در راستای اجرای طرح هوشمندسازی تامین و توزیع مرغ در استان کهگیلویه و بویراحمد، جلسه شورای سیاستگذاری توزیع هوشمند محصولات و فرآوردههای کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. این جلسه با حضور نمایندگان استانداری، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل صمت، اداره دامپزشکی و نمایندگان بخش خصوصی شامل رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی و کشتارگاههای صنعتی طیور استان، بهمنظور بررسی نحوه استقرار سامانه «رهآوا» در سطح استان و همچنین تقویت فعالیتهای پیشین سامانه رهتاب، برگزار گردید.
- آنجایی که سامانه رهتاب از اواخر سال 1402 فعالیت خود را در این استان آغاز نموده و توزیع مرغ زنده در بستر این سامانه انجام گرفته است؛ اکنون پس از ادغام دو سامانه رهتاب و ستکاوا و ایجاد سامانه یکپارچه و جامع رهآوا این جلسه با هدف آشنایی عوامل استان با اهداف و مزایای این ادغام و همچنین بررسی نحوه تکمیل طرح هوشمندسی در این استان برگزار و حاضران در مورد تجربه قبلی فعالیت با رهتاب و پیشنهادات به منظور بهبود وضعیت بازار مرغ استان بحث و گفتگو کردند.
در این نشست، آقای کیوان توکلی مدیرعامل شرکت رهتاب بیستون و مدیر کنسرسیوم رهآوا، گزارشی از عملکرد سامانه «رهتاب» در استان کهگیلویه و بویراحمد ارائه داد و به تشریح قابلیتهای آن در حوزه معاملات کالا، تسویهحساب الکترونیکی و رصد و نظارت زنجیره تأمین پرداخت. مسئولان استانی نیز ضمن ابراز رضایت از دستاوردهای اولیه، خواستار توسعه و تسریع در بهرهبرداری از این سامانه در حوزههای مختلف تأمین کالا شدند.
در همین راستا مقرر شد سامانه ره آوا به عنوان شبکه رسمی توزیع مرغ زنده و گوشت مرغ استان معرفی گردد و کلیه مرغ زنده و گوشت مرغ تولیدی استان در بستر این سامانه و به صورت بدون واسطه و مستقیم خرید و فروش شود و وجوه معاملات در بازههای زمانی مشخص به صورت نقدی و الکترونیکی واریز گردد؛ همچنین کلیه تعاملات مرغداران و کشتارگاههای کهگیلویه و بویراحمد با سایر استانهای همجوار در بستر این سامانه ثبت و نظارت شود.
علاوه براین با توجه به استقبال مسئولان استان و همچنین اتحادیه مرغداران و نمایندگان کشتارگاهها نسبت به قابلیت کیف پول ره آوا که به تازگی ایجاد شده است؛ مقرر شد به زودی این قابلیت در استان اجرا شود که مزایایی همچون اعطای تسهیلات خرید و فروش مرغ در زنجیره و همچنین تامین سرمایه در گردش عوامل را در بردارد.
در نهایت به پشتوانه رضایت مسئولان استانداری و جهاد کشاورزی استان، از عملکرد سامانه رهآوا مقرر شد مقدمات پوششدهی سایر اقلام دولتی نظیر شکر، برنج، روغن و …. مهیا گردد تا بدین ترتیب این اقلام نیز در بستر سامانه توزیع شود که به نظارت دقیقتر بر توزیع و جلوگیری از هدررفت منابع کمک بسیار زیادی خواهد کرد.
در پایان جلسه، بر ضرورت استمرار همکاریهای مشترک و تقویت زیرساختهای فناوری اطلاعات در حوزه تنظیم بازار تأکید شد و مقرر گردید مراحل اجرایی مصوبات با نظارت شورای سیاستگذاری استان و با مشارکت فعال شرکت رهتاب بیستون، در اسرع وقت آغاز گردد.
“این مطلب تبلیغاتی است”
گردآوری شده از:تسنیم