شنوایی شناسان با استفاده از هدفون هایی که صدای محیط را از بین می برد، زنگ هشدار را به صدا درآوردند. آنها هشدار می دهند که مسدود کردن صدای محیط با تأثیر بر نحوه پردازش صدا در مغز، آگاهی فرد از محیط اطراف خود را کاهش می دهد.

به گزارش سلامت نیوز، جاش گوردون، مدیر نوآوری در شرکت فناوری Jinod سنگاپور، می گوید: هدفون های حذف نویز محیط (Airpods) ممکن است سکوت دلپذیری را ایجاد کنند، اما شما را از شنیدن صداهای ضروری که می تواند زندگی شما را نجات دهد، جلوگیری می کند.

قرار گرفتن طولانی مدت در معرض صداهای بلند، یا حتی گوش دادن به صداهای بسیار بلند، می تواند باعث اختلال یا از دست دادن شنوایی شود، زیرا صداهای بلند به سلول ها و غشای گوش داخلی آسیب می زند. آلودگی صوتی علاوه بر اختلالات شنوایی باعث افزایش استرس، فشار خون بالا، اختلال خواب و کاهش بهره وری نیز می شود.

طبق گفته سازمان بهداشت جهانی، بزرگسالان می توانند با خیال راحت به مدت 40 ساعت در هفته به صدای 80 دسی بل گوش دهند. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، صدای موتور سیکلت در حال حرکت حدود 90 دسی بل است، در حالی که صدای نزدیک شدن بوق قطار و رویدادهای ورزشی 100 دسی بل است.

دیوید مک آلپاین، مدیر علمی واحد شنوایی در دانشگاه مک کواری استرالیا، می گوید: “صدای بلند به شنوایی آسیب می زند، بنابراین هدفون هایی که صدای محیط را خنثی می کنند، گاهی اوقات می توانند مفید باشند. البته برای جهت یابی در محیط، صدای محیط یا پس زمینه لازم است. “

انتظار می‌رود بازار هدفون‌های حذف نویز از 13.1 میلیارد دلار در سال 2021 به 45.4 میلیارد دلار تا سال 2031 افزایش یابد.

یکی همکاران مک آلپاین در سال 2012 مطالعه ای انجام دادند که در آن 17 شرکت کننده به مدت یک هفته از گوش گیر استفاده کردند. از میان این شرکت کنندگان، 11 نفر وزوز گوش را تجربه کردند. وزوز گوش به دلیل صدای زنگ، وزوز یا خش خش در گوش زمانی که صدای واقعی خارجی وجود ندارد ایجاد می شود. هنگامی که این افراد گوش گیر خود را برداشتند، وزوز گوش آنها ناپدید شد.

مک آلپاین استفاده از هدفون های حذف کننده صدا را در کارگاه های ساختمانی، ارتش، کنسرت ها یا در محل های کاری پر سر و صدا مانند کافی شاپ ها برای جلوگیری از کاهش شنوایی یا آسیب توصیه می کند.

دکتر شنوایی شناس بالینی روث رایسمن می گوید این هدفون می تواند برای افراد مبتلا به هایپراکوزیس (نوع نادر اختلال شنوایی) و اوتیسم مفید باشد، اما بهتر است استفاده از آن را به 2 تا 3 ساعت در روز محدود کنید.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *