از بین بردن نم دیوار (20چالش + راهکار ساده)

بارش باران، ترک خوردن لوله ها، عدم عایق بندی مناسب و … از جمله دلایل به وجود آمدن نم دیوار هستند.

تنگی نفس، ایجاد حس بد، آلرژی، بیماری های پوستی از عوارض نم و رطوبت در خانه می باشند که با از بین بردن نم دیوار، این مشکلات کاهش پیدا می کنند. در این گزارش به بررسی دلایل ایجاد نم دیوار، روش های تشخیص و راهکارهای موثر برای از بین بردن نم دیوار می پردازیم.

علت اصلی نم دیوار

نم و رطوبت دیوار، علاوه بر آسیب به سازه و سلامت افراد، ظاهر و بوی بدی ایجاد می کند. اگر با این مشکل روبرو شدید، بهتر است از متخصصین حرفه ای کمک بگیرید، کارشناسان لوله بازکنی تهران تضمینی و ارزان معمولا این مشکل را بررسی و راهکارهای رفع آن را به شما ارائه می کنند. کارشناسان لوله بازکنی می گویند، نم دیوار می تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد که مهم ترین آنها عبارتند از:

1. نفوذ آب از خارج ساختمان

2. نشتی لوله ها و سیستم آبرسانی

3. بارش باران و نفوذ آب از طریق ترک های دیوار

4. عدم عایق بندی صحیح نما یا بام

5. رطوبت ناشی از میعان یا تعریق دیوار

6. تهویه نامناسب هوا در فضای داخلی

7. رطوبت بالای محیط به خصوص در مناطق مرطوب

8. استفاده بیش از حد از بخاری و عدم تعادل دمایی

9. بالا آمدن آب از زمین

10. عدم وجود عایق رطوبتی در پی ساختمان

11. جنس نامناسب مصالح دیوار و جذب بالای آب

نشانه های وجود رطوبت در دیوار

در مکان هایی که احتمال وجود رطوبت بالا وجود دارد، نشانه هایی بر روی دیوار یا سقف ظاهر می شوند تشخیص به موقع رطوبت دیوار به رفع سریع تر آن کمک می کند. در موارد حاد، بهتر است از متخصصان لوله بازکنی تهران تضمینی و ارزان، کمک بگیرید تا از هزینه های بیشتر جلوگیری شود.

برخی از علائم رطوبت دیوار عبارتند از:

  • تغییر رنگ دیوار و ایجاد لکه های سیاه، سبز، زرد
  • بوی نم و کپک در فضای اتاق
  • تجمع آب روی دیوار در موارد شدید

راه کار های موقت برای خشک کردن دیوار

اگر نم دیوار هنوز به مرحله حاد نرسیده است، می توانید برای از بین بردن نم دیوار از روش های موقت که در ادامه برای شما آورده ایم را، استفاده کنید:

1. استفاده از دستگاه رطوبت گیر

لوله بازکنی شرق تهران تضمینی و فوری، با روش های حرفه ای مکان رطوبت را شناسایی کرده و شما را راهنمایی می کنند تا با تهیه یک دستگاه های رطوبت گیر، از میزان رطوبت هوای محل دیوار دارای نم بکاهید.

2. افزایش تهویه هوا

باز کردن پنجره ها و استفاده از هواکش و نصب فن های اگزاست در حمام ها و آشپزخانه، موجب عوض شدن هوای نامناسب در داخل خانه شده و تهویه هوا را مطبوع می نماید.

3. پاکسازی لکه های نم و کپک

استفاده از محلول آب و سفیدکننده به صورت 1 بر 3 و اسپری کردن سرکه سفید روی دیوار، می تواند برای از بین بردن نم دیوار و کپک های روی آن، خاصیت پاک کنندگی داشته باشد.

روش های ازبین بردن نم دیوار

گاهی اوقات ممکن است بروز نم دیوار خانه به خاطر استفاده از مصالح نادرست در ساخت اسکلت ساختمان باشد؛ این حالت به دلیل عدم عایق بندی و یا سوراخ شدن لوله‌ها بوده و نشتی آب از آن به وجود خواهد آمد.

در این مواقع آب و هوا به راحتی به درون دیوارهای خانه نفوذ خواهد کرد و احتمال بروز خسارت‌های جبران ناپذیر را به شدت افزایش می‌دهد. برای حل اساسی این مشکل و از بین بردن نم دیوار، باید منشا رطوبت را پیدا و برطرف کرد:

1. تعمیر نشتی های لوله های آب

بررسی لوله های آب و فاضلاب و ترمیم ترک های دیوار خارجی، با مواد آب بندی مانند چسب بتن یا ماستیک، انجام می گیرد و از ورود و خروج آب لوله ها جلوگیری می کند.

2. عایق بندی دیوار ها

استفاده از عایق های رطوبتی مانند قیر گونی، ایزوگام یا نانو پوششهای ضد آب و اجرای دیوارپوش ضد رطوبت در فضاهای مرطوب مانند حمام و دستشویی، به رد نشدن رطوبت از دیوار ها، کمک می کنند.

3. تزریق مواد ضد رطوبت

تزریق رزین های پلی اورتان یا سیلیکات ها به دیوار، برای از بین بردن نم دیوار و جلوگیری از نفوذ آب می باشند.

4. اجرای سیستم زهکشی مناسب

در صورتی که آب های زیرزمینی مشکل ایجاد کرده باشند، باید زهکشی اطراف ساختمان را انجام داد.

عوارض به وجود آمدن رطوبت در دیوار خانه

بیماری های تنفسی، بیماری های پوستی، مشکلات فصلی، بوی نامطبوع، کاهش ارزش ملک، ایجاد حشرات و ایجاد حس ناخوشایند از عوارض رطوبت در خانه می باشند.

پیشگیری از ایجاد نم و رطوبت

از بین بردن نم دیوار، با اقدامات و رعایت برخی نکات امکانپذیر است. این اقدامات عبارتند از:

  • نصب عایق حرارتی و رطوبتی در دیوار های خارجی
  • کنترل متداول لوله کشی و سیستم آب رسانی
  • استفاده از گیاهان جذب کننده رطوبت مانند پیچک یا گندمی
  • استفاده از رنگ های ضد رطوبت در نقاشی ساختمان ها

رطوبت زدن دیوار خانه

از بین بردن نم دیوار مشکلی است که در صورت بی توجهی می تواند خسارات جدی به ساختمان وارد کند. با تشخیص به موقع و استفاده از روش های اصولی عایق بندی، تعمیر نشت لوله های آب و بهبود تهویه، می تواند این مشکل را به طور دائمی برطرف کند.

بالا آمدن آب های زیرزمینی، استفاده بیش از حد از بخاری، عایق بندی نادرست و … از جمله دلایل به وجود آمدن نم و رطوبت دیوار است.

“این مطلب تبلیغاتی است”

گردآوری شده از:تسنیم

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما