به گزارش پی ام آپ به نقل از تسنیم، در سال گذشته شاهد این بودیم که مشکل واردات آیفون های آمریکایی با آپدیت و بسته بندی مجدد از طریق رویه واردات، حاشیه های زیادی را در مقابل صادرات آنها ایجاد کرده است. با توجه به حجم واردات بسیار بالای این دسته از گوشی های تلفن همراه، شاهد تخلف بزرگی در این زمینه هستیم زیرا در عمل به جای آیفون های جدید، آیفون های کارکرده از طریق یک پروسه اجاره ای وارد کشور شده اند که در دستان این شرکت بوده است. تعداد محدودی انحصارگر .

ادامه مطلب

اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز ثبت نام آیفون 14 را تکذیب کرد

در این راستا و علیرغم نظارت مستمر، سازمان توسعه تجارت تایید کرده است که آیفون‌های رفرش شده و بسته‌بندی شده وارد کشور شده است که اجازه داده است رویه واردات آیفون‌های آمریکایی از طریق رویه واردات در مقابل صادرات خود تغییر کند و از طریق سایر صادرات وارد شود. . سازمان توسعه تجارت دلیل واردات آیفون‌های ریفربی شده و بسته‌بندی شده را عدم صلاحیت واردکنندگان اعلام کرده است، البته برخی کارشناسان احتمالات دیگری از جمله اظهارنامه‌های کذب را نیز برای کسب سود بیشتر می‌دهند.

سازمان نظارتی نتایج نمونه گیری را اعلام خواهد کرد

باید بررسی شود که در روند ترخیص کالا از گمرک برای این دسته از تلفن های همراه چه اتفاقی افتاده است. بر اساس تفاهم نامه ای که در سال 1393 بین انجمن تخصصی و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منعقد شد، مقرر شد از محموله های گوشی های تلفن همراه وارداتی نمونه برداری شود و پس از خروج محموله از گمرک، نتیجه آزمایش اعلام شود.

این امر در سال های اخیر ادامه داشته و هیچ مشکلی وجود نداشته است، اما در سال گذشته شاهد واردات آیفون های ریفربیش و بسته بندی شده بودیم که باید در تست اعلام می شد. بنابراین سازمان نظارتی باید پاسخگوی نمونه برداری های انجام شده در گمرکات را روشن کند، زیرا با وجود نمونه برداری و آزمایش های انجام شده، در عمل شاهد ورود گسترده آیفون های دست دوم به کشور بوده ایم که گاهاً به مشتریان عرضه می شود. گوشی های جدید و باعث ضرر آنها شده است.

آیا محموله های ارتقا و بسته بندی آیفون قاچاق هستند؟

در اینجا شایان ذکر است که واردات محصولات کارکرده به کشور ممنوع است و آیفون های ریفربی شده و بسته بندی شده نیز در این دسته قرار می گیرند. در ادامه در عمل شاهد اظهارنامه های نادرست در ارائه اظهارنامه به گمرک هستیم زیرا این کالاها به عنوان کالای جدید وارد گمرک شده اند. در نتیجه هر کالایی که از این مسیر وارد کشور شود به دلیل اظهارات نادرست می تواند مشمول عمل قاچاق شود.

همچنین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باید اعلام کند که در سال گذشته چه تعداد نمونه از محموله های آیفون وارداتی انجام شده و چه تعداد آیفون بازسازی شده و بسته بندی شده در این نمونه برداری ها شناسایی شده است.

لزوم ورود نهادهای نظارتی به واردات 500 میلیون دلاری آیفون ریفربیش شده

با توجه به ابعاد متعدد این حادثه از احتمال قاچاق تا ضرر مصرف کننده نهایی، در مورد واردات 500 میلیون دلاری آیفون های آمریکایی، باید مشخص شود که دقیقاً چه حجمی از تخلف را شاهد بوده ایم و آیا دستگاه های نظارتی در چنین پرونده بزرگی درگیر خواهند شد.

حذف رویه واردات در مقابل صادرات خود و آزمایش محموله ها قبل از ترخیص از گمرک دو الزام ضروری اما ناکافی است. باید با متخلفان برخورد شود.

این رویه یک سال است که ادامه دارد و امروز شاهد آن هستیم که حجم زیادی از آیفون های ریفربیش شده و بسته بندی شده وارد کشور شده است. با توجه به شرایط موجود، تفاهم نامه مربوط به سال 2014 کنار گذاشته شود و ترخیص محموله های گوشی های تلفن همراه به ویژه آیفون های آمریکایی که بیشتر در معرض خطر تمدید و بسته بندی هستند، از گمرک به شرط انجام شود. که نتایج آزمایش مشخص می شود. به این ترتیب مانند طیف وسیعی از محصولات، ابتدا باید نتایج تست آنها مشخص شود و سپس مجوز خروج از گمرک صادر شود، در مورد آیفون های آمریکایی نیز این کار انجام می شود.

این از تکرار تجربیات بسیار منفی که در سال گذشته شاهد آن بوده ایم جلوگیری می کند. همچنین جلوگیری از تکرار اتفاقات مشابه سال گذشته با تغییر رویه واردات و تغییر رویه ترخیص کالا از گمرک بخشی از مشکل است و باید دقیقا مشخص شود که چه تعداد آیفون وارداتی در سال جاری مورد استفاده قرار گرفته است و به آن ها رسیدگی شود. شارژ.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *