به گزارش Interesting Engineering، شرکت تلگراف و تلفن نیپون ژاپن (NTT) ابزار هوش مصنوعی به نام Deep Anomaly Monitoring (DeAnoS) را برای پیش بینی ناهنجاری ها در راکتورهای همجوشی هسته ای به کار گرفته است. این ابزار در ابتدا برای شبکه های مخابراتی توسعه داده شد.

چیزی را گزارش دهید مهرDeAnoS مانند یک کارآگاه عمل می کند و سعی می کند بفهمد کدام قسمت از فرآیند به درستی کار نمی کند. راکتورهای همجوشی هسته‌ای یکی از حوزه‌های پیشرو در نوآوری علمی هستند که از انرژی عظیم آزاد شده در طول همجوشی هسته‌ای اتم‌ها استفاده می‌کنند.

این فرآیند که شبیه منبع انرژی خورشید است و شامل پیوند دو هسته سبک اتمی است، منجر به ایجاد هسته های اتمی سنگین تر و آزاد شدن مقادیر زیادی انرژی می شود.

راکتورهای همجوشی فرآیندهایی را که در خورشید اتفاق می‌افتد تقلید می‌کنند تا مقادیر زیادی انرژی پاک بدون خطرات مرتبط با شکافت هسته‌ای تولید کنند.

NTT در بیانیه ای اعلام کرد: در پاسخ به چالش های زیست محیطی مانند تغییرات آب و هوایی، تلاش ها برای دستیابی به فناوری کربن صفر افزایش یافته و ایجاد منابع جدید انرژی هر روز اهمیت بیشتری پیدا می کند.

شرکت مخابرات از سال 2020 با سازمان ITER در پروژه مذکور برای توسعه فناوری تولید انرژی سازگار با محیط زیست همکاری می کند. آنها با هم کار می کنند تا پیش بینی ناهنجاری ها را در تجهیزات تست راکتور همجوشی آزمایش کنند.

NTT Smart Technology DeAnoS و ITER نیز تأسیسات همجوشی هسته ای پیشرفته خود را در این پروژه مستقر کرده اند. DeAnoS چالش‌ها را در تجهیزات راکتور هسته‌ای آزمایشی در مراحل اولیه دنبال می‌کند و از سوی دیگر داده‌های ITER مکانی را برای نظارت بر همه چیز و ارائه بازخورد در مورد نتایج فراهم می‌کند.

این شرکت‌ها بر پیش‌بینی چالش‌های مربوط به تست همجوشی تمرکز می‌کنند که حل آن‌ها زمان زیادی طول می‌کشد و از سوی دیگر، روند آزمایش را مختل می‌کند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *