برنده و بازنده فصل اول پدرخوانده 2 چه کسانی بودند؟ در این مقاله به برندگان و بازنده های فصل اول سریال The Godfather 2 می پردازیم.


به گزارش ورانساز:

برنده و بازنده فصل اول پدرخوانده 2 چه کسانی بودند؟ در این مقاله به برندگان و بازنده های فصل اول سریال The Godfather 2 می پردازیم.

فصل دوم رئالیتی شو پدرخوانده به پایان مسابقه گروه اول رسید که در آن می توان بازی بازیگران این سه مسابقه را تحلیل کرد، آنچه بیش از هر چیز در این سه مسابقه به چشم می خورد، بازی غیرمنتظره و ناقص بازی است. این دو بازیگر بهترین های فصل گذشته مجید واشقانی و معین زندی بود. این در حالی است که واشقانی به دلیل رفتارهای احساسی و عدم خودکنترلی خود را بزرگترین بازنده این دوره از رقابت ها معرفی کرده است.

برخلاف فصل اول، فصل دوم پدرخوانده انتظارات بینندگان این رئالیتی شو را برآورده نکرد. جدای از مسائل کلیدی این فصل با تیم مستقل، از جمله دکور، لباس و قوانین، گیم پلی نامنظم و نادرست برخی از شرکت کنندگان نیز دلیلی بود که پدرخوانده 2 شروع امیدوارکننده ای نداشت. در اینجا به تحلیل عملکرد شرکت کنندگان در سه مسابقه اول پرداختیم. بازیکنانی که بازی‌شان آنالیز نشده بود، ضعیف‌تر از آن بودند که در بازی‌هایشان آنالیز شوند.

برندگان

آرمین رحیمیان

آرمین رحیمیان در فیلم پدرخوانده ۲

آرمین رحیمیان از جمله تازه واردان «استپدادی» است. بازیگری که حضورش در این گروه تا حدودی غیرمنتظره است. او در سه مسابقه گروه اول نشان داد که ذهن خوبی دارد و اصول و قواعد بازی را می داند. رحیمیان در بازی اول به دلیل اینکه در همان شب اول از سوی ناپدری خود “حس ششم” دریافت کرد و از بازی خارج شد، فرصتی برای بزرگ شدن بدنش پیدا نکرد. در بازی دوم در قسمت مافیایی شرکت کرد. او در این قسمت به شیوه خودش یک بازی کاملا محافظه کارانه انجام داد و همین موضوع باعث شد تا توسط شهروندان شناخته شود. اما اوج بازی او در قسمت سوم بود. رحیمیان نقش مهمی در این قسمت داشت و «لئون» نمایشنامه بود. با این حال، اگرچه بی پروا بازی نکرد، اما توانست آرام آرام نبض بازی را حفظ کند و از لایه محافظه کار خود بیرون بیاید و با هوش خود شهر را با خود همراه کند. نکته قابل توجه در مورد بازی او این بود که استدلال های درستی برای ظاهر شدن اوباش ارائه می کرد. او با وجود اشتباه در ابتدا، با تسلط بر بازی توانست کار را تمام کند تا اینکه مجید واشقانی را به مرز انفجار رساند و او را از بازی بیرون کرد. آنچه در بازی آرمین قابل توجه بود، خونسردی و خویشتن داری او نسبت به رفتارهای عاطفی و عاشقانه اش بود.

آمین من هستم

امین میری در پدرخوانده ۲

امین میری شاید از آن دسته بازیکنانی باشد که در ابتدا هیچکس انتظار چنین بازی خوبی را از او نداشت. اما میری با مهارتی مثال زدنی موفق شد فرش خود را از آب بیرون بکشد. مهمترین ویژگی میری در این سه مسابقه این بود که بی باک بازی می کرد. او که تحت تأثیر نام قرار نگرفت، بی پروا به کسانی که گمان می برد مافیایی هستند حمله کرد. مجید واشقانی خواه ناخواه در رده «بازیکنان برتر» دسته بندی می شود، بنابراین مبارزه با او برای تازه واردان کار سختی است. با این حال، در هر دو قسمت، در حالی که میری یک رئیس مافیا بود، با منطقی برحق مچ خود را به روی دیگر مردم شهر باز کرد. او همچنین کنترل بسیار خوبی روی رفتار خود داشت که باعث می شد هیجان زده بازی نکند. امین میری در هیچ مسابقه ای شکست نخورد به خصوص مجید واشقانی.

پیام احمدی نژاد

پیام احمدی‌جا در فیلم پدرخوانده ۲

پیام احمدی نژاد یکی از برترین های سه دوره مسابقات اول بود. البته او در بازی دوم خیلی زود بازی را ترک کرد و نتوانست به تیمش کمک کند. با این حال احمدی نژاد در رقابت های اول و سوم موضع درخشانی از خود نشان داد. او در اولین بازی در تیم استقلال قرار گرفت و سعی کرد به تنهایی برنده بازی باشد. تا زمانی که او در بازی است، توانسته شهر را به درستی با خود همراه کند. شاید او می توانست بازی را به نفع خود تمام کند، اگر طلسم بر روی شخص بازیگر حل نشده بود. ویژگی بارز احمدی‌نژا بازی‌های بی‌ملاحظه‌اش بود. مثل میری از بازیکنی مثل واشقانی نترس و در بازی یک و سه دیوانه شد. احمدی‌نیا در بازی نجیب به قدری خوب بود که حتی در مسابقه اول ظاهراً در دام نیفتاد که واشقانی او را مجبور کرد برای سوزاندن حق رأی خود اقدام کند. او حتی به شوخی به واشقانی گفت که همه چیز را به عهده دارد.

علیکا عبدالرزاقی

علیکا عبدالرزاقی در پدرخوانده ۲

علیکا عبدالرزاقی در نمایش رئالیتی «ارتش مخفی» مهارت خود را در بازی مافیایی نشان داد و این فرصت را پیدا کرد تا در «پدرخوانده 2» خودش را نشان دهد. عبدالرزاقی در این سه مسابقه سعی کرد “باحال” عمل کند. روشی که در عمل جواب می دهد و می تواند او را به عنوان یک بازیگر خوب معرفی کند. عبدالرزاقی با دقت بسیار به سخنان گوش می داد و رفتار مردم را به دقت تحلیل می کرد. بر اساس این تحلیل، او نحوه رویارویی با هر فرد را مشخص می کند و از این نقطه به بعد طرف مقابل را در جهت دلخواه هدایت می کند. با همین ویژگی بود که در بازی دوم توانست به عنوان تیم مستقل پیروز شود. البته اگر ساگار کونسان در طول دفاعش آن اشتباه مهلک را مرتکب نمی شد، نتیجه ممکن بود متفاوت باشد.

پدیده سه مسابقه اول

غلامرضا نیکخواه

غلامرضا نیکخواه در پدرخوانده ۲

پدیده بی چون و چرای دیدار گروه اول کسی نیست جز غلامرضا نیکخواه که با بازی های حساب شده خود می تواند همپای بقیه باشد. صبر و بردباری از نکات بارز بازی های نیکخواه در این سه مسابقه بود. او خوب گوش می کرد، یادداشت برداری می کرد، تجزیه و تحلیل می کرد و سپس بر اساس برداشت هایش نظر می داد. جالب اینجا بود که نظرات او صرفاً بر اساس واقعیات ارائه می شد که باعث شد بازی نیکخواه دیده شود. شاید حتی بسیاری از بازیکنان بازی در ابتدا او را جدی نمی گرفتند، اما با داغ شدن بازی موتوری، بازیکنان بیشتر و بیشتر متوجه توانایی های خوب او شدند و متوجه شدند که مقابل حریف سرسختی قرار دارند.

بازنده ها

مجید واشقانی

مجید واشقانی در پدرخوانده ۲

مجید واشقانی از بازیگران برتر فصل اول وارد فصل دوم سریال «پدرخوانده» شد. اتفاقاً آن عنوان پاشنه آشیل او در این فصل بوده است. واشقانی که بابت بازی خود مورد تمجید قرار گرفت و عنوان “بهترین بازیکن” را نیز دریافت کرد با لبخند او را در این رقابت ها نشان داد. برخورد ناهموار واشقانی نسبت به سایر شرکت کنندگان از همان لحظه اول مسابقه اول مشهود بود. البته در کنار مافیا بودن هم به این ماجرا دامن زد. در واقع واشقانی این سیستم را برای بازی خود انتخاب کرد تا بازیکنان دیگر جرات نزدیک شدن به او را نداشته باشند اما مشکل اینجاست که این بازیکن با اصول این سیستم آشنا نبود. به نوعی رفتار عاطفی و گاه بی احترامی خود را در زمان متهم نشان می داد. واشقانی برای پیروزی خیلی جاها اصول اخلاقی را زیر پا گذاشت. در مسابقه اول رفتار بازوند با هدیه اش نشان می داد که او حاضر است شخصیت حریفش را حتی برای پیروزی در هم بکوبد. واشقانی به گونه ای عمل کرد که احساس کرد اگر بازند با او همراه نشود، آبرو و جایگاهش در شبکه های مجازی از بین می رود. او در واقع بازی را از مسیر طبیعی خود برای پیروزی خارج کرد. برخورد او با هادیه بازوند در بازی اول و سپس در دو دیدار دیگر، به ویژه تقابل او با امین میری، نشان داد که “بهترین بازیکن” برای او بسیار گسترده است. واشقانی در هر دو مسابقه برای طرف مافیایی آنقدر برای بازیکنان حرفه ای خوب بود که برای زنده ماندن مجبور شد از درب بداخلاقی عبور کند. او تا کنون بزرگترین بازنده فصل دوم است.

پدر کریمی

پدرام کریمی در فیلم پدرخوانده ۲

مشخص نیست بازیکنی در این سطح چگونه برای حضور در این مسابقات انتخاب شده است. پدرام کریمی در رده بازیکنان بی صلاحیتی است که ترسو هستند و به دلیل عدم تسلط بر بازی از پشت بازی می کنند. این بازیکنان اغلب توسط بازیکنان مسلط شکار می شوند، به خصوص اگر آن بازیکن در سمت سیاه نیز باشد. در هر دو مسابقه ای که واشقانی در سمت مافیایی بازی می کرد، از همان نقطه ضعف پدرام کریمی استفاده کرد و توانست او را مانند تبر به زندگی شهر بیندازد. اتفاقی که در هر دو قسمت افتاد کریمی را به عنوان یک شهروند در عرصه مافیا بازی کرد. یکی دیگر از نقاط ضعف این بازیکن لجبازی نسبت به افرادی است که او را هدف قرار می دهند. این بازیکنان بدون توجه به بحث های موجود در بازی فقط به فکر به دام انداختن حریف هستند.

ساغر ساغر

ساگار در The Godfather 2 Sagar

ساغر قوانت می تواند ستاره این رقابت ها باشد. او سعی کرد با مشاهده دقیق بازی و تحلیل رفتار بازیکنان در طول این سه مسابقه، حقایق درست را وارد بازی کند. تا حد زیادی موفق بود. او در مسابقه دوم با ضربات درستی که به صورت حرفه ای انجام داد، موفق شد نقش ها را مشخص کند. او تنها کسی بود که متقاعد شد الیکا عبدالرزاقی “جک” بازی است. او توانست حرف هایش را روی سکو بگذارد و این بازیکن را به رای بیاورد. اما اشتباه مهلکی که در هنگام دفاع مرتکب شد منجر به محرومیت او شد و همین عامل پیروزی جک را تضمین کرد. او در دیدار سوم در حساس ترین لحظه بازی مرتکب این اشتباه شد و در نهایت به تیم بازنده این دیدارها تبدیل شد.

معین زندی

معین زندی در پدرخوانده ۲

معین زندی یکی از بازیکنان برتر فصل اول بود که در این فصل پیشرفتی نداشت. در اولین مسابقه در سمت سفید بازی شرکت کرد و نقش «لئون» را بازی کرد. با این حال، پذیرش اشتباه شب اول او به عنوان فوق العاده، روند بازی را به نفع مافیا تغییر داد. زیرا با این اشتباه شهروندان در واقع از شب دوم خلع سلاح شدند. زندی در دو بازی بعدی برای تیم مافیایی به میدان رفت و در آن دو بازی آنقدر خوب بازی کرد که خیلی زود شناسایی و از روند بازی کنار گذاشته شد.

نیما شاهرخ شاهی

نیما شاهرخ شاهی در پدرخوانده ۲

بزرگترین مشکل نیما شاهرخ شاهی این است که رفتار پخته ای ندارد. واکنش های او اغلب احساسی است و جوشیدن این احساسات باعث می شود که وارد بحث های بی ادبانه و ناپخته شود. حتی اگر استدلال معتبری هم داشته باشد، مخاطب به خاطر رفتارش آن را نمی پذیرد. او با اشتیاق بالا صحبت می کند که باعث می شود کلماتش خالی از منطق باشد. به همین دلیل است که شاهرخ شاهی هرگز نتوانسته خود را در بازی مافیایی نشان دهد.

فصل دوم رئالیتی شو «پدرخوانده» به کارگردانی سعید ابوطالب، پنجشنبه ها به صورت اختصاصی روی پلتفرم «فیلمنت» می رود. پیش بینی می شود مسابقات گروه دوم از پنجشنبه دوم شهریور ماه آغاز شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *