آیا زلزله احتمالی تهران سه چهارم شهر را ویران می کند؟

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با رد ادعای تخریب سه چهارم شهر تهران در زلزله احتمالی، گفت: هیچ یک از مطالعات در اختیار مدیریت بحران نیست. آنها آمار این را تأیید می کند و نتایج ارزیابی سیستم برآورد خسارت دقیقاً برعکس این اعداد هستند

به گزارش ایسنا، به نقل از پی ام آپ،  علی نصیری در خصوص آمار احتمالی زلزله زدگان تهران گفت: باید همیشه آماده زلزله باشیم و همانطور که بارها گفته شده باید تلاش کنیم تا پیشگیری و ارتقای آمادگی را در دستور کار قرار دهیم. همان زمان.” . نکته اینجا این نیست که بگوییم این وظیفه یک سازمان است یا یک جناح باید آن را دنبال کند. یادآوری این نکته مهم است که مدیریت بحران مکانی نیست که در آن امتیازات سیاسی تسویه شود.

وی با بیان اینکه مدیریت بحران قبل، حین و بعد از زلزله و اساساً هر بحران دیگری تهیه می شود، گفت: گاهی در تهیه برخی اخبار و گزارش ها موضوع به گونه ای منتشر می شود که به نظر می رسد مردم در اولین قرار دارند. مکان بحران ها سه روز بعد از وقوع حوادث و بحران ها از سوی دولت و حاکمیت به حال خود رها می شود که این اصلا صحت ندارد و همانطور که گفتم مدیریت بحران و همه نهادها در این زمینه دستوراتی دارند که باید دنبال کردن. این موارد اغلب در مانورها در شرایط عادی تمرین و ارزیابی می شدند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با سخنان اغراق آمیزی با بیان اینکه هدف مدیریت بحران حفظ جان انسان هاست و نباید آن را بهانه ای برای اقدامات سیاسی قرار داد، اظهار داشت: اغراق در ارائه چهره های مدیریت بحران موجب وحشت عمومی می شود. سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با تشکیل حدود 20 کمیته تخصصی اتاق فکر متشکل از 382 نفر از اساتید برجسته دانشگاهی و سازمان های مرتبط، به طور مستمر به بررسی و ارزیابی شواهد و آمارهای علمی پرداخته است تا دستگاه های اجرایی با استفاده از این دانش بتوانند اقدامات ویژه ای را در برنامه ریزی اجرای اقداماتی برای کاهش خطرات و آسیب های ناشی از بحران های احتمالی انجام دهند.

اینکه بگوییم سه چهارم شهر تهران در زلزله احتمالی ویران خواهد شد، هیچ یک از مطالعاتی که سازمان مدیریت بحران شهر تهران در اختیار دارد این آمار را تایید نمی کند و نتایج ارزیابی سامانه برآورد خسارت دقیقا برعکس این ارقام است. محرمانگی خاصی وجود ندارد

نصیری با افشای اینکه تمامی آمار و اطلاعات مدیریت بحران در اختیار نهادهای تخصصی و مسئول قرار گرفته است، با بیان اینکه چرا این آمار و اطلاعات در اختیار مردم قرار نمی گیرد و در اختیار مردم قرار نمی گیرد، تصریح کرد: آمارهای علمی زیادی در حوزه بحران وجود دارد. مدیریت بحران. و هر کدام از این آمار نیاز به تحلیل تکنیکال دارد. بنابراین انتشار عمومی آنها کمکی به مردم نمی کند و تنها باعث ایجاد سردرگمی در افکار عمومی می شود; بر این اساس آمارها در اختیار نهادهای علمی، دانشگاهی و مسئول قرار دارد تا به طور مستمر به ارزیابی، ارائه راهکارها و ارائه راهکارها و برنامه ریزی دقیق، کشور را به وضعیت ایده آل در مدیریت بحران و کاهش ریسک سوق دهند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به اینکه عملکرد مدیریت شهری در حوزه مدیریت بحران در دو سال اخیر منحصر به فرد بوده اما با ایده آل فاصله داریم، گفت: امروز این امکان وجود ندارد. توضیح دهید که آمادگی شهر برای بحران ها ایده آل است. در عین حال روند فعلی رو به بهبود است و از منظر کارشناسی روند آمادگی و امنیت شهر رو به بهبود است. بررسی‌های شاخص‌محور و بی‌طرفانه نشان می‌دهد که عملکرد مدیریت شهری در دو سال اخیر از نظر کمی و کیفی نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *