داریوش مهرجویی و همسرش بامد 23 مهر در سال 1402 در یکی از روستاهای کرج به قتل رسیدند. جزئیات بیشتر هنوز منتشر نشده است. در زیر بیوگرافی داریوش مهرجویی به همراه عکس هایی از زندگی شخصی او را مشاهده می کنید.
داریوش مهرجویی کیست؟
داریوش مهرجویی در هفدهم آذر در سال 1318 در تهران کارگردان و نویسنده بود و در سال 1344 از دانشگاه UCLI لس آنجلس فارغ التحصیل شد. مهمترین آرزوی او در زندگی این بود که روزی از خواب بیدار شود و بشنود که دیگر فیلم های توقیفی وجود ندارد.
فیلم های داریوش مهرجویی
در سال 1346 اولین فیلم خود را به نام الماس 33 ساخت که فیلمی بسیار پرهزینه بود. این فیلم در 5 بهمن در سال 1346 در تهران اکران شد و فروش متوسطی داشت و به دلیل هزینه بالای تولید، شکست تجاری تلقی شد و نظر منتقدان را به خود جلب نکرد. قبل از انقلاب 57 5 فیلم ساخت و سپس با شروع انقلاب به فرانسه مهاجرت کرد و یک سال بعد از انقلاب بازگشت و در سال 59 فیلم مدرسه ای که رفتیم را برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور ساخت.
همسر اول داریوش مهرجویی
مهرجویی ابتدا با فریار جواهریان یکی از مشهورترین معماران مهندسی ایران ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دو فرزند به نام های مریم و صفا بود. سپس با وحیده محمدی فر ازدواج کرد. حاصل این ازدواج یک دختر به نام مونا است.
آرزوی داریوش مهرجویی
اگر به عرصه هنری خود برگردم، آنچه می خواهم; این آزادی است آرزوی من این است که وقتی کاری انجام می دهم مجبور نباشم خودم را سانسور کنم و به قضاوت دیگران فکر کنم بلکه بخواهم آرام بنشینم و آنچه در درونم هست بریزم.
فیلم سنتوی داریوش مهرجویی
غم انگیزترین حادثه زندگی ام توقیف فیلم «سنتوری» بود تا آمدیم بجنبیم، سی دی قاچاق فیلم بیرون آمد و امکانات تجارتی فیلم از بین رفت در فستیوال فجر همان سال هم «سنتوری» بهترین فیلم توسط مردم شناخته شد.
اما درست در آستانه عید، بعد از کلی سرمایه گذاری، فیلم بدون دلیل توقیف شد. حتی از وزارت اطلاعات هم با من تماس گرفتند و گفتند که ما مشکلی با این فیلم نداریم و هیچ وقت معلوم نشد چرا جلوی آن گرفته شده است.