ایده آل زاری: در حالی که سیزدهمین دولت ادعا می کرد که اسب زین است پزشکیان و همراهان وی تحویل دادند ، اما پس از چند ماه پس از آغاز دولت چهاردهم ، مباحث مربوط به اصلاحات اقتصادی و حذف تمرکز از سر گرفته شد. بنابراین ، راه حل های مختلفی برای هر نوع بازداشت ارائه شده است.
با این حال ، نکته قابل توجه این است که بیشتر اعداد در یکدیگر تأثیر می گذارند. این بدان معنی است که مشکلات در یک بخش می تواند به سرعت به بخش های دیگر تغییر یابد و بر عملکرد کلی اقتصاد تأثیر منفی بگذارد. پیشرفت در بی رحمانه نیز می تواند تأثیر مثبتی بر سایر معایب داشته باشد. بنابراین لازم است یک برنامه جامع طراحی شود که تمام جنبه های ضرر را در نظر بگیرد.
نمونه ای از تعامل این افزایش ، برق در ناحیه برق است. در حقیقت ، خرابی برق در واحدهای صنعتی نه تنها باعث کاهش تولید می شود بلکه می تواند منجر به کاهش اشتغال ، کاهش درآمد و افزایش فشار بر سیستم های کنترل و بیمه شود. این بر بودجه بودجه و صندوق های بازنشستگی تأثیر می گذارد. کارشناسان می گویند که رابطه بین بخش های مختلف اقتصاد کشور و اصلاحات غیر ضروری در این زمینه در طولانی مدت تأثیر کمی دارد و امکان بازگشت این معایب هنوز در دسترس است.
از طرف دیگر ، کاهش تولید صنعتی باعث افزایش هزینه های تولید و در نتیجه قیمت کالاها و خدمات به دلیل کمبود برق می شود. این افزایش قیمت می تواند فشار بیشتری به مصرف کنندگان وارد کرده و منجر به رشد تورم شود. کاهش تولید صنعتی همچنین می تواند منجر به کاهش صادرات و کاهش نتایج ارزی شود که به نوبه خود به تشدید خانواده و افزایش اقتصادی کمک می کند.
بر اساس بررسی های مرکز تحقیقات Majlis ، رشد اقتصادی در دی ماه امسال در مقایسه با ماههای قبل به 4.9 درصد رسید. در این ماه ، رشد بخش نفت 4.9 درصد گزارش شده و رشد بخش کشاورزی از 4.9 درصد گزارش شده است. به دلیل خرابی برق به دلیل اختلالات انرژی ، رشد صنعت 4.9 درصد کاهش یافته است.
در همین راستا ، اقتصاددانان خطرات مهمی را در اقتصاد این کشور شناسایی کرده اند و در این زمینه هشدارهایی ارائه داده اند. کارشناسان اقتصادی معتقدند که مضرات یکی آنها یکی از بزرگترین چالش های اقتصاد ایران هستند و برخی از آنها با غول خطرناک اقتصاد ایران مقایسه می شوند.
برق
در حقیقت ، ایران با دومین ذخایر بزرگ بنزین و چهارمین ذخایر بزرگ نفتی جهان در ماه های اخیر کمبود انرژی را در معرض دید قرار داده است. این کمبود نه تنها خط تولید کارخانه ها و کارگاه های آموزشی را بست ، بلکه نور را خاموش کرد و باعث ایجاد مشکلات اقتصادی بسیاری شد. این امر چنان جدی شد که دولت و پارلمان از مردم خواستند که انرژی خود را صرفه جویی کنند و به این موضوع توجه بیشتری کنند.
به گفته فعالان انرژی ، مدیریت نادرست در این بخش منجر به بحران های مکرر انرژی به دلیل ناکارآمدی هنگام استفاده از منابع و تصمیمات بدون متخصص شده است. فقدان سرمایه گذاری در زیرساخت ها و فرسودگی فرسودگی باعث کاهش کارایی سیستم و نیاز به استفاده از سیستم می شود. این امر ثبات اقتصادی را در معرض خطر قرار داده است.
وزیر انرژی عباس عربی در توضیحات در 1 فروردین وی گفت: “تقاضا برای برق امسال به حدود 2.5 مگاوات خواهد رسید ، در حالی که ظرفیت تولید بهترین ممکن است.” این اظهارات وجود 2.5 مگاوات در 2 را تأیید می کند. حدس و گمان حاکی از قطع برق برنامه ریزی شده در تابستان است.
بنزین
ایران سالها تلاش کرده است تا با اجرای چندین دستورالعمل ، بحران بنزین را برطرف کند. با این حال ، افزایش مصرف بنزین باعث شده است که ایران بدون حفظ تولید در ایران وارد بنزین بنزین شود. از طرف دیگر ، به گفته رئیس جمهور و سایر مقامات ، بین بیست و پنج میلیون لیتر سوخت هر روز از ایران قاچاق می شود. این وضعیت گواهی بر بنزین جدی در بنزین است و برخی از راه حل ها به افزایش قیمت بنزین برای جلوگیری از نقل از بحران اشاره کرده اند. برخی تخمین ها نشان می دهد که واردات بنزین امسال در حال افزایش است و به 1.5 میلیارد دلار آمریکا افزایش می یابد.
آبشار
آبشار یکی این یکی از بحران های جدی است که کشور در معرض آن قرار دارد. در چند روز گذشته ، کاهش چشمگیر آب در کاراج -کاراج نگرانی های زیادی را برای عموم ایجاد کرده است. در واقع ، کمبود آب در سالهای اخیر نیز یکی این یکی از بزرگترین چالش های کشور شده است. سال گذشته ، به دلیل این مشکل ، افرادی که علیه اصفهان ، خوزستان و چاهانه وا باختیاری اعتراض کردند. امسال کمبود آب در استانهایی مانند Hamedan به یک مشکل جدی تبدیل شده است و برخی از استانها مانند سیستان و بولتشستان همیشه باید با این مشکل مبارزه کنند.
کاهش منابع آب ناشی از تغییرات آب و هوا و مدیریت نامناسب چالش های جدی را برای بخش های کشاورزی و صنعتی ایجاد کرده است. این کاهش به معنای کاهش تولید و افزایش قیمت است که می تواند منجر به بودجه بندی و فشار بر صندوق های بازنشستگی شود. علاوه بر این ، این شرایط می تواند نابرابری های منطقه ای و اجتماعی را بدتر کند و مهاجرت داخلی و فشار بر زیرساخت های شهری را تقویت کند. این مهاجرت ها فشار بیشتری را در شهرها ایجاد می کند و می تواند منجر به افزایش بیکاری و ناسازگاری های اجتماعی شود. علاوه بر این ، منابع آب همچنین عواقب گسترده ای در محیط زیست دارند. با کاهش منابع آب ، کاهش زمین ، خشکسالی و تهدید به اکوسیستم ها و اقتصاد خانوارهای روستایی می تواند به خطر بیفتد. به منظور حل مشکل اختلال آب ، بنابراین باید سرمایه گذاری های قابل توجهی در زیرساخت های آب انجام شود ، و همچنین توسعه فن آوری های جدید و بهینه سازی آب.
نافرمانی بانک ها
یکی یکی دیگر از مشکلات نافرمانی بانک ها مرتبط است. این نافرمانی به وضعیتی اشاره دارد که در آن تعهدات مالی یک بانک مانند سپرده و وام با دارایی های آنها از جمله وام های پرداخت شده و سرمایه گذاری ناسازگار است.
به عبارت دیگر ، مفهوم نافرمان در بانک ها به جنبه های اقتصادی و مالی اشاره دارد و با مفهوم حسابداری ترازنامه متفاوت است ، که همیشه در تعادل است. اگر کیفیت دارایی بانکها کم باشد و در صورت لزوم در صورت لزوم نمی تواند نقدینگی شود ، بانک با اختلاف نظر روبرو می شود. عدم دسترسی به تأمین مالی کافی و منطقی به منظور تأمین نقدینگی در کوتاه مدت و بلند مدت نشانه ای از وضعیت مهم در بانک یا موسسه مالی است.
به گفته کارشناسان اقتصادی ، کاهش ارزش دارایی های بانکی و افزایش بدهی ها یکی از مهمترین عوامل افزایش است. علاوه بر این ، عدم مدیریت ریسک در بانک ها می تواند منجر به ریسک بالا در ریسک بالا شود و در نتیجه بندرت افزایش یابد.
علاوه بر این ، نرخ سود پایین سپرده ها و تأخیر در دریافت نیاز مشتری منجر به کاهش فروش و ضرر مالی می شود. اعطای وام های غیر قابل استفاده به مشتریانی که از نظر مالی ضعیف هستند نیز خطر را افزایش می دهد. علاوه بر این ، اثرات کلان اقتصادی مانند بحران های اقتصادی و نوسانات ارزی می تواند به بدتر شدن بانک ها کمک کند.
تسهیلات بانکی می تواند این مضرات را کاهش دهد ، سرمایه گذاری و تولید را کاهش دهد ، بیکاری را افزایش داده و قیمت ها را افزایش دهد. در نتیجه ، نرخ تورم افزایش می یابد و قدرت خرید افراد کاهش می یابد و این باعث افزایش خطرات اجتماعی و اقتصادی می شود. علاوه بر این ، کاهش توانایی بانکها در انتقال وام های مصرف کننده می تواند منجر به نارضایتی اجتماعی و کاهش اعتماد عمومی به سیستم حاکمیت شود.
بودجه بندی
هر سال که صورتحساب خانوار ارسال می شود ، بحث در مورد رسانه ها و اقتصاددانان بسیار داغ است. این نافرمانی به وضعیتی اشاره دارد که در آن هزینه ها فراتر از منابع درآمد است. به عبارت دیگر ، اگر دولت ، سازمان یا موسسه مالی بیش از مالیات ، وظایف و بودجه دیگر باشد ، بودجه ریزی ایجاد می شود. این می تواند عواقب جدی برای اقتصاد کشور از جمله افزایش بدهی مردم ، کاهش وام های مالی و مشکلات اقتصادی مانند تورم ، کاهش سرمایه گذاری و رشد اقتصادی داشته باشد.
در حقیقت ، ضرر اقتصادی ناشی از افزایش هزینه های دولت و کاهش درآمد است که دولت را تحت فشار بیشتری قرار می دهد تا با افزایش مالیات ، وام گرفتن و کاهش هزینه های عمومی ، منابع مالی را تأمین کند. این روشها همچنین می توانند سایر معایب را محکم کنند. افزایش مالیات می تواند منجر به کاهش تولید و سرمایه گذاری در صنایع و در نتیجه افزایش بیکاری شود. علاوه بر این ، وام بیش از حد می تواند منجر به افزایش بدهی به عموم و کاهش اعتبار کشور شود که می تواند بحران های مالی و تورم را تشدید کند.
از طرف دیگر ، کاهش هزینه های عمومی به عنوان راه حلی برای جبران کسری به کاهش خدمات عمومی و افزایش نارضایتی اجتماعی می تواند منجر به کاهش خدمات عمومی شود. این کاهش خدمات مانند بهداشت و آموزش بر کیفیت زندگی تأثیر می گذارد و نابرابری اجتماعی را بدتر می کند. نارضایتی اجتماعی می تواند منجر به ناآرامی و بحران های اجتماعی شود که به نوبه خود به وخیم تر شدن مضرات خانگی و اقتصادی کمک می کند.
صندوق بازنشستگی
صندوق های بازنشستگی در حال حاضر با افزایش بازنشستگان ، کاهش بودجه ، رکود اقتصادی ، تورم بالا و غیره با مشکلات جدی روبرو هستند.
عدم تعادل بین ورودی ها و خروجی ها یکی این یکی از اصلی ترین مشکلات کشور است. اگر این مشکلات به درستی مدیریت نشود ، کیفیت زندگی توسط مستمری بگیر کاهش می یابد و می تواند منجر به بحران های اجتماعی و اقتصادی شود. کاهش حقوق بازنشستگی همچنین می تواند منجر به افزایش جمعیت بد و فشار قوی تر به دولت به منظور تأمین نیازهای اساسی و تشدید تشدید بودجه شود.
پول
با توجه به عدم تعادل بین پیشنهاد و نیازهای ارز خارجی ، ارز خارجی نباید نتواند قادر به قادر به تعهدات ارزی باشد. این انحلال معمولاً در اثر عدم تطابق بین نتایج ارز (مانند صادرات ، سرمایه گذاری های خارجی و پشتیبانی مالی) و هزینه های ارزی (مانند واردات و پرداخت های بین المللی) ایجاد می شود.
بلایای ارز برای ارزهای خارجی عواقب بسیاری دارد ، از جمله کاهش ارزش ارز ملی و افزایش تورم ، افزایش هزینه های واردات ، احتمال بحران های اقتصادی و مالی و کاهش سرمایه گذاری های خارجی. بی ثباتی ارز می تواند از ورود سرمایه گذاران خارجی به بازار کشور جلوگیری کند.
عواملی که بر ناتوانی در ارزها تأثیر می گذارد شامل کاهش صادرات به دلیل رکود جهانی و مشکلات تولید ، افزایش ناتوان کننده به دلیل وابستگی به کالاهای خارجی ، نوسانات جهانی قیمت مواد اولیه ، رشد اقتصادی سریعتر از ظرفیت تولید داخلی ، تحریم ها و محدودیت های اقتصادی و همچنین نوسانات نرخ ارز است. این عوامل می تواند نتایج ارز و فشار بر تراز تجاری کشور را کاهش دهد.
علاوه بر این ، این بی احتیاطی را می توان در صنعت ، در بازار کار و سیستم مالیاتی نیز ذکر کرد.
۲۲۳۲۲۳