به گزارش بازتاب آنلاین، فرهاد عصارزادگان در حاشیه سی و یکمین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران که در مرکز همایش های هتل المپیک تهران ادامه دارد، اظهار کرد: در کنگره امسال 172 سخنران داریم که 50 درصد افزایش داشته و داریم. برنامه های جدیدی از جمله هوش مصنوعی در مغز و اعصاب که به زیر شاخه های نورولوژی، کارگاه نورولوژی و سینما می پردازد آماده شده است.
مهر وی در پیامی نوشت: یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: بی اختیاری ادرار مشکل مهم بیماران عصبی است. بیماران مبتلا به زوال عقل، سکته مغزی، ام اس، مشکلات ستون فقرات، درگیری عصب مثانه و حتی پارکینسون از بی اختیاری ادرار رنج می برند.
عصارزادگان تصریح کرد: اگر علائم بی اختیاری ادرار در بیمار خفیف باشد وظیفه مهم پزشک این است که از بیمار تشخیص بخواهد. برای این مشکل درمانهای دارویی و غیردارویی تجویز میشود که در بیاختیاری ادراری از زمینههای بزرگسالان و بیمار و حتی همراهان کمککننده به خوبی استفاده میشود.
وی بیان کرد: استفاده از پد برای بیماران مبتلا به بی اختیاری ادرار باید به صورت گسترده تبلیغ شود و رسانه ملی نیز در این زمینه نقش بسزایی دارد.
در ادامه ابراهیم پوراکبر، دبیر انجمن مغز و اعصاب ایران، کنگره امسال را بزرگترین رویداد در حوزه مغز و اعصاب دانست و گفت: متخصصان مغز و اعصاب از سراسر کشور در این کنگره شرکت می کنند و تجربیات علمی خود را تبادل می کنند. شرکت در کارگاه ها و سمینارها نیز به گسترش دانش متخصصان مغز و اعصاب کمک می کند.
این متخصص مغز و اعصاب درباره نقش کنگره مغز و اعصاب در پیشبرد اهداف کنترل مشکل بی اختیاری ادرار افزود: لازمه موفقیت در حوزه درمانی اطلاع رسانی است.
وی در خصوص عوامل ایجاد مشکل بی اختیاری ادرار گفت: بی اختیاری ادرار علل مختلفی دارد از بیماری هایی که سیستم عصبی را تغییر می دهد تا عوامل اکتسابی.
دبیر انجمن مغز و اعصاب ایران با اشاره به اینکه بی اختیاری ادرار در سنین بالا بیشتر دیده می شود، افزود: از آنجایی که سالمندان از بیماری های همراه مانند دیابت و فشار خون رنج می برند، احتمال بی اختیاری ادرار در بین آنها افزایش می یابد و در این زمینه اقدامات موثری نیاز است. برای تسریع روند درمان
۲۳۳۲۱۷