وزیر صنعت خطاب به خودروسازان گفت: اولین پیشرفتی که از شما انتظار می رود ایمنی است و اولین گناهی که می کنید ایمنی پایین محصول است. خودروی ساخته شده باید از هر نظر ایمن بوده و هیچ نقطه ضعفی نداشته باشد.

به گزارش تسنیم؛ عباس علی آبادی در مراسم افتتاحیه خط تولید خودروی ری را گفت: دنیا در همه صنایع در حال تغییر است و این تغییر به سرعت در حال رخ دادن است. خودروی برقی پایان تکامل نیست؛ بلکه در مورد تغییر امروز است و ممکن است در آینده نزدیک تغییرات بیشتری رخ دهد. زیرا بشریت به سرعت در حال حرکت به سمت فناوری است و باید با تغییرات همراه بود.

وزیر صنعت معدن و تجارت افزود: در صنعت خودرو اولین و مهمترین هدفی که تغییرات را تعیین می کند افزایش رضایت ذینفعان است و همه چیز به همین جا ختم می شود. ذینفعان اصلی این صنعت مشتریان هستند. شما باید صدای مشتری را بشنوید و اگر به هر دلیلی راضی بود برای جلب رضایت او اقدام کنید.

وی تاکید کرد: اولین پیشرفتی که از شما انتظار می رود امنیت است و اولین گناهی که مرتکب می شوید امنیت ضعیف محصول است. خودروی ساخته شده باید از هر نظر ایمن بوده و هیچ نقطه ضعفی نداشته باشد.

وی ادامه داد: ثانیاً خودروها نیز باید وصل شوند. چرا این کار را نمی کنی؟ چه مدت در مورد این موضوع صحبت شده است؟ خودروهایی که از کارخانه خارج می شوند باید متصل باشند و بتوانند به شبکه ای که آنها را تغذیه می کند متصل شوند. این موضوع می تواند هنگام بحث در مورد ایمنی، کیفیت و سایر موضوعات بسیار مفید باشد. بحث بعدی مربوط به موضوع هوش است که باید مورد توجه قرار گیرد. خودرو باید هوشمند باشد (در دومین نمایشگاه دانش به این موضوع پرداختیم) و بحث اشتراک گذاری نیز باید در نظر گرفته شود. ماشین باید این قابلیت را داشته باشد که هرکسی که پشت آن می نشیند بتواند به راحتی از آن استفاده کند، باید آنقدر ساده باشد که استفاده از آن برای هرکسی امکان پذیر باشد.

علی آبادی خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر این است که این خودروی تولیدی باید قابل ارتقا باشد. اگر پلتفرمی دارید که می تواند به طور مداوم به روز شود و زیرساخت آن تغییر نکند، پلتفرم دیگر «مفید» نیست. هدف این است که پلتفرمی طراحی و ساخته شود که بتوان آن را ارتقا داد تا مثلاً وقتی خودروهای هیدروژنی در آینده می آیند، خودروی هیدروژنی روی آن ساخته شود. در نهایت، این خودرو باید قیمت مناسب و مناسبی داشته باشد، یعنی در مقایسه با قیمتی که روی آن گذاشته شده، ارزش داشته باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه تاکید کرد: امروز یکی برق رسانی یکی از راه های بهبود اقتصاد حمل و نقل است. اگر بخواهیم حمل و نقل را با قیمت فعلی برق و حتی فراتر از آن برقی کنیم، باز هم بسیار مقرون به صرفه تر و ارزان تر از هزینه سوخت است. با 12 کیلووات ساعت شارژ خودروی برقی می توانید 100 کیلومتر را طی کنید.

در واقع بدون انجام کار خاصی، با بالاترین تعرفه برق (در حال حاضر 500 تومان 1000 تومان یا حتی 10000 و 15000 تومان است) باز هم به صرفه تر از قیمت بنزین و مقرون به صرفه است. علاوه بر این، هیچ لنت ترمز، روغن موتور، فیلتر سوخت، فیلتر و غیره استفاده نمی شود. به جای آن می توان قطعات دیگری نیز ساخت. این برق رسانی برای مردم ما خوب است و برای جامعه خوب است. محیط زیست ما را سالم می کند. مردم از این آلودگی به شدت بیمار می شوند و ما هزینه های زیادی برای بیماری مردم می دهیم. این کار خوب (برق شدن) امتحان شده و اگر مقرون به صرفه و معقول باشد نبود که بهترین خودروسازان دنیا به این سمت نرفته بودند. ما نمی توانیم یک خودروساز خوب در دنیا پیدا کنیم که ماشین برقی نداشته باشد.

علی آبادی تاکید کرد: خودروها در دنیا به سمت رانندگی خودران حرکت می کنند. خودروسازان باید از قبل گروه های کاری برای کار در این زمینه تشکیل دهند (خودروهای خودران، اتوبوس های خودران و غیره).

این مقام ارشد وزارت امنیت در ادامه درباره صنعت کشور به طور کلی اظهار داشت: در صنعت، صنایعی را در اولویت قرار داده ایم که در رفع تنگناهای مردم موثر باشند، ابتدا باید گلوگاه های کشور را حل کنیم برای این ما باید اگر تلاش کنیم و جهاد کنیم، باید تلاش کنیم که مردم در هر زمانی به بن بست نرسند. تحریم ها برای کشور ما بی معنی است. با همت این مردم و جوانان باید گلوگاه ها را تا حد امکان برطرف کنیم.

وی افزود: پس از آن از صنایع تولید کننده ثروت حمایت خواهیم کرد. ثالثاً از تمامی صنایعی که با حداکثر بهره وری شغل ایجاد می کنند حمایت خواهیم کرد. بهره وری باید حداکثر باشد. به عنوان مثال، در معدن باید بر اکتشاف تمرکز کنیم. بخش بزرگی از کشور هنوز تحت نظارت قرار نگرفته و ما نمی دانیم چه داریم. بیشترین ارزش افزوده ممکن باید در زنجیره ارزش ایجاد شود.

علی آبادی بیان کرد: در بحث تجارت اولویت اول ما تامین نیازهای داخلی در جاهایی است که مزیت رقابتی نداریم. ما باید به دنیا نگاه کنیم تا ببینیم کالایی که نیاز داریم کجاست و مزیت رقابتی خیلی بیشتری دارد و واردات آن به کشور به نفع کشورمان است. صادرات کالاهایی که در آن مزیت رقابتی داریم را نیز باید در دستور کار قرار دهیم.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *