روزنامه جمهوری اسلامی نوشت؛

جنایات تروریستی راسک نباید به عنوان یک حادثه عادی تلقی شود. این جنایت ابعاد مهمی دارد یکی یک گروه تروریستی مدت هاست که چنگ و دندان نشان می دهد. در پشت صحنه این بازی گروهی ابعاد دیگری نیز پنهان است. غفلت از این ابعاد پنهان که به ظاهر عمداً مورد غفلت قرار گرفته اند از اهمیت بالایی برخوردار است.

1- وقوع همزمان جنایت تروریستی علیه مقر پلیس شهر راسک و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه مورد توجه قرار گیرد. یکی یکی از مولفه های اصلی این جرم محسوب می شود. سران رژیم صهیونیستی نسل کشی غزه طی دو ماه و نیم گذشته بارها جمهوری اسلامی ایران را تهدید کرده اند. اجرای این تهدید نباید یک عملیات مستقیم باشد، بلکه می تواند از طریق یک عملیات تروریستی انجام شود یکی یکی از مصادیق تهدیدهای صهیونیست ها علیه جمهوری اسلامی ایران است.

پیام تهدید آمیز سرلشکر سلامی به عاملان جنایات تروریستی راسک. به زودی طعم تلخ انتقام را خواهید چشید

چه کسی پشت حمله تروریستی راسک بود؟/پاکستان باید پاسخگو باشد

2- عوامل نزدیکی مانند مولوی محمد فتحی نقشبندی که ارتباط گسترده آنها با گروه های خرابکار کاملاً مشخص و حتی آشکار است، سابقه خرابکاری در راسک را دارند و پرونده گسترده وی نشان می دهد که وی در اقدامات جنایتکارانه ای از جمله در راسک در فرماندهی انتظامی راسک اتفاق افتاد. او روابط نزدیکی با تروریست های طالبان دارد.

3- حضور اعضای گروه جیش العدل در کمپ های آموزشی طالبان در افغانستان که از سوی خبرچینان افغان گزارش شده، تردیدی باقی نمی گذارد که این گروه به دستور دولت خودخوانده طالبان عمل می کند. بر اساس معاهده قطر که در سال 1400 با آمریکا امضا شد، طالبان موظف به اجرای اهداف آمریکا در منطقه هستند. در شرایط کنونی که آمریکا از حامیان اصلی رژیم صهیونیستی برای نسل کشی غزه است و باید اقدامات زیانباری را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد، طبیعی است که دست به حملات تروریستی گسترده ای مانند حملات تروریستی بزند. یکی در راسک توسط طالبان عملیات انجام شده توسط طالبان به گروه های متحد واگذار شده است. .

4- کتمان اطلاعات مربوط به دست داشتن اتباع افغان مرتبط با طالبان در جنایات تروریستی راسک مشکلی را حل نمی کند. طالبان یک گروه تکفیری انحصاری، نژادپرست و تروریستی است که آشکارا از این ویژگی ها صحبت می کند. در 18 دسامبر، ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان در پاسخ به گلبدین حکمتیار که گفته بود طالبان باید یک حکومت فراگیر تشکیل دهند، گفت: «طالبان برای تشکیل چنین حکومتی نسبت به کسی تعهدی نداشته و ندارد.» (روزنامه جمهوری اسلامی از 19 سپتامبر 1402).

ندا محمد ندیم، وزیر معارف حکومت خودخوانده طالبان نیز در پاسخ به کسانی که می گویند مردم افغانستان به مذاهب مختلف اسلامی تعلق دارند، گفت: «در افغانستان «مذهبی» وجود ندارد و همه مردم پیرو مذهب حنفی هستند. وی همچنین گفت: دلیل موفقیت مردم افغانستان این است که در این کشور فقط یک دین وجود دارد.

اینها قوی ترین نشانه های انحصارطلبی، نژادپرستی و تداوم تروریسم تکفیری در موجودیت گروه طالبان است که به هیچ وجه حاضر نیست به صدای مردم تکیه کند، مذاهب را در افغانستان به رسمیت بشناسد و پاکسازی قومی و مذهبی را انجام دهد. متوقف کردن. اساساً قرارداد آمریکا با طالبان و انتقال قدرت به آن گروه در مرداد 1400 به این دلیل بود که آن گروه این ویژگی ها را داشت. این ویژگی ها امروزه در زمانی که آمریکا نیاز به بی ثباتی منطقه و اقدامات زیانبار علیه جمهوری اسلامی ایران دارد استفاده می شود و جنایات تروریستی راسک را می توان در این زمینه درک کرد. برای اطمینان از بقای خود، طالبان باید به ایالات متحده وفادار باشند و عملیات های نیابتی را به دلخواه ایالات متحده انجام دهند.

5- در بیش از 70 روز از جنگ و جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی در غزه، طالبان نه پاسخی به این جنایات می‌دهد و نه به مردم افغانستان اجازه اعتراض و یا پاسخ دیگری نداده است. همچنین به عنوان بزرگترین پاسخ به جنایات صهیونیست ها در غزه، حتی طالبان در ایران نیز گفته اند که اسرائیل و ملت فلسطین باید با یکدیگر صلح کنند و زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند! متاسفانه عده ای در کشور ما با تطهیر طالبان که با صهیونیست ها در ارتباط نزدیک هستند تلاش می کنند تا نقش این گروه تروریستی را در جنایات راسک سرپوش بگذارند و نام پاکستان را به زبان بیاورند.

6- پاکستان و مردم استان سیستان و بلوچستان ما نه تنها کاری به جنایات راسک ندارند بلکه به شدت مخالف این گونه اقدامات هستند. مردم بلوچ ما بهترین عوامل مقابله با جنایتکاران هستند.

7- علاوه بر این حقایق، باید به سرکوب نیروهایی که در فرماندهی انتظامی راسک خدمت می کردند نیز توجه زیادی شود. ساخت این ستاد پاسخگوی نیاز واقعی نیروهای پلیس مستقر در آن نیست. شهر راسک با بیش از 95000 سکنه، قرار گرفتن در نزدیکی مرز و خطر حمله تروریستی، نیازمند ساختمان مستحکم و امکانات مدرن است. اگر مسئولان امنیتی ما می‌خواهند از وقوع چنین جنایاتی جلوگیری کنند، نه تنها واقعیت‌های پشت صحنه را افشا کنند، بلکه باید نیروهای حاضر در خط مقدم مبارزه با دشمن را به امکاناتی مجهز کنند که پاسخگوی نیازهای آنها باشد.

۲۷۲۷

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *