معاون پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خفیف ترین درجه آفتاب زدگی میزان ورم پا است. وریدهای پا گشاد می شوند تا گرمای بدن را دفع کنند، بنابراین اگر افراد ورم پا را تجربه کردند، بدانید که آنها گرمازدگی خفیف را تجربه می کنند.

ایوب توکلیان درباره گرمازدگی گفت: گرمازدگی چهار مرحله یا درجه اصلی دارد. خفیف ترین درجه در سطح تورم در پاها است. وریدهای پا گشاد می شوند تا گرمای بدن را دفع کنند، بنابراین اگر افراد ورم پا را تجربه کردند، بدانید که گرمازدگی خفیف است.

مرحله دوم تعریق یا التهاب غدد عرق است که در هنگام پوشیدن لباس های ضخیم به صورت لکه های قرمز در برخی از نواحی پوست ظاهر می شود و از این رو قرمزی پوست یا لکه های قرمز در برخی از نواحی بدن ظاهر می شود. علائم گرمازدگی هستند

توکلیان ادامه داد: مرحله بعدی سردرد، سرگیجه، حالت تهوع و گاهی اوقات غش کوتاه مدت است و نیاز است که فرد سریعا به مکان خنک منتقل شود. شدیدترین و خطرناک ترین درجه زمانی است که فرد دچار کاهش سطح هوشیاری شده و حتی به دلیل شدت گرمازدگی به کما می رود که در این صورت قطعاً نیاز به بستری شدن در بیمارستان و مراقبت های پزشکی خواهد داشت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد توصیه ما را پیشگیری از گرمازدگی عنوان کرد و گفت: بهترین راه پیشگیری از گرمازدگی پرهیز از قرار گرفتن در معرض آفتاب و هوای گرم است اما در صورت نیاز به کار و در معرض قرار گرفتن، کسانی که گرمازدگی دارند. سکته را باید فوراً به جای خنک برد، دمای بدن آنها را کاهش داد، برای درمان باید از یک قطره آب سرد استفاده کرد و اگر گرمازدگی شدید بود، در بیمارستان بستری و درمان شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *