عصر ایران – عکس اول) آبان 1402: مسعود پزشکیان او در شبکه ایکس توئیت می کند که صلاحیت وی به عنوان نماینده شورای اسلامی رد شده است. هیئت، دلیل رد صلاحیت پزشکیان آن را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی غیر الزام آور اعلام کرده بود.
عکس دوم) تیر 1403: اولین پیام رسانه های ایران این است: مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران شد.
عکس سوم) تیر 1403: علیرضا زاکانی در مناظره های انتخاباتی پزشکیان چنین می کند و می گوید: من تا آخر می مانم و نمی گذارم رئیس جمهور شوی.
عکس چهارم) تیر 1403: اولین جلسه دولت پس از پیروزی پزشکیان در انتخابات برگزار می شود، علیرضا زاکانی نیز به عنوان شهردار تهران و در راس مجمع حضور دارد. پزشکیان او به عنوان رئیس جمهور منتخب نشسته است. یک رقیب دیگر پزشکیان امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید در کنار زاکانی است.
عکس پنجم) مرداد 1402: فرزانه صادق، معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی از سال 1396 توسط مهرداد بذرپاش از سمت خود برکنار شد.
تصویر ششم) مرداد 1403: فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی می شود و بذرپاش در توییتی او را همکار محترم و یاد شهید خطاب می کند و برایش آرزوی موفقیت می کند و صادق بر صندلی وزارت تکیه می زند.
همه این وقایع فقط در چند ماه اتفاق افتاد و برای همه ما پزشکانی که این را نمی خواستند درس های بزرگی بود یکی چند ماه بعد در میان 290 نماینده مجلس در همان مجلس به عنوان رئیس جمهور سوگند یاد کرد.
زاکانی که به نظر او می تواند مانع ریاست جمهوری شود پزشکیان او حتی تا پایان مسابقات هم نماند و چند روز بعد این امر اجتناب ناپذیر بود پزشکیان او را «رئیس جمهور» و فرزانه صادق صدا بزنید مرداد در سال 1402 از معاونت وزارت اخراج شد مرداد 1403 او جای کسی را گرفت که او را برکنار کرده بود.
و همه اینها در حالی است که قبل از سقوط هلیکوپتر رئیس جمهور سابق این تغییر اساسی به ذهن هیچکس نمی رسید و دولتمردان سابق معتقد بودند که هنوز یک سال از دولت سیزدهم و احتمالاً چهار سال در دولت دوم باقی مانده است. اما به نظر می رسد فیلم تاریخ با سرعتی پرشتاب اکران شده و اکنون رئیس این دولت زیر خاکستر مدفون شده و معاونان و وزرای او نیز صندلی های خود را رها کرده اند و دوران جدیدی آغاز شده است.
برای من این 6 تصویر بسیار آموزنده و ترسناک هستند و حاوی این هشدار هستند که امروز نباید آنقدر شاد بود که حتی شکرگزاری را فراموش کرد یا از درگیری فعلی غمگین بود و فردا و روز آخر را فراموش کرد که چه علی ( ع) زیبا گفت: وقت دو روز است، یک روز مال تو و روز دیگر مال تو. اگر با تو بود مست مشو و اگر با تو بود غمگین مباش.»
این 6 تصویر باید به عنوان درس های ماندگار برای دولتمردان جدید باشد. غرور، آفت وحشتناکی است که آنقدر انسان را کور کند که به این توهم بیفتد که افتادن و رفتن حق دیگران و برد و ماندن حق اوست.
پزشکیان و دولتمردانش بدانند همانطور که سنت الهی آنها را از فرش به عرش رسانده است، می تواند دوباره آنها را به زمین بزند و اگر بر برج عاج ریاست بیفتند، استخوانهایشان بیشتر می شکند.
حتی اگر به زمین نزنند، حکم می گویدطالق الایام ندالله بین مردمروزی آنها ناگزیر خواهند بود که هر چه امروز دارند را به دیگرانی بدهند که طبق سنت الهی نوبت خود را خواهند گرفت.
اگر در دوران قدرت به همان اهمیت رفتار و کردار خود توجه کنند اولاً دلبستگی به آن ندارند و چون دلبستگی ندارند برای حفظ قدرت خود را به زشتی آلوده نمی کنند. و ثانیاً به ما دلبسته نخواهند شد، شاکر قدرتی خواهند بود که چیزی جز خدمت و خدمت و خدمت به مردمی نیست که در اجرای این سنت الهی واسطه بوده و آنان را به جایگاهی که هستند رسانده اند.
اگر زرین کلاهی پس هیچی
اگر خود پادشاهی، پایان هیچ است
وقتی شاه سلیمان می بخشد
در انتهای جاده، پایان هیچ چیز
(پدر پاک)