به داخل چشم رفته و با عنبیه که لایه شفافی است و سلول های آن اندوتلیال و بسیار حساس است، تماس پیدا می کند. نابودش کن، دیگر تولیدش نکن. در این صورت این لنزها خطر ایجاد تیرگی و کوری قرنیه را دارند و در چنین حالتی تنها راه حل، پیوند قرنیه است.
این استاد دانشگاه ادامه داد: این جراحی ها به زاویه و قسمت داخلی چشم که بین عنبیه و قرنیه قرار دارد نیز فشار وارد می کند و می تواند باعث آب مروارید شود. علاوه بر این، این فرآیند ممکن است در نتیجه تماس با عدسی چشم باعث آب مروارید شود. به طور کلی این روش به هیچکس توصیه نمی شود مگر اینکه جنبه درمانی داشته باشد، مگر برای افرادی که عنبیه آنها به طور کامل تشکیل نشده است.
چه زمانی تغییر رنگ چشم جنبه درمانی دارد؟
این چشم پزشک و استاد دانشگاه تهران درباره جنبه های درمانی اعمال مربوط به تغییر رنگ چشم گفت: برخی افراد عنبیه بسیار شفافی دارند که انعکاس نور آنها را مختل کرده و بینایی آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. بنابراین برای بهبود وضعیت آنها می توان عنبیه مصنوعی رنگی تهیه کرد تا دچار اختلال نشوند و در این صورت این جراحی جنبه درمانی دارد اما این جراحی برای فرد سالم خطر بالایی دارد و این برای مدتی است. مردم تحت تاثیر تبلیغات در شبکه های مجازی قرار می گیرند، ممکن است، اصرار دارند که این کار را انجام دهند.
وی در پایان بار دیگر توصیه کرد: از آنجایی که این جراحی ریسک بالایی دارد، افراد در صورتی که مشکل قرنیه ندارند و این جراحی جنبه درمانی ندارد، آن را انجام ندهند. مهمترین نعمتی که هر فردی دارد سلامتی است و بهتر است کارهایی که این مهم را به خطر می اندازد انجام ندهید بلکه برای رسیدن به سلامتی بیشتر اقدام کنید.