به گزارش پی ام آپ، سازمان ثبت احوال کشور با صدور اطلاعیه ای جزئیات و نحوه استعلام نشانی، صدور کارت هوشمند ملی، تعویض شناسنامه های قدیمی و ثبت آدرس جدید را اعلام کرد. سامانه خدمات الکترونیک سازمان ثبت احوال منتشر شد.

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: ۷ هزار و ۹۲۶ ایرانی مقیم خارج از کشور برای دریافت کارت هوشمند ملی اقدام کرده اند.

سازمان ثبت احوال کشور در اطلاعیه ای اعلام کرد: صدور کارت ملی هوشمند ایرانیان خارج از کشور و پذیرش درخواست اینترنتی کارت ملی از ابتدا فروردین در ماه سال1401 نمایندگی ها در کوالالامپور، فرانکفورت، وین، نمایندگی در اسلو، واشنگتن، استکهلم و بانکوک فعال شده اند و در حال حاضر این نمایندگی ها به 19 مورد افزایش یافته است.

یکی از سیاست های دولت سیزدهم و تاکید رئیس جمهور و وزیر کشور، ارتباط ایرانیان خارج از کشور با کشور بوده است که با هماهنگی سازمان ثبت احوال کشور، زیرساخت های لازم و امکان صدور و تحویل کارت هوشمند ملی به ایرانیان خارج از کشور فراهم شده است.

در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران دارای خدمات کارت هوشمند ملی در استانبول، استکهلم، اسلو، باکو، بانکوک، بروکسل، پاریس، دبی، رم، فرانکفورت، کوالالامپور، مادرید، مسکو، بمبئی، هامبورگ، واشنگتن، وین، کپنهاگ و تفلیس به ایرانیان مقیم خارج از کشور پیشنهاد می دهد.

بیشترین درخواست کارت ملی هوشمند مربوط به نمایندگی فرانکفورت با ۲ هزار و ۲۱۱ مورد پرونده بوده است.

تاکنون بیش از ۷۹۲۶ ایرانی مقیم خارج از کشور برای دریافت کارت هوشمند ملی خود به نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران مراجعه کرده اند.

سازمان ثبت احوال کشور از تخصیص کارت ملی هوشمند خبر داد و اعلام کرد: از شهروندان تقاضا می شود شناسنامه خود را تغییر داده و آدرس و محل اقامت قانونی خود را در سامانه هویت ثبت کنند.

درخواست تغییر شناسنامه و ثبت آدرس جدید از سازمان ثبت احوال

از این پس آدرس محل سکونت قانونی هر فرد، نشانی درج شده در سامانه هویت ملی منحصر به فرد ایرانیان سازمان ثبت احوال خواهد بود.

سامانه خدمات الکترونیک سازمان ثبت احوال کشور به آدرس https://sahim.sabteahval.ir; سامانه هویت ملی منحصر به فرد ایرانیان با عنوان اختصاری سحیم که از این پس نشانی و نشانی محل سکونت قانونی هر فرد و هر کد ملی نشانی درج شده در این سامانه خواهد بود.

تمامی دستگاه های اجرایی، نهادهای عمومی، دولتی و غیردولتی موظفند آدرس هر فرد را در سامانه ثبت احوال بررسی کنند و مردم نیز موظفند تغییر آدرس خود را در این سامانه ثبت کنند تا دچار مشکل نشوند.

محمدباقر عباسی معاون امور هویتی سازمان ثبت احوال کشور از امکان احراز هویت و تطبیق کد ملی با کد پستی هر فرد خبر داد.

معاون امور هویتی سازمان ثبت احوال کشور گفت: طبق قانونی که سال ها پیش تصویب شد؛ دستگاه های ذیربط موظف شدند برای همه افراد شماره ملی و کد پستی اختصاص دهند.

عباسی افزود: بر اساس سامانه ثبت احوال برای هر فرد دارای کد ملی یک نشانی به صورت قانونی در سامانه ثبت احوال ثبت می شود.

