رعایت سبک زندگی سالم در دهه چهارم و پنجم زندگی ممکن است به دلیل پیری سلول‌ها و کند شدن فرآیند جایگزینی سلول‌های جدید با سلول‌های قدیمی باشد و در نتیجه عملکرد بدن را مختل کرده و بدن را مستعد ابتلا به چاقی و چاقی می‌کند. انواع بیماری های قلبی عروقی و عوارض روانی. یه کم دیر کن

به گزارش همشهری آنلاین، هرکسی که به تازگی شمع های کیک تولد 30 سالگی خود را فوت کرده است، ممکن است احساس کند که هنوز زندگی طولانی و اتفاقات هیجان انگیزی در پیش رو دارد، از عروسی گرفته تا سفر، شغل بهتر و کلید یک خانه جدید. انتظار می رود. آخرین چیزی که در ذهن اوست احتمالاً انتخاب سبک زندگی سالم است تا زمینه را برای زندگی سالم فراهم کند.

به گزارش گاردین، تحقیقات علمی زیادی وجود دارد که نشان می دهد ایجاد عادات سالم تا سن 30 سالگی، زمانی که بدن به عملکرد طبیعی خود ادامه می دهد و به سرعت سلول های پیر را با سلول های جوان جایگزین می کند، بهتر از انتظار است و زمانی که به سلامت خود فکر می کنیم، عملکرد جلویی بدن متوقف شده است.

دکتر. هلن هارتلی، معاون مدیر پزشکی Aviva Health می‌گوید: «عادات سبک زندگی ما بر خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف تأثیر می‌گذارد. برای مثال، هر چه مدت طولانی‌تری سیگار بکشیم، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و بسیاری از انواع سرطان بیشتر می‌شود.»

عادات خوب را در اولویت قرار دهید

با این حال، تنها ترک عادت های بد نیست که می تواند در 30 سالگی ما تفاوت ایجاد کند، بلکه مهم است که ایجاد عادات خوب را در اولویت قرار دهیم.

هلن هارتلی تاکید می کند: عادات خوب می توانند زندگی ما را تنظیم کنند تا حتی با بالا رفتن سن همچنان از زندگی لذت ببریم و پیری موجی از بیماری و بیماری را در درون ما ایجاد نکند. به عنوان مثال، یک رژیم غذایی خوب و غنی از ویتامین ها و مواد معدنی و ورزش های تقویتی مانند وزنه برداری می تواند استخوان های ما را قوی نگه دارد و خطر پوکی استخوان و شکستگی استخوان را در آینده کاهش دهد.

او اضافه می کند که تناسب اندام همچنین می تواند قلب و عروق خونی ما را در وضعیت خوبی نگه دارد و خطر حملات قلبی و سکته را در دهه های آینده کاهش دهد.

چرا 30 ساله؟

اما چرا 30 سالگی برای سلامتی طولانی مدت مهم است؟ هارتلی می گوید: عملکرد و قدرت بدن ما در اواسط دهه 20 یا اوایل 30 سالگی شروع به کاهش می کند، در این زمان کاهش طبیعی توده یا عضله بدون چربی بدن وجود دارد که متابولیسم (تولید سوخت) را کند می کند. ) که ما را مستعد افزایش وزن می کند.

بنابراین، امسال ارزش تمرینات قدرتی مشهود است زیرا این نوع تمرینات توده عضلانی را حفظ می کنند. همه اینها مهم است زیرا اضافه وزن یا چاقی، صرف نظر از سن، با افزایش خطر ابتلا به بیماری های بالقوه کشنده مانند دیابت نوع 2، بیماری قلبی، سکته مغزی و برخی سرطان ها ارتباط نزدیکی دارد.

بیش از سن باروری

برای زنان 30 ساله که ممکن است در این دهه به بچه دار شدن، باردار شدن و زایمان فکر کنند، زمان رو به اتمام است. هارتلی می گوید: «باروری زنان در سن 20 سالگی به اوج خود می رسد و برخی از زنان بعد از 35 سالگی باردار شدن را دشوارتر می دانند.

در حالی که یائسگی معمولاً در حدود 40 سالگی شروع می شود، برخی از زنان ممکن است یائسگی زودرس را نیز تجربه کنند. هر کسی که از علائمی مانند گرگرفتگی، اختلالات خواب، اضطراب و مشکلات حافظه رنج می برد، باید به دنبال مشاوره پزشکی باشد.

او اضافه می کند که تمرینات قدرتی در اینجا نیز مهم است، زیرا کاهش استروژن که با یائسگی همراه است منجر به نازک شدن استخوان ها می شود و می تواند خطر پوکی استخوان را افزایش دهد. یکی یکی از شایع ترین عوارض جانبی در زنان است.

اهمیت سلامت روان در کنار سلامت جسمانی

با این حال، فقط تغییرات طبیعی در بدن ما نیست که نشان می دهد سلامتی ما به آرامی رو به وخامت می رود، بلکه سبک زندگی پرمشغله و اغلب استرس زا ما را نیز نشان می دهد.

شاید شما با فشارهای کاری، فشار روانی مراقبت از کودکان یا والدین مسن و نگرانی از گرفتن وام مسکن دست و پنجه نرم می کنید. هارتلی می گوید: «دهه 30 با ترکیبی از چیزهای زیادی مانند کار، مسئولیت های مراقبتی و مشارکت های اجتماعی بسیار شلوغ است. در این دهه از زندگی اغلب زمان کمی برای رفع نیازهای خودمان وجود دارد. بنابراین مهم است که در این مدت نه تنها سلامت جسمی بلکه سلامت روانی خود را نیز در اولویت قرار دهیم. یک نظرسنجی اخیر در آمریکا نشان داد که افراد 36 ساله بیشترین استرس را تجربه می کنند.

در 30 سالگی چه کنیم؟

بنابراین یک فرد 30 ساله چه کاری می تواند انجام دهد تا احساس خوبی داشته باشد، از بدن خود مراقبت کند و کیفیت زندگی و استقلال خود را تا زمانی که ممکن است حفظ کند؟

در این زمینه، هارتلی می گوید که تعدادی از فعالیت ها مختص زندگی در دهه 30 زندگی شما هستند، از جمله اهمیت اجتناب از چاقی، ترک یا کاهش سیگار، انتخاب ورزش و ورزش به جای سبک زندگی بی تحرک، و تحمل سطوح بالای استرس. ترک عادت های بد قبل از اینکه خیلی دیر شود واقعاً می تواند تفاوت ایجاد کند.

یک مطالعه در سال 2022 نشان داد افرادی که تا سن 35 سالگی سیگار را ترک می کنند، در زندگی آینده خود کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های مرتبط با سیگار قرار دارند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *