این بار نه خبری از سانسور است که عوامل «زمکاری» با فریادهای سانسور شده توجه مخاطب را به خود جلب می کنند و نه از نقدهای فنی. این بار کسانی که حق اشتراک و اینترنت پرداخت می کنند به منتقدان این سریال و سازندگان آن تبدیل شده اند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم ، 9 قسمت از فصل دوم «زخمکاری» سپری شد، اما جدای از استفاده ابزاری از نام مالک، خبری از جواد عزتی نیست و محمدحسین مهدویان کارگردان این سریال با این جمله وعده بازگشت «زخمکاری» را داد: «مالک برخیز!» – اما مالک هنوز بلند نشده است.

حضار به سرعت متوجه شدند که مالک چگونه از ابزار استفاده می کند. چون لایک و نپسندیدن زیر هر قسمت این را نشان می دهد. تماشاگران در فصل اول به تماشای «ظرمکاری» با جواد عزتی نشستند. به امید حضور او در این فصل، اشتراک بخرید و سریال را دنبال کنید، اما قبل از این حضور جسورانه درنگ نکنید! یا در حال مونتاژ لگوها دیده می شود یا با دستمالچی (سیدجواد هاشمی) گفتگوی محدودی دارد یا روایت هایی از گذشته اش با طلوعی.

با هر قسمت، مخاطب امیدوار است او را در داستان ببیند. چرا که مهران غفوریان و کمبیز که نتوانستند تماشاگران را سرگرم کنند و به زخمکاری 2 امیدوار باشند و حتی میشم مالکی (پسر ملک مرتضی امینی تبار) هم نتوانستند با اجرای ضعیف و پرفورمنس جواد عزتی را بکشند. در حالی که حداقل سعید چنگیزیان و سیاوش طهمورث موتورهای محرک داستان در فصل اول بودند، فصل دوم فاقد اجرای درخشان است.

حتی رعنا آزادی ور که در فصل اول با نقش سمیرا درخشید، دیگر شکوه قدیمی خود را به دست نیاورده است. الناز ملک که از سریال «سقوط» شروع کرد تا «ظرمکاری» نقطه عطف خودش را نشان نداد.

شاید بی برنامگی مهدویان برای ادامه «تخطی» دلیل دیگری شده باشد. محبوبیت فصل اول در بین مخاطبان، گردانندگان این پلتفرم را بر آن داشت تا دست به کار شوند و از او بخواهند فصل دوم را آماده کند. همانطور که برای «نیسان آبی» چنین فکری کردند و معلوم نیست نتیجه این کار چه خواهد شد. چون حداقل تغییر مدیری صورت گرفت. مسعود اطیابی جایگزین منوچهر هادی شد که در ساخت سریال کارنامه خوبی از خود به جای نگذاشت.

این دنباله در سینما چندان موفق نبود. اگر سری به سریال «عاشقانه» منوچهر هادی یا قبل از آن «قلب یخی» و حتی «ساخت ایران» بزنیم، می بینیم که یا بازیگر عوض کردند و موفق نشدند یا مثل مهدویان و «زخمکاری» که موفق نشدند طراحی خوب در روایت درام آنها. .

در «عاشقانه گیسو» برخی از شخصیت‌ها نیز اعمال خود را فراموش کرده‌اند. با این حال، از نظر صحنه، تصویر و لوازم جانبی، بهتر می توانستند این همه خطا در تصویر باقی نگذارند.

شاید راه بهتر برای حفظ برند و حتی سرمایه گذاری و درآمدزایی، ساختن اسپین آف برای سریالی با چند فصل باشد که امکان گنجاندن کاراکترها، استفاده درست از بازیگران اصلی و فیلمنامه و ایجاد درام مناسب در این زمینه وجود ندارد. . حتی سریال های موفقی مثل «پایتخت» در فصل گذشته شکست خورد. چون فراموش کردند به فیلمنامه و داستان پایبند باشند.

در زخمکاری فکر می‌کنیم غفلت از درام مشکل‌ساز است، کم‌حرفی جواد عزتی (نقش مالک) که کل داستان را می‌پیچاند و تهی بودنش اکنون بیش از هر زمان دیگری مخاطب را آزار می‌دهد.

با نگاهی به «مرد بازنده» و فصل دوم «زخم»، می‌توان استفاده جواد عزتی از ابزار را نقطه‌ای دانست که سرمایه‌گذاران و سازندگان به دنبال جلب توجه مخاطب به این آثار و تولید آثاری با درآمد خود هستند. اما این نکته باید همواره مورد توجه سازندگان آثار فرهنگی و هنری باشد تا به مخاطب احترام بگذارند.

اتفاقی که گاهی در شبکه تئاتر با آن مواجه می شویم عدم رعایت حقوق مخاطب است. اگر سریالی در حین پخش با پلتفرم خود دچار مشکل شود، مخاطب را منتظر می‌گذارد تا پول خود را دریافت کند و سپس به پخش برگردد. مخاطب بدون اینکه متوجه شود اشتراک همان قسمت را خریداری کرده و منتظر تماشای آن است. یا سریال دیگری بدون رعایت حقوق مخاطب فصل جدیدی را آماده می کند. نه از این داستان جذاب خبری است و نه از شخصیت هایی که مخاطبان کار را برای آنها دنبال کرده اند.

اکنون “جراحت” به آخرین بی احترامی در تئاتر تبدیل شده است. انتقاد مخاطبان از این سریال در سایت های مجازی ادامه دارد; داستان کسل کننده و فقدان پیچش های داستانی جالب تا اینجا خسته کننده تر از آن است که بتوان توصیف کرد. این در واقع به این معناست: اگر هنوز فصل دوم «ظرمکاری» را ندیده اید، چیزی را از دست نداده اید.

“مصدومیت” مهدویان به دنبال جواد عزتی بود و حالا در غیاب او همه نقاط ضعف خود را نشان می دهد. برخی از سریال ها بر اساس درام و داستان ساخته می شوند، اما این سریال نشان داده است که وقتی شخصیتی مثل «مالک» محور داستانش نباشد، روی شخصیت ها و بازیگران دیگر هم تأثیر می گذارد.

این بار نه خبری از سانسور است که عوامل «زمکاری» با فریادهای سانسور شده توجه مخاطب را به خود جلب می کنند و نه از نقدهای فنی. این بار کسانی که حق اشتراک و اینترنت پرداخت می کنند به منتقدان این سریال و سازندگان آن تبدیل شده اند.

حتی برخی از کاربران اعلام کردند که دیگر قسمت های بعدی این فصل را دنبال نمی کنند و اعلام کردند: تا زمانی که جواد عزتی دوباره وارد داستان نشود، این سریال را تماشا نمی کنند. به همین دلیل تهیه کنندگان «زمکاری» دست به کار شدند و با اجرای مانور ویژه ای از حضور این بازیگر در فصل آینده خبر دادند.

در حالی که هنوز فصل دوم «زمکاری» به پایان نرسیده و هنوز ملاحظات مخاطبان به طور کامل فرا نرسیده است، پلتفرم و سازندگان این سریال چگونه به ساخت فصل سوم رسیدند؟ از طرفی چرا این اثر را کم ارزش جلوه داده اند و با بازگشت جواد عزتی و مالک می خواهند مخاطب را به فصل سوم بکشانند؟

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *