بسیاری از ما به دلیل طعم تند و بوی نامطبوع سیر از خوردن آن خودداری می کنیم. در ادامه در رابطه با بهترین روش مصرف سیر با شما صحبت می کنیم تا بوی بدی نداشته باشد.
آیا تا به حال به این فکر کرده اید که آیا خوردن سیر خام با معده خالی مفید است؟ مصرف سیر خام به بدن شما کمک می کند تا از ترکیبات گوگرد موجود در آن استفاده کند، اما افرادی که ناراحتی معده یا اختلالات گوارشی دارند، نباید سیر خام مصرف کنند یا آن را طبق توصیه پزشک مصرف کنند.
به گزارش انتخاب به نقل از انلی مای هلث، با توجه به اضافه شدن مشکلات فصلی به مشکلات مزمن موجود، سیر می تواند درمان موثری برای همه آنها باشد.
سیر خواص دارویی فوق العاده ای دارد و به دلیل خواص ضد التهابی آن شناخته شده است. طبق تحقیقات، آلیسین، ترکیبی که به سیر طعم و بوی منحصر به فرد می دهد، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به آن کمک می کند تا با ویروس ها، باکتری ها و سایر انواع عفونت ها مبارزه کند.
مطالعه دیگری که در مجله Frontiers in Microbiology منتشر شد، نشان داد که آلیسین سیر تازه خرد شده دارای خواص ضد ویروسی بیشتری است و همچنین در برابر طیف وسیعی از باکتری ها، از جمله سویه های E.coli مقاوم به چند دارو موثر است. .
علاوه بر این، سیر و خواص گوگردی آن (آلیسین) خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. یک مطالعه 30 ساله روی 1.25 میلیون نفر نشان داد که مصرف سیر با کاهش خطر ابتلا به سرطان معده مرتبط است. مشخص شد شرکتکنندگانی که پنج بار یا بیشتر در هفته سیر مصرف میکردند در مقایسه با افرادی که کمتر از یک بار در هفته سیر مصرف میکردند، بهترین نتایج را داشتند.
مطالعات مختلف تحقیقاتی فواید مصرف سیر را در جلوگیری از لخته شدن خون و کاهش فشار خون و سطح کلسترول نشان داده اند. با این حال، اگر مشکلات اساسی دارید، بهتر است قبل از مصرف سیر خام با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.
به طور کلی، مصرف سیر خام از بسیاری جهات بی خطر و مفید است، اما اینکه آیا باید آن را با معده خالی خورد، بحثی است که بین افراد مختلف ادامه دارد. در حالی که بسیاری از متخصصان خوردن سیر را با معده خالی توصیه می کنند و خواص آن برای سلامت قلب، ضد دیابت و تقویت سیستم ایمنی را برجسته می کنند، دیگران آن را توصیه نمی کنند. این گروه از پزشکان معتقدند که خوردن سیر خام با معده خالی می تواند ترشح معده را تحریک کرده و منجر به سوزش معده و ناراحتی معده شود.
در واقع، برای افرادی که از بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) رنج می برند، مصرف بیش از حد سیر می تواند منجر به رفلاکس اسید معده شود و علائمی مانند سوزش سر دل و حالت تهوع ایجاد کند. این به این دلیل است که سیر بیش از حد می تواند اسفنکتر تحتانی مری (LES) را شل کند. (عضله ای که از بازگشت غذا به مری جلوگیری می کند)
سیر را با توجه به توصیه متخصصان تغذیه چگونه بخوریم؟
هیچ توصیه رسمی در مورد بهترین روش مصرف سیر وجود ندارد. با این حال، یک مطالعه منتشر شده در مجله آنتی اکسیدان ها نشان می دهد که 1 تا 2 حبه سیر خام در روز می تواند برای سلامتی شما بسیار مفید باشد.
برای به دست آوردن حداکثر فواید سلامتی و فعال کردن ترکیبات ضروری سیر، مهم است که سیر را له کرده یا ریز خرد کنید و سپس مصرف کنید.
همچنین میتوانید حبههای سیر را له کنید و با چاتنی، نان سیر و سس سالاد به غذا اضافه کنید.