هپاتیت ویروسی مزمن، بیماری متابولیک کبد، مصرف الکل، سیگار کشیدن، چاقی و قرار گرفتن در معرض مواد سرطان زا مانند آفلاتوکسین از عوامل مستعد کننده سرطان کبد هستند.

به گزارش ایسنا، این در حالی است که مطالعات نشان می دهد مصرف بیشتر برخی از گروه های غذایی ممکن است احتمال ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد.

شواهد رو به رشد نشان می دهد که رژیم غذایی، به عنوان یک جزء قابل تغییر سبک زندگی، ممکن است بر بروز سرطان کبد تأثیر بگذارد. گزارش ها نشان می دهد که الگوهای غذایی مانند رژیم مدیترانه ای ممکن است بر بروز سرطان کبد تأثیر بگذارد. با این حال، تمرکز بر گروه های غذایی خاص ممکن است به درک نقش عوامل غذایی در خطر ابتلا به سرطان کبد کمک کند و مبنایی برای توصیه های غذایی برای پیشگیری از سرطان کبد فراهم کند.

صندوق جهانی تحقیقات سرطان و موسسه تحقیقات سرطان آمریکا اخیرا گزارش هایی در مورد پیشگیری از سرطان کبد از طریق رژیم غذایی و فعالیت بدنی منتشر کرده اند. شواهدی وجود دارد که مصرف ماهی، قهوه و محصولات لبنی ممکن است خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد. همچنین گزارش شده است که رژیم غذایی سرشار از میوه ها، سبزیجات، آجیل و غلات کامل می تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد.

بر اساس گزارش دفتر توسعه تغذیه وزارت بهداشت، یک مطالعه بر روی رابطه بین گروه های غذایی خاص، از جمله غلات (غلات کامل و غلات تصفیه شده)، حبوبات، آجیل، مرغ، تخم مرغ و نوشیدنی های شیرین نشان داد که مصرف غلات کامل و حبوبات. ارتباط نامطلوبی با سرطان کبد داشتند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *