مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) از اتمام ظرفیت دفن در این آرامستان طی چند سال آینده خبر داد.
به گزارش بازتاب آنلاین، جلسه کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران با موضوع بررسی مطالعات احداث آرامستانهای جدید در تهران با حضور سید جعفر تشکریهاشمی؛ رئیس کمیسیون، حسین نظری؛ معاون خدمات شهری شهرداری تهران و محمدجواد تاجیک؛ مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) برگزار شد.
تاجیک در این جلسه اعلام کرد: بهشت زهرا(س) در سالهای آینده دیگر ظرفیت دفن متوفیان را نخواهد داشت و به همین دلیل نیاز به مکان مناسب برای آرامستان جدید احساس میشود.
وی بر لزوم انتخاب محلی در نقاط مختلف شهر تأکید کرد و گفت: این کار باعث میشود شهروندان نیازی به سفر به جنوب غرب تهران نداشته باشند.
حسین نظری؛ معاون خدمات شهری شهرداری تهران نیز در این جلسه تصریح کرد: مبنای فکری برای احداث آرامستان جدید باید بر اساس اصول فنی و علمی باشد.
وی اشاره کرد: شرایط مکانیابی بهدلیل ویژگیهای خاص تهران از جمله حریمها، کار دشواری است.
سید جعفر تشکریهاشمی؛ رئیس کمیسیون عمران و حملونقل، با انتقاد از دیدگاه سنتی نسبت به عدم تدفین در بافت شهری گفت: در کدام قانون گفته شده که آرامستانها نمیتوانند در بافت شهری باشند؟ در بسیاری از شهرها با رعایت مسائل بهداشتی و زیستمحیطی، آرامستانها در داخل بافت شهری قرار دارند.
وی همچنین بر ضرورت بررسی اراضی محدوده شهری تأکید کرد و افزود: طبق موازین شرعی، بعد از سی سال میتوان قبور را احیا کرد و باید به این موضوع نیز توجه شود. اگر نگران کمبود جا برای تدفین هستیم، باید نگران تبدیل فضاهای اطراف شهر به مناطق متروکه نیز باشیم.
تشکریهاشمی تصریح کرد: طرح تفصیلی فعلی با دیدگاه سنتی در مورد عدم تدفین در داخل شهر صحبت کرده است و بر اساس ماده 14 آییننامه آرامستانهای کشور، احداث آرامستان باید در محدوده و حریم شهر انجام شود.
وی همچنین بر ضرورت بررسی دقیقتر روند و شاخصهای انتخاب چهار زمین معرفیشده برای آرامستانهای جدید تأکید کرد.