تهران، بیشترین میزان افسردگی و گیلان و یزد، کمترین میزان افسردگی را در بین استانهای کشور دارند.

به عنوان یکی از رایج‌ترین اختلالات روانپزشکی، بیماری افسردگی در کشور، در زنان دو برابر مردان شیوع دارد. این اختلال در واقع یک نوع اختلال خلق است که در آن فرد به دلیل احساس غم و اندوه مداوم، علاقه خود را به موارد و داشته‌هایی که قبلاً لذت می‌برید، از دست می‌دهد.

برای شناسایی افسردگی، باید این حالت‌ها و احساسات را به مدت بیش از دو هفته و با داشتن سایر علائم بالینی مثل نقص در حافظه و تمرکز، اضطراب، تحریک پذیری و کاهش آستانه خشم، پرخاشگری، خستگی مداوم، بی‌میلی به فعالیت‌های لذت‌بخش، عذاب وجدان، درد‌های جسمانی بدون منشاء، افکار منفی و حتی خودکشی تجربه کرد.

درمان افسردگی ممکن است شامل درمان دارویی، مشاوره روانشناختی یا دیگر روش‌ها باشد. بدون درمان، بیماری افسردگی می‌تواند به تبعات جبران ناپذیری برای فرد و جامعه خود منجر شود.

یکی از مهمترین مشکلات جوامع پیشرفته و در حال توسعه، بیماری افسردگی است. طبق آخرین آمار جهانی، در هر 100 هزار نفر از جمعیت مردان، بیش از ۳۵۰۰ مورد، و در جمعیت زنان نزدیک به پنج هزار نفر مبتلا به این بیماری هستند.

در خصوص برگزاری سی و نهمین کنگره روانپزشکان ایران که در تاریخ ۱۸ تا ۲۱ مهرماه برگزار خواهد شد، باید گفت که این کنگره به صورت بیمارستانی در بیمارستان میلاد برگزار می‌شود و در آن، ۲۲ سمپوزیوم علمی با ۱۱۲ سخنرانی، ۶۰ کارگاه علمی، ۱۵ مقاله به صورت سخنرانی و ۲۳ مقاله به صورت پوستر برگزار می‌شود.

طبق آخرین نتایج تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شیوع افسردگی در ایران به طور متوسط ۱۲ درصد است. بیماری افسردگی، باعث ایجاد مشکلات روانی و جسمی در افراد مبتلا و اطرافیان آن‌ها می‌شود. از این رو، باید بر توجه بیشتر به این اختلال و نیز برطرف کردن آن پیش از اقدام به درمان بیماری‌های جسمی تأکید شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *