تاخیرها و لغو متعدد پروازها وضعیت مطلوبی ندارد و باعث ایجاد بازار سیاه و دلالی بلیط شده است.

به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، مهدی خنجری، بازرس کل راهداری و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور، روز گذشته در نامه ای به محمد محمدی بخش، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس اداره عمران کشور ارسال کرد. سازمان هواپیمایی با هشدار نسبت به تاخیر و لغو پروازهای متعدد، خواستار بازرسی دوره ای از عملکرد شرکت های هواپیمایی و نمایندگان فروش آنها شد.

وی در نامه مذکور تصریح کرد: در مواجهه با بررسی های میدانی در فرودگاه ها و رصد فروش بلیت در فضای مجازی در جریان سفرهای هوایی مواردی از تضییع حقوق عمومی مشاهده می شود. بازار سیاه، واسطه های بلیت در ترمینال فرودگاه، تاخیرهای پی در پی و کنسلی های متعدد مشاهده می شود که خسارت به مسافران و تضییع حقوق آنها و خسارات مادی و معنوی را به همراه داشته است.

خنجری  به بازرسان این سازمان در 24. آبان ماه خاطرنشان کرد و ادامه داد: در این روز 11 پرواز در 7 مسیر پروازی از تهران و 7 پرواز در 4 مسیر پروازی از تاریخ 25/8/1302 تا زمان ابلاغ این اخطار لغو شد.

بازرس کل راه و شهرسازی سازمان بازرسی با بیان اینکه آمارهای موجود در شش ماهه نخست سال نسبت به مدت مشابه سال قبل نیز نشان از بی برنامگی یا عدم نظارت لازم بر شرکت های هواپیمایی دارد، گفت: در این نامه به تجزیه و تحلیل آمار پرداخته است.

بر اساس تحقیقات انجام شده، تعداد پروازها و مسافران جابجا شده در پروازهای داخلی کاهش 2 درصدی در نشست و برخاست و کاهش 3 درصدی در جابجایی مسافران را نشان می دهد. همچنین 26 درصد پروازها با بیش از 30 دقیقه تاخیر و میانگین تاخیر پروازهای تاخیری بیش از 90 دقیقه بوده است. از سوی دیگر، به طور متوسط ​​49 درصد از مجوزهای پروازی که توسط شرکت های هواپیمایی اخذ شده بود، لغو شده است.

خنجری در پایان نامه خود اظهار داشت: به منظور اصلاح و ساماندهی امور و جلوگیری از تضییع بیشتر حقوق عامه، همزمان با موضوع بند (ج) ماده (11) قانون تشکیل اخطار قانونی صادر می شود. بازرسی کل کشور سازمان و ماده (42) آیین نامه اجرایی قانون، بازرسی ادواری از عملکرد شرکت های هواپیمایی و نمایندگان فروش آنها و نظارت بر برنامه ریزی پرواز، توزیع و فروش بلیت و همچنین مدیریت وضعیت مسافران پروازهای لغو شده و دارای تاخیر. با مقررات مربوط به حقوق مسافر و در خصوص متخلفان و متصدیان بازار سیاه ضمن ارائه به سازمان تعزیرات حکومتی و مراجع قضایی موظفند ظرف مهلت یک هفته ای نتیجه اقدامات را با شرط تسریع به این بازرسی منعکس کنند.

بنابراین گزارش، کارون، ایران ایر، آسمان، واراش، کاسپین، آتا ایر، تابان، قشم ایر، چابهار ایر، ایرتور 10 شرکت هواپیمایی هستند که مهر ماه امسال بیشترین تاخیر را در پروازهای خود ثبت کرده است.

همچنین ترتیب میانگین درصد پروازهای تاخیری در شش ماهه نخست امسال شامل شرکت های هواپیمایی تابان، سها، کیش ایر، کارون، چابهار، ایرتور، معراج، واراش، آسمان و ایران ایر است.

احمد اسعدیان معاون تولید سازمان بازرسی دوم آبان ماه با توجه به خطوط هوایی که بیشترین تاخیر را دارند شهریور وی گفت: شرکت های ایران ایر، کارون، واراش، آتا ایر، چابهار ایر، آسمان، آروان، کاسپین، زاگرس و قشم ایر به ترتیب بیشترین زمان تاخیر را دارند. شهریور من این ماه را داشته ام.

 

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *