دکتر. علیرضا عباسیان با بیان اینکه فصل بهار گرمتر و مرطوب تر است، تصریح کرد: برای همه افراد با هر مزاجی خوب است در فصل بهار به نکاتی توجه کنند از جمله اینکه در این فصل مصرف برخی مواد غذایی مانند شیرینی، گوشت، غذاهای حاوی ادویه مانند غذاهای تند باید کاهش یابد.

وی ادامه داد: در این فصل از سال هوا گرمتر می شود و رطوبت هوا بیشتر می شود و باعث بدتر شدن روحیه افرادی می شود که مزاج گرم و مرطوب دارند.

به عنوان مثال، نوجوانان و جوانان ممکن است از آکنه صورت و عوارضی مانند کهیر، آلرژی و حساسیت، خارش انتهای گلو، آبریزش بینی، آبریزش چشم، عطسه و سرماخوردگی رنج ببرند که بیشتر مربوط به هوای گرم و مرطوب است. است.

به این افراد توصیه می شود علاوه بر هر دستوری برای سایر افراد از مصرف گوشت به خصوص گوشت قرمز، غذاهای تند و شیرینی جات پرهیز کنند.

عباسیان افزود: برای افرادی که طبع گرمتری دارند استفاده از عطرهای خنک یا مانند گذشته از عطرهای نیلوفر یا گلاب مناسب است و این افراد نباید از عطرهایی که بوی بسیار تند دارند مانند مشک یا عطرهای شیرین استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، این پزشک و متخصص ایرانی تاکید کرد: باید عادات غذایی را کاهش دهیم، بهتر است از غذاهای خشک استفاده کنیم تا غذاهای چرب و در مورد شیرینی ها توصیه می کنیم از غذاهای شیرین تر استفاده نکنید و بیشتر از نخود و شیرینی برنج استفاده کنید. . در مورد میوه ها نیز توصیه می کنیم میوه ها را مخلوط نکنید و از همان نوع میوه استفاده کنید.

وی افزود: مثلاً امروز سیب، فردا خیار و پس فردا نارنگی یا پرتقال بخورند.البته یک قانون کلی وجود دارد که میوه های این فصل را در هر زمانی از سال باید خورد. یعنی خوب است که در فصل بهار از میوه های فصلی خاص استفاده کنیم. از اینکه بهار است لذت ببریم. به عنوان مثال، پرتقال یا نارنگی، میوه های زمستانی هستند و به همین دلیل بهتر است در همان زمان از سال استفاده شوند.

این هیات علمی از دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه در این فصل باید بیشتر غذاهای ساده خورد و بهتر است فقط چند جزء غذا خورد، تصریح کرد: در گذشته ما ایرانی ها غذاهای بسیار ساده و کم جزء داشتیم. “

به عنوان مثال انواع املت، تخم مرغ، خاقینه، هویج، بادمجان یا کشک که غذای بسیار خوبی است و در این فصل به صورت خورش استفاده می شود، علاوه بر غذاهایی مانند سوپ جو، سوپ جو و نان جو از غذاهای ایده آل هستند. برای این فصل و حبوبات کمی خنک تر مانند عدس یا ماش برای این فصل مناسب ترند.

وی افزود: علاوه بر این سفارشات کلی، برای تمام فصول سفارش داریم اما برای این فصل بیشتر. به عنوان مثال غذاهایی با رنگ و طعم های مصنوعی مانند آب نبات با رنگ های بسیار خاص مانند قرمز، سبز، نقره ای و طلایی برای بدن مضر هستند، همچنین آدامس ها و تنقلات با رنگ های زیاد و طعم های بسیار خاص برای بدن مضر هستند. تمام فصول. آنها در فصل بهار مضرتر هستند زیرا بدن حساس تر است.

این متخصص طب سنتی افزود: در میان آجیل ها عمدتا فندق و بادام و تا حدودی پسته را توصیه می کنیم. همچنین مصرف تخمه کدو تنبل، تخمه آفتابگردان، تخمه ژاپنی و تخمه هندوانه نیز خوب است، اما گردو می تواند تا حدودی افراد را آزار دهد.

بادام زمینی یا بادام هندی به دلیل گرما و خواص حساسیت زا می تواند برای بدن های ضعیف کمی دردسرساز باشد. وقتی این ترکیبات با هم مخلوط می شوند، ناراحتی فرد بیشتر می شود. به عنوان مثال، خوردن انواع باقلواها می‌تواند دردسرساز باشد، زیرا این باقلواها حاوی انواعی از این آجیل‌ها هستند و با شیرین‌کننده‌های مختلف و گاهی اوقات مواد نگهدارنده آغشته می‌شوند.

به گزارش وبادا، عباسیان با اشاره به اینکه در بین آجیل ها باید هر روز یک نوع آجیل به عنوان مثال یک روز تخمه کدو و روز بعد چند عدد بادام مصرف شود، یادآور شد: رعایت فاصله بین غذاها و فوراً ضروری است. آجیل و شیرینی جات را بعد از مصرف مصرف نکنید. توصیه می شود کمی گرسنه باشید و بهتر است مدام سیر از سر سفره بلند نشوید و زمانی که از روی میز بلند می شوید کمی گرسنه باشید.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *