به گزارش بازتاب آنلاین و به نقل از خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، شهرستان اسلامشهر، یکی از پرجمعیتترین شهرستانهای استان تهران، سالهاست با کمبود شدید فضای آموزشی دست و پنجه نرم میکند. با وجود رشد انفجاری جمعیت در دو دهه اخیر و اجرای طرحهای ملی مسکن سرانه آموزشی این شهرستان کمتر از میانگین استان تهران بوده و گواهی بر توزیع ناعادلانه امکانات آموزشی در پایتخت است.
آمارهای سالهای گذشته نشان میدهد بیش از 60 مدرسه در اسلامشهر و چهاردانگه کمبود داریم؛ مشکلی که سالهاست به بهانه نبود بودجه و زمین به تعویق افتاده است.
تراکم بالای دانشآموزان در کلاسهای درس در برخی مناطق و دو نوبته شدن مدارس، کیفیت آموزش را تحت تأثیر قرار داده است.
یوسف بهارلو مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم با اشاره به کمبود فضای آموزشی در مناطق اسلامشهر و چهاردانگه، از برنامهریزی برای احداث 59 مدرسه جدید در قالب یک برنامه سهساله خبر داد و گفت: سرانه آموزشی در شهرستانهای اسلامشهر و چهاردانگه 4.16 مترمربع است که 1.30 مترمربع کمتر از میانگین استان تهران است.
وی افزود: برای جبران این کمبود فضای آموزشی در شهرستان اسلامشهر، ساخت 23 مدرسه در سال اول، 18 مدرسه در سال دوم و 18 مدرسه در سال سوم برنامهریزی شده است.
بهارلو با بیان اینکه 15 فضای آموزشی با قدمت بیش از 40 سال نیازمند بازسازی هستند، تصریح کرد: احداث نمازخانه دانشآموزی، سالن اجتماعات، سه سالن ورزشی و 9 زمین چمن درونمدرسهای نیز در دستور کار قرار دارد.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت افزایش کیفیت فضاهای آموزشی از بهسازی سرویسهای بهداشتی 22 مدرسه در اسلامشهر خبرداد.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، محلههای الهیه، قائمیه، رنجبران و زرافشان را اولویتهای ساخت مدارس جدید عنوان و تأکید کرد: تلاش میکنیم با همکاری سازمان نوسازی مدارس و مدیریت استان، این پروژهها را به سرانجام برسانیم.
گفتنی است که وعدههای مسئولان برای جبران این کمبودها همیشه با تأخیرهای طولانی همراه بوده است. هرچند حالا مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران از برنامه سهساله ساخت 59 مدرسه جدید خبر داده، اما سؤال اینجاست: چرا این اقدامات دیرتر از موعد آغاز شده است و آیا با توجه به کمبود بودجه و نوسانات قیمت مصالح، این وعدهها در سال 1404 محقق خواهد شد؟
انتهای پیام/
گردآوری شده از:تسنیم