متخصص اورولوژی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سنگ کلیه بسیار شدید است و فرد به اندازه زایمان رنج می برد.

به گزارش همشهری آنلاین، ناصر سیم فروش افزود: ما در کشوری زندگی می کنیم که در آستانه سنگ کلیه قرار دارد. در واقع این کشورها کشورهای گرم و خشکی هستند که شرایط محیطی و آب و هوایی باعث می شود افراد بیشتری با مشکلات سنگ کلیه مواجه شوند.

وی با اشاره به آیه من آلما علی کال حی گفت: آب مایه حیات است و بهترین کار برای جلوگیری از مشکلات کلیوی مصرف و نوشیدن مداوم آب است. در این میان برخی افراد آب را با نوشیدنی های دیگری مانند آب میوه و چای جایگزین می کنند که این اشتباه است زیرا مصرف برخی نوشیدنی ها سنگ ساز است.

سیم فراش با تاکید بر اینکه تقریباً 5 درصد افراد جامعه دچار مشکل سنگ کلیه هستند، گفت: مصرف آب تا حد زیادی می تواند مشکلات کلیوی را برطرف کند، اما باید تعادل در مصرف آب وجود داشته باشد زیرا مصرف زیاد آب نیز می تواند باعث ایجاد مشکل سنگ کلیه شود. چالش ها و مسائل. انجام دادن

سیم فروش معتقد است افرادی که فعالیت بدنی دارند یا در مشاغلی مانند معدن، کشاورزی، کار در نزدیکی نانوایی ها یا کار در مناطقی که عرق زیادی دارند، باید بیش از دیگران آب مصرف کنند.

وی با بیان اینکه مصرف کم آب در بدن اغلب با علائم همراه است، تاکید کرد: یکی از علائم بارز کم آبی، رنگ ادرار است. در چنین مواقعی بسته به شرایط آب و هوایی و محیطی فرد، هسته اولیه تشکیل سنگ در فرد شکل می گیرد و به تدریج به سنگ کلیه مبتلا می شود. به همین دلیل در مواردی که فعالیت بدنی زیاد و تعریق زیاد است، افزایش مصرف آب بسیار توصیه می شود.

سیم فاروش خاطرنشان کرد: در واقع باید گفت که رنگ ادرار زنگ خطری برای بیمار است. اگر رنگ ادرار روشن باشد، نشان دهنده متعادل بودن میزان مصرف آب است، اما زمانی که رنگ آن زرد می شود، به این معنی است که بدن دچار کم آبی شده و املاح ممکن است در مجاری کلیه و هسته اولیه گیر کند. سنگ تشکیل می شود و به تدریج سنگ بزرگی تشکیل می شود.یا همان سنگ کوچک دفع می شود که معادل درد شدید و زایمان است. در واقع سنگ های کوچک زودتر اما با درد شدید و فراوانی دفع می شوند.

وی با تاکید بر اینکه میزان مصرف آب در فصول مختلف متفاوت است، تصریح کرد: میزان مصرف آب برای مشاغل مختلف در فصول مختلف متفاوت است. مصرف آب در فصول گرم باید بیشتر باشد و در فصول سرد می توان مصرف آب را کاهش داد. اما افرادی که سنگ تراشی می کنند باید در تابستان هر دو ساعت یک بار و در زمستان هر سه ساعت یک بار یک لیوان آب بنوشند.

سیم فاروش با اشاره به اینکه آب آشامیدنی موجود برای پیشگیری از بیماری های کلیوی مناسب است، ادامه داد: املاح موجود در آب اهمیت چندانی ندارند اما میزان آب مصرفی در پیشگیری از شیوع سنگ کلیه موثر است.

وی با تاکید بر اینکه سنگ کلیه در مردان بیشتر از زنان است، تاکید کرد: شاید به این دلیل است که مردان به دلیل شغلی که دارند بیشتر از زنان عرق می کنند و ورزش می کنند و کمتر از زنان آب می نوشند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *