به گزارش خبرنگار مهر به نقل از واشنگتن پست، این مطالعه به بررسی چگونگی تأثیر دارچین و ترکیبات کلیدی آن بر نحوه پردازش داروها توسط بدن پرداخته است.
در حالی که مقادیر کم دارچین میتواند فوایدی برای سلامتی داشته باشد، محققان میگویند که استفاده بیش از حد یا در مقادیر زیاد ممکن است منجر به تداخلات دارویی شود.
«بیل گورلی»، محقق ارشد در مرکز ملی تحقیقات محصولات طبیعی دانشگاه میسیسیپی، گفت: «ما میدانیم که سینامالدئید پتانسیل فعال کردن این گیرندهها را دارد که میتواند خطر تداخلات دارویی را ایجاد کند.»
محققان هضم روغن دارچین و ترکیبات کلیدی آن: سینامالدئید و سینامیک اسید، شبیهسازی کردند.
آنها دریافتند که هر دو میتوانند گیرندههای زنوبیوتیک بدن را فعال کنند. اینها حسگرهایی هستند که به کنترل نحوه پردازش داروها توسط بدن کمک میکنند. استفاده بیش از حد دارچین میتواند باعث شود بدن برخی از داروها را خیلی سریع دفع کند و آنها را کمتر مؤثر کند.
این مطالعه دقیقاً نگفته است که چه مقدار دارچین زیاد است، اما محققان هشدار دادهاند که اشکال غلیظ دارچین، مانند مکملها، خطر بیشتری دارند. آنها به بیماران توصیه میکنند قبل از استفاده از مکملهای دارچین یا سایر محصولات مشابه با پزشک خود مشورت کنند.
دارچین در سالهای اخیر، به ویژه در بین افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، محبوبیت بیشتری پیدا کرده است.
در واقع، یک گزارش مربوط به سال ۲۰۲۴ پیشبینی میکند که بازار جهانی دارچین بین سالهای ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۸، ۴۱۲.۹ میلیون دلار رشد خواهد کرد که بخشی از آن به دلیل استفاده از آن در محصولات بهداشتی و دارویی است.
مطالعات بیشتری برای درک کامل چگونگی تداخل دارچین با داروها مورد نیاز است.
گورلی گفت: «این چیزی است که میتواند اتفاق بیفتد، اما تا زمانی که یک مطالعه بالینی انجام ندهیم، دقیقاً نمیدانیم چه اتفاقی خواهد افتاد.»
گردآوری شده از:مهر