رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا، راهکارهایی را برای جلوگیری از کپی شدن کارت‌های بانکی ارائه داده است. او بیان کرده که دستگاه‌های کارت خوان با دستگاه‌های جعلی (اسکیمر) تفاوت‌هایی دارند.
بر اساس او، دستگاه‌های کارتخوان دارای صفحه نمایش روشن هستند و هنگامی که کارت را می‌کشید، صفحه نمایش آن روشن می‌شود. در نتیجه، پیش از وارد کردن رمز، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که دستگاه کارتخوان اصلی است. علاوه بر این، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا قبل از اینکه شما ترک محل دهید، دستگاه اسکیمر می‌تواند کپی از کارت‌های بانکی شما بگیرد و در صورتی که هجوم خریدکنندگان نیز در نزدیکی شماست، حساب بانکی شما را خالی کند.
بنابراین، هموطنان و به‌ویژه زائران اربعینی که این روزها در کنار جاده‌ها یا رستوران‌های بین راهی خرید می‌کنند، باید از این خطرات بیشتر آگاه باشند و با دقت اقدام به خرید انجام دهند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا بیان کرد که دستگاه‌های کارت خوان با دستگاه‌های جعلی یا اسکیمر همانند یکی دیگر نیستند؛ بزرگ‌ترین تفاوت آنها، استفاده از صفحه نمایش روشن است.

به‌عبارتی زمانی که کاربر کارت بانکی خود را در دستگاه کارت‌خوان می‌کشاند، صفحه نمایش آن روشن می‌شود و در این مرحله، وی می‌تواند مطمئن شود که دستگاه کارت‌خوان واقعی است.

به مقابله با کپی کردن اطلاعات کارت بانکی، سرهنگ رجبی راهکارهایی را پیشنهاد داده است. یکی از این راهکارها، خودچک کردن کارت بانکی با استفاده از دستگاه کارت‌خوان است تا درصورت دستگاه کارت‌خوان جعلی، به‌سادگی تشخیص داده شود. علاوه براین، وی توصیه کرده است که از ارسال اطلاعات شخصی و رمز عبور در صفحات اینترنتی مشکوک و یا غیرمعتبر خودداری کرد.

در پایان، من توصیه می‌کنم که در صورت عدم امکان استفاده از کارتخوان، حتماً رمز خود را وارد کنید تا هیچ کس نتواند به رمز کارت شما دسترسی پیدا کند. اگر فردی که کارت را کپی می‌کند، رمز شما را ندارد، امکان خالی شدن حساب دیگر وجود ندارد. لذا، بهتر است همیشه از این ترفند برای حفاظت از اطلاعات پرسنلی خود در مقابل کلاهبرداران استفاده کنید.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *