به گزارش بازتاب آنلاین و به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، در این جلسه معاون اجتماعی، معاون فنی و فناوریهای نوین و جمعی از مدیران و مشاوران سازمان انتقال خون نیز حضور داشتند.
در این جلسه شهرام میرزایی معاون اجتماعی سازمان انتقال خون بر ظرفیت فرهنگی این فیلم مستند برای اعتلای فرهنگ اهدای خون و معرفی خدمات سازمان انتقال خون تاکید کرد و گفت: تأمین خون نادر برای بیماران کار تخصصی و دشواری است که اغلب مردم با آن آشنا نیستند و اکران این فیلم در سراسر کشور میتواند مردم را بیش از پیش با مقوله حیاتی اهدای خون و خدمات پیچیده و تخصصی این سازمان آشنا کند.
در بخش دیگری از این وبینار احمد زاده کارگردان فیلم ” خون طلایی آمنه ضمن نمایش کلیپ کوتاهی از این مستند بلند، به مرور نظرات هنرمندان و صاحب نظران در مورد این اثر پرداخت و به اهمیت نقش هنر در ترویج فرهنگ سلامت تاکید کرد.
وی از مدیران استانی حاضر در وبینار خواست در جلسات اکران تمرکز آنها بر خود فیلم و مضمون آن باشد و به سخنرانیهای غیر مرتبط نپردازند و سعی کنند فضای اکران را متناسب با جمع مخاطبان خصوصاً جوانان و مسئولان مرتبط مدیریت کنند.
وی نگاه مردم نسبت به سازمان انتقال خون و تأمین خون برای بیماران را مثل نگاه ماهی به آب دریا دانست و گفت: خدمات سازمان انتقال خون همیشه هست و همیشه بدون زحمت زیادی مردم به آن دسترسی دارند به همین دلیل است که اهمیت آن دیده نمیشود و معرفی آن بر عهده جامعه هنرمندان و مسئولان و روابط عمومی سازمان است.
احمد زاده گفت: زبان هنر نرم و لطیف و دلنشین است و اندک اندک مخاطب را درگیر میکند و در ذهن و روح او مینشیند و یک روز متوجه میشود وقتی از جلو در سازمان انتقال خون عبور میکند لبخند میزند و احساس حمایت و دلگرمی میکند. آن وقت است که مردم شما را دوست دارند.
معاون فنی و فناوریهای نوین سازمان انتقال خون دکتر عباداله سالک مقدم نیز در این جلسه ضمن اهمیت انتشار آثار تأثیر گذار گفت: برای تهیه فیلمها و مستندها باید مخاطبان جوان و نسل امروز را در نظر بگیریم و روشهای جدید را امتحان کنیم.
این وبینار پس از ارائه توضیحات لازم و نمایش کلیپی از فیلم خون طلایی آمنه و بازتابهای آن از اکرانهای پیشین، به پایان رسید.
گردآوری شده از:مهر