معاون امور هویتی سازمان ثبت احوال کشور با تاکید بر ادغام خدمات با این تحول جدید گفت: از سال 1378 تمامی دستگاه های اجرایی موظف به انجام آدرس و اطلاعات افراد ثبت نام شده در سامانه ثبت احوال هستند. . قضاوت در مورد اعمال او

معاون امور هویتی سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه سامانه ثبت احوال به صورت آنلاین و الکترونیکی به تمامی دستگاه های اجرایی و دولتی متصل است؛ وی گفت: در سال 1397 بر اساس مصوبه شورای فناوری اطلاعات، تمامی شهروندان موظف شدند حداکثر ظرف مدت 20 روز پس از نقل مکان، آدرس جدید را در پایگاه ثبت قانونی ثبت کنند. امسال در قانون بودجه مقرر شده است که از این پس آدرس محل سکونت قانونی هر فرد همان آدرسی باشد که در سامانه ثبت شده در سامانه ثبت احوال درج شده است.

سازمان ثبت احوال موظف است از طریق تبادل اطلاعات و استقرار خدمات الکترونیکی، این نشانی قانونی را برای کلیه دستگاه ها و بنگاه های دولتی، مؤسسات و مؤسسات عمومی و غیردولتی ارسال کند. این منابع به جز سرویس الکترونیکی سازمان ثبت احوال حق دریافت نشانی اشخاص حقیقی را ندارند.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور از راه اندازی سامانه الکترونیکی ثبت نام فاقدین شناسنامه خبر داد.

هاشم کارگر معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال کشور در خصوص تخصیص شناسنامه و صدور کارت موقت برای افراد فاقد شناسنامه گفت: با توجه به رویکردهای دولت سیزدهم برای تعیین تکلیف افراد فاقد شناسنامه. ، سازمان ثبت احوال کشور در سال 1401 با فراهم آوردن زیرساخت ها لازم است برای ایرانیانی که شناسنامه ندارند شناسنامه منحصر به فرد را در دستور کار خود قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه اکنون برای تسهیل در امور شهروندان، ثبت نام این افراد با راه اندازی سامانه الکترونیکی http://faghedin.sabteahval.ir انجام می شود، گفت: این امر به منظور شناسایی، صدور کارت های موقت و در نهایت انجام می شود. تعیین تخصیص افراد فاقد شناسنامه به منظور استفاده از خدمات اجتماعی مطابق با وظایف بخشنامه برای رفع فقر مطلق و کمک به ایجاد سازوکارهای قانونی برای ارائه خدمات به این افراد و کاهش هزینه های حاکمیتی استفاده می شود.

معاون وزیر کشور افزود: قبل از اجرای این سامانه بیش از 11 هزار پرونده در ادارات کل ثبت احوال استان ها تشکیل و برای این افراد کارت شناسایی تعیین شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: به درخواست‌ها طبق قوانین و مقررات رسیدگی و در صورت نیاز در شوراهای تامین شهرستان‌ها انجام می‌شود و در تلاش برای تایید یا تایید هستند. رد آن، تابعیت ایرانی این افراد و تعیین تکلیف پرونده آنها در اسرع وقت انجام می شود.

لازم به ذکر است دکتر احمد وحیدی وزیر کشور طی بخشنامه ای خطاب به استانداران تاکید کرد که تخصیص افراد فاقد شناسنامه در اسرع وقت مشخص شود و از این حیث رئیس جمهور سازمان ثبت احوال کشور نیز با صدور بخشنامه ای از مدیران کل ثبت احوال کشور خواست اقدامات لازم را انجام دهند تا با هماهنگی استانداران برنامه ریزی لازم برای اقدام ویژه سازمان ثبت احوال انجام شود. ادارات و استان ها و شهرداری ها در امور احراز هویت، تشکیل پرونده، تعیین تکلیف شناسنامه، صدور شناسنامه و در نهایت تعیین تکلیف فاقدین شناسنامه.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *