به گزارش مانیبان؛ سود سرمایه 1401 در مرحله دوم بیست و چهارم اسفند ماه گذشته بین 466 تا 906 هزار تومان به حساب 44 میلیون دارنده این سهام واریز شد. امسال وراث سهام متوفی نیز سود دریافت کردند و با توجه به سهم آنها و میزان پرتفوی سهام متوفی سود اعلامی به آنها واریز شد. این در حالی است که برخی از وراث نتوانستند سود حاصل از اقدامات حقوقی متوفی را دریافت کنند و این موضوع سوالاتی را به وجود آورد. بر اساس مشاهدات شرکت سپرده گذاری مرکزی، وراثی که در مرحله دوم توانستند از سهام متوفی خود سود دریافت کنند، مجازات شدند و واگذاری سهام به اشخاص حقیقی کافی نیست.

ایلانا در خبری نوشت: مژده این است که وراث بازمانده متوفی در مرحله دوم پرداخت سود در اسفندماه سال گذشته به شرط تسویه در مرحله سوم، تمامی سود معوقه سال های گذشته را دریافت خواهند کرد. از پرداخت سود سهام در ژوئن

سود سرمایه 1401 در مرحله دوم بیست و چهارم اسفند ماه گذشته بین 466 تا 906 هزار تومان به حساب 44 میلیون دارنده این سهام واریز شد. امسال وراث سهام متوفی نیز سود دریافت کردند و با توجه به سهم آنها و میزان پرتفوی سهام متوفی سود اعلامی به آنها واریز شد.

این در حالی است که برخی از وراث نتوانستند سود حاصل از اقدامات حقوقی متوفی را دریافت کنند و این موضوع سوالاتی را به وجود آورد. بر اساس مشاهدات شرکت سپرده گذاری مرکزی، وراثی که در مرحله دوم توانسته بودند از سهام متوفی خود سود دریافت کنند مجازات شدند و واگذاری سهام به اشخاص حقیقی کافی نیست.

پس از اتمام مراحل واگذاری سهام، وراث تعیین شده اسفندماه سال گذشته سود سهام را دریافت کردند و آنهایی که تعیین نشده بودند، با وجود اینکه واگذاری سهام برای آنها انجام شد، از مرحله دوم دریافت سود بازماندند. سود سهام. سود سهام سود سهام زیرا برای واریز سود نیاز به کد صرافی است و تا انحلال نشوند کد صرافی نخواهند داشت و اساساً شرکت سپرده گذاری مرکزی اطلاعات بانکی وراث را ندارد که بتواند سود سرمایه برای آنها واریز کند.

بنابراین سود سهام ماترک متوفی برای وراث واریز شد که تا تاریخ هفدهم. اسفند ماه گذشته مراحل واگذاری سهام را انجام داده و اعدام شدند و وراثی که بعد از 26 اسفند 1402 این فرآیند را انجام دادند از دریافت سود سهام متوفی محروم شدند.

اما خبر خوب این است که وراث بازمانده متوفی به شرط تسویه در مرحله سوم سود سهام در خردادماه، تمامی سود معوقه چند سال گذشته را دریافت خواهند کرد.

وراث می توانند با مراجعه به 4 بانک ملت، ملی، پارسیان و تجارت و همچنین دفاتر کارگزاری و ارائه مدارک کلیه وراث و اوراق انحصار جانشینی نسبت به ثبت انتقال سهام اقدام کنند و شرکت سپرده گذاری مرکزی تقسیم کند. دارایی ها لازم به ذکر است که تنها درخواست یکی از وراث برای تکمیل فرآیند انتقال سهام کافی است، البته باید کلیه مدارک وراث به همراه داشته باشند تا اطمینان حاصل شود که سایر وراث با انتقال سهم موافقت می کنند. که هیچ سهمی در سود ندارند.

در صورتی که وراث تا خردادماه مراحل نقل و انتقال و ثبت سهام را انجام دهند، می توانند پرتفوی خود را مشاهده کنند و ببینند چه میزان سود به سبد سهام دارند و در مرحله سوم سپرده گذاری نیز امکان واریز سود وجود دارد. . برای آنها.

تقسیم سهام بین وراث بر اساس اطلاعات برگه انحصار وراثت و وصیت متوفی انجام می شود و امانت داری مرکزی و سایر نهادها در این امر دخالتی ندارند.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *