به گزارش Science، دانشمندان با تجزیه و تحلیل داده های 80 ساله، ارتباطی بین تغییرات دما و بارندگی و کاهش میانگین امید به زندگی پیدا کردند. نتایج این تحقیق نشان می دهد که زنان و مردم کشورهای در حال توسعه به طور نامتناسبی تحت تاثیر تغییرات آب و هوایی قرار دارند.

به گزارش ایسنا، هدف از این پژوهش برقراری ارتباط مستقیم بین امید به زندگی و اثرات تغییرات آب و هوایی است، ارتباطی که با وجود مستندات گسترده در مورد تأثیرات مستقیم و غیرمستقیم تغییرات اقلیمی از جمله بلایای طبیعی و بیماری های تنفسی همچنان نامشخص است.

یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه علم و صنعت شاهجلال (SUST) در بنگلادش و مدرسه جدید تحقیقات اجتماعی در ایالات متحده داده های 191 کشور را از سال 1940 تا 2020 بررسی کردند. آنها متغیرهایی مانند میانگین دما، بارندگی و تولید ناخالص داخلی سرانه را در نظر گرفتند. اندازه گیری نابرابری بین کشورها

در یک رویکرد پیشگامانه، این گروه یک شاخص تغییر آب و هوا را ایجاد کرد که داده های دما و بارش را برای تخمین شدت کلی تغییرات آب و هوایی ترکیب می کند.

نتایج این تیم نشان می‌دهد که افزایش دمای جهانی تنها یک درجه سانتیگراد (0.5 درجه سانتیگراد کمتر از هدف توافقنامه آب و هوای پاریس) با کاهش میانگین امید به زندگی تقریباً پنج ماه و یک هفته همراه است. علاوه بر این، پیش‌بینی می‌شود که افزایش 10 واحدی شاخص تغییرات آب و هوایی، میانگین امید به زندگی را 6 ماه کاهش دهد.

محققان امیدوارند که شاخص تغییر اقلیم آنها به ابزاری جهانی برای عموم غیر علمی تبدیل شود و بحث جهانی در مورد تغییرات آب و هوا را استاندارد کند.

نتایج نشان می دهد که تغییرات اقلیمی امید به زندگی زنان را به طور نامتناسبی بیش از مردان کاهش می دهد. محققان از کشورها می‌خواهند که برای جلوگیری از افزایش دمای جهانی و حفاظت از سلامت عمومی در مواجهه با تغییرات اقلیمی اقدام فوری انجام دهند.

این گروه از اولویت‌بندی کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سازگاری با تغییرات محیطی حمایت می‌کند و تحقیقات محلی را پیشنهاد می‌کند که بر روی رویدادهای شدید آب و هوایی مانند آتش‌سوزی‌ها، سونامی‌ها و سیل‌ها تمرکز می‌کند که نمی‌توانند به طور کامل توسط تجزیه و تحلیل دما و بارش ثبت شوند. به تنهایی فهمید.

به گفته محققان، تلاش برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و انطباق با شرایط متغیر برای به حداقل رساندن خطرات بهداشتی مرتبط با تغییرات آب و هوایی ضروری است. بنابراین، کشورها باید بر روی ابتکارات سریع برای مهار افزایش دمای جهانی و حفاظت از سلامت جمعیت در مواجهه با تغییرات آب و هوایی، تلاش برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و اقدامات پیشگیرانه برای حفظ امید به زندگی و حفاظت از سلامت جمعیت در سراسر جهان تمرکز کنند.

نتایج این تحقیق در PLoS Climate منتشر شد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *