سریال «در انتهای شب» به کارگردانی آیدا پهننده، آخرین حضور پارسا پیروزفر در شبکه داخلی بعد از سریال موفق «یاقی» است. این بازیگر منتخب مدتی است که در این سریال خانگی مشغول بازی است. این سریال که امروز از پوستر آن رونمایی شد قرار است فروردین ماه 1403 از پلتفرم «فیلمانت» پخش می شود. پیروزفر با بازی در سریال «آخر شب» تعداد سریال های تلویزیونی و خانگی کارنامه خود را به شماره الف رساند.
به گزارش بازتاب آنلاین، آیدا پهننده پس از تجربه همکاری موفق با پارسا پیروزفر در فیلم «تی تی» از او برای بازی در اولین سریال خود به نام «در انتهای شب» دعوت کرد. این سریال که قبلا «مهابوبا شب» نام داشت; این سریال 9 قسمتی است که پیروزفر با هدی زین العبدین، لاله مرزبان، مهدی پاکدل، پدرام شریفی، رضا بهبودی، رضا داوودنژاد و بهاره کیانافشار همبازی هستند. پیروزفر یکی از بازیگرانی است که کار خود را با سریال های تلویزیونی آغاز کرد و با اولین سریال خود به شهرت رسید. به بهانه بازی او در «آخر شب» نگاهی داریم به نقش او در سریال های مختلف.
در پناه تو لبخند بزن حمید پارسا ۱۳۷۴
ماجرای معرفی پارسا پیروزفر به مخاطبان تلویزیون به سال ۱۳۷۴ و بازی او در سریال «در پناه تو» به کارگردانی حمید امیلی برمی گردد. با اينكه تیر سانسور بیشتر روی نقش پارسا متمرکز بود و در نسخه ای که پخش شد، نقش چندانی نداشت و احمقانه بود. باورمان نمی شد که حمید همه در سریالش از شخصیتی رونمایی کرده باشد که قرار است فقط یک دوست معمولی باشد و گهگاهی با این جماعت سر و کله بزند و بس. چند سال پیش که حمید امیلیه کارگردان سریال درباره سانسور «در پناه تو» صحبت می کرد و به جای مثلث عشقی از میدان عشق می گفت، از همان ابتدا فهمیدیم که نقش پارسا چیست. او هم مانند محمد و رامین به مریم علاقه داشت و قرار بود بخش مهمی از ماجرا بر دوش او بیفتد، اما در دهه 70 تلویزیون با نمایش چنین مضمونی مخالفت کرد و تصمیم بر این شد که عشق پارسا کنار گذاشته شود. آنچه در اینجا قابل توجه است این است که پارسا اگرچه نقش اصلی را ایفا نکرده است، اما قهرمان درام است. نبود و در قسمت مهمی از سریال اصلاً او را ندیدیم، اما هم نام و هم چهره او در آن زمان زیاد مطرح شد و در ذهن ما ماندگار شد.
در دلم لبخند حمیدرضا 1377
سه سال بعد از موفقیت سریال «در پناه تو»، حمید امیلی تصمیم گرفت سریال جدیدی به نام «در قلب من» را با حضور لعیا زنگنه و پارسا پیروزفر بسازد. در این سریال زنگنه و پیروزفر در جایگاه برادر و خواهر قرار گرفتند و این بار قسمت قابل توجهی از ماجراهای مربوط به شخصیت رضا توسط پیروزفر انجام شد. اگرچه انتظار می رفت بعد از «در پناه تو» سریال «درقلب من» اثری درخشان و راهگشا باشد و بخصوص برای نسل جوان جذاب باشد، اما این اتفاق نیفتاد و از این سریال استقبال نشد. همانطور که باید باشد. الان هم تکرار «در پناه تو» در بین مخاطبان با اقبال بیشتری همراه است. با تمام این اوصاف بازی پارسا پیروزفر بیش از پیش به چشم آمد و زمینه ساز اتفاقات بعدی در کارنامه او شد.
سفر سبز محمد حسین لطیفی دانیال | 1381
یکی یکی از نقش های مهم در کارنامه پارسا پیروزفر سریال «سفر سبز» ساخته محمدحسین لطیفی بود. او در نقش دانیل توانست روی دیگری از بازی خود را به نمایش بگذارد. دانیل پسری آلمانی بود که در ایران به دنیا آمد، اما تصویری از ایران و مردم آن نداشت. حالا پس از سال ها به ایران بازگشت تا پدر و مادر واقعی خود را پیدا کند. اما خود را درگیر توطئه شخصی دید که می خواست خود را به جای مادرش بگذارد اما به جستجوی خود ادامه داد و در نهایت به نتیجه رسید. قسمت قابل توجهی از وزن سریال «صافر سبز» بر دوش پارسا پیروزفر افتاد. او به عنوان فردی که در فرهنگ آلمانی رشد کرده و تازه وارد ایران شده و هیچ شناختی از فرهنگ مردم ایران نداشت، عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت. در طول سریال توانستیم او را به طور کامل در نقشی که برایش در نظر گرفته شده بود بپذیریم و اجازه دهیم خودش را تحت تاثیر احساساتش قرار دهد تا مادر و پدری را که هرگز نمی شناخت پیدا کند. محمدحسین لطیفی در آن زمان تصمیم هوشمندانه ای گرفت و پیروزفر سال ها پس از «در پناه تو» و «در قلب من» توانست با نقش جدی تری و بازی پخته تری به این صحنه بازگردد. نکته مهم دیگر این است که پیروزفر به دلیل شباهت زیادی به چهره آلمانی ها و همچنین به دلیل اینکه می دانست چگونه در این نقش خوب به نظر برسد به موفقیت های بزرگی دست یافت.
در چشم باد مسعود جعفری جوزانی بیژن | 1382
«در چشم باد» اثر قابل قبولی بود زیرا با دقت و جزییات زیادی به موضوع اشغال ایران در جنگ جهانی دوم می پرداخت. اگرچه در زمان پخش با انتقاداتی مواجه شد، اما حداقل قسمت دوم این مجموعه اطلاعات کافی را از نظر تمرکز بر وقایع جنگ جهانی دوم در اختیار مخاطبان خود قرار داد. این سریال درباره یک خانواده ایرانی بود که هر کدام از اعضای آن به نوعی با بخش هایی از جنگ مواجه شدند. پیروزفر نقش بیژن یکی من یکی از اعضای این خانواده را داشتم که در مهمانی ها و مراسم های مختلف شرکت می کرد و با دختری به نام ایران در ارتباط بود که از سیاست های کشور در قبال آلمان و روسیه مطلع شد. با گنجاندن بیژن در میان اهل ادب و مردم، بازدید از چاپخانه پدرش و زندگی در میان مردم، تا حد زیادی متوجه سیاست ایران در قبال آلمانی ها از یک سو و اتحاد جماهیر شوروی از سوی دیگر می شویم. نقش کودک بیژن را ارسلان قاسمی بازی کرد و پارسا پیروزفر از جوانی تا پیری این نقش را بازی کرد. در واقع تمام ماجراهای سریال بر دوش شخصیت بیژن با بازی پیروزفر بود. شاید «در چشم باد» نقاط ضعفی داشت و با انتقاداتی مواجه شد، اما بازی پیروزفر یکی از نقاط قوت این سریال به حساب می آمد و به ماندگاری آن کمک کرد.
غیرقانونی | محمد کارت بهمن| 1401
پارسا پیروزفر در سریال یاغی به کارگردانی محمد کارت نقش مردی ثروتمند و قدرتمند را بازی می کند. بهمن نقش شخصیتی را بازی می کرد که ابتدا مردی مهربان و دلسوز معرفی شد که جز کمک به جوانان جامعه و رسیدن به آرزوهایشان فکر دیگری در ذهن ندارد. کم کم که به رازهایی از زندگی او پی بردیم متوجه شدیم که همه حمایت ها پوششی برای قاچاق مواد مخدر بوده و از بچه های تیم ملی کشتی به نفع خودش استفاده کرده است. او برخلاف ظاهر مهربان و دلسوزش حتی به همسرش هم رحم نکرده بود. قاتل پدر همسرش بود و برای خلاصی از شر شوهر سابقش او را سالها زندانی کرد. پیروزفر این شخصیت مرموز را به گونه ای بازی می کرد که هیچکس در بد بودن او شک نداشت. او با خواهرش که مبتلا به سندرم داون بود رفتاری مهربانانه و دوستانه داشت، با خدمتکار با احترام رفتار کرد و جاوید را مانند پسر خودش دوست داشت. همه اینها باعث شد که عموم مردم به اشتباه بیفتند و اینطور او را باور کنند، اما کم کم به رسوایی افتادند.