مطالعات مترو پرند از سال 1383 آغاز شد و اجرای آن از اوایل دهه 90 آغاز شد. پیشرفت فیزیکی کار 99 درصد است و پیمانکار در حال کابل کشی است. قرار است این عملیات در پاییز امسال آغاز شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس مطالعات ساخت مترو پرند از دهه 80 آغاز شد و از ابتدای دهه 90 کار اجرایی شد. مجموع خطوط مترو در این بخش حدود 50 کیلومتر است و در دهه 90 از ایستگاه راه آهن شهر آفتاب تا فرودگاه امام به بهره برداری رسید.

فاز سوم این پروژه از انتهای فرودگاه امام تا شهر پرند به طول 20 کیلومتر است که به دلیل تامین مالی به موقع ساخت این قسمت از مترو با تاخیر مواجه شد. در فاز جدید تصمیم بر این شد که پروژه تکمیل شود. منابع مالی تامین شده و پروژه به مرحله افتتاح رسیده است.

مترو پرند تا پایان پاییز به صورت دو خطه (اول یک خط باز می شود و در فرصتی که پیش آمد خط دیگر افتتاح می شود) به بهره برداری می رسد. مترو پرند 99 درصد پیشرفت فیزیکی دارد (1 درصد مربوط به محوطه سازی، نظافت و …). ..) البته این اقدامات مانع از بهره برداری نمی شود. در صورت تکمیل ایستگاه قطار دو خطی، پرندی ها می توانند به راحتی به تهران سفر کنند.

بر اساس این گزارش، ریل متحرک خط 100 درصد عملیاتی شده و ریل خط سوم نیز در مرحله پایانی قرار دارد. (ریل متحرک ریلی است که قطار روی آن حرکت می کند و ریل سوم ریل زرد رنگی است که برق قطار را تامین می کند.)

وضعیت فعلی برق مترو اعلام شد

در تامین برق مشکلاتی وجود داشت که با رایزنی ها این مشکل برطرف شد و اداره برق دو فیدر به مترو اختصاص داد. پرویز ظهراب زاده قائم مقام شرکت مترو تهران و هوم در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: فیدرها را وزارت برق تامین کرده است. تغذیه ها، تغذیه های جاری هستند و این جریان باید به کنار ریل ها هدایت شود. قسمت انتقال بر عهده پیمانکار مجری است. پیمانکار اجرای پست و کابل کشی را تکمیل می کند.

دلایل عدم بهره برداری از خط مترو پرند اعلام شد

از دلایل عدم بهره برداری از خط مترو پست برق پرند می توان به کابل ذخیره، ریل سوم (ریل زرد) و دیوارهای بتنی اطراف اشاره کرد. ریل زرد دارای 20 کیلووات برق است و در صورت عدم حفاظ خطر برق گرفتگی شهروندان را تهدید می کند و در صورت قطع این برق صدمات عمده ای به تجهیزات وارد می شود، به همین دلیل نیاز به احداث دیوار بتنی شد. . کمبود بودجه در سال های اخیر مانع از انجام کار شده است.

بهره برداری از مترو پرند در پاییز

محسن هرمزی معاون شهردار تهران در گفت و گو با خبرنگار فارس در خصوص آخرین وضعیت متروی پرند گفت: پرند در پاییز 1402 به بهره برداری می رسد، البته تمام تلاش خود را خواهیم کرد. آبان در ماه افتتاحیه انجام شود.

بر اساس این گزارش، شهر پرند با حدود 310 هزار نفر جمعیت یکی از شهرهای اقماری تهران است که در حدود 50 کیلومتری پایتخت قرار دارد. قرار است عملیات پرند تا پایان پاییز آغاز شود. این اقدام بین 13000 تا 15000 ظرفیت جابجایی ایجاد می کند و این ظرفیت استفاده شده بر هزینه جابجایی و مصرف سوخت تأثیر می گذارد. اگر فردی بخواهد با ماشین شخصی یا تاکسی از پرند به تهران بیاید باید بین 70 تا 100 هزار تومان بپردازد. اما اگر مترو به بهره برداری برسد، این هزینه ها به حداقل می رسد.

هزینه ساخت مترو 6 میلیارد است

کل هزینه ساخت مترو پرند 6 میلیارد تومان بوده است.

بر اساس این گزارش، در زمینه انتقال و تاسیسات برق مشکلاتی وجود داشت که هم اکنون رفع شده است و پیش بینی می شود پروژه به پایان پروژه برسد و با بهره برداری از آن، بیشتر مشکلات پروژه خواهد بود. حل و فصل شود شهروندان در این زمینه حل و فصل خواهند شد. رفع خواهد شد.

ضمناً در سال 96 4 کیلومتر از ابتدای خط مترو تا سایت شهر آفتاب توسط شهرداری افتتاح شد. فاز دوم این خط به طول 6 کیلومتر تا فرودگاه امام خمینی (ره) به بهره برداری رسیده و اتصال مترو به شهر پرند همچنان باقی است که طی روزهای آینده انجام خواهد شد.

مردم برای کار، تحصیل یا سایر امور روزمره از شهر پرند به پایتخت سفر می کنند و این ترافیک آمار ترافیک را افزایش می دهد. با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی بخش زیادی از بار ترافیکی کاهش می یابد.

مترو پرند به دلیل کمبود منابع و مشکلات زیرساختی زمان زیادی را صرف رسیدن به پایانه کرد اما اکنون مشکلات برطرف شده و این پروژه 18 ساله به زودی افتتاح و به بهره برداری می رسد.

15 مگابایت برق در قالب دو فید تامین شد، کابل کشی انجام شد و پروژه در مرحله نهایی است. مدیران شهری قول می دهند که تا آخر باز بمانند آبان و این پروژه به زودی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *