اجرای فاز جدید تحول دیجیتال و توسعه خدمات نوین بانک کشاورزی

به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، وهب متقی نیا در جلسه ای که با حضور عباس مرادپور، معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، عملکرد سال 1403 و برنامه‌های این بانک در سال 1404 را تشریح و تبیین کرد.

متقی نیا در این نشست با اشاره به بهبود شاخص های عملکردی بانک کشاورزی در سال گذشته، اظهار داشت: در سال 1403 با وجود محدودیت‌های موجود، شاهد بهبود شاخص‌های کلان مالی از جمله کاهش اضافه‌برداشت‌ها، ارتقای نسبت خوداتکایی و بهبود در شاخص ریسک اعتباری بانک بودیم.

وی با بیان اینکه در این مدت، اقدامات موثری در زمینه افزایش سرمایه و ارتقای ساختار مالی بانک صورت گرفته است، افزود: دستاوردهای کیفی و ساختاری بانک در سال گذشته، مسیر را برای برنامه‌های تحول‌محور سال 1404 هموار کرده است.

مدیرعامل بانک کشاورزی با اشاره به اجرای 27 طرح نوین در قالب پروژه تحول دیجیتال این بانک، گفت: در سال پیش رو، توسعه خدمات مبتنی بر کارت، عملیاتی‌سازی پرداخت بدون تماس NFC ، نوسازی ابزارهای پرداخت و راه‌اندازی هزار دستگاه کیوسک بانکی در سراسر کشور، از جمله اقدامات کلیدی در این زمینه است.

وی توسعه خدمات کیف پول نوینکست را از دیگر برنامه های بانک کشاورزی عنوان کرد و  اظهار داشت: این کیف پول با قابلیت‌های چند جیبی و پشتیبانی از انواع تراکنش‌های نقدی، اعتباری و تعهدی، برای کاربران شخصی و سازمانی طراحی شده است.

متقی نیا با اشاره به رویکرد داده‌محور بانک در ارائه خدمات، بیان کرد: طراحی و توسعه پلتفرم تجارت الکترونیک محصولات کشاورزی، سامانه‌های برنامه‌ریزی و انتخاب محصول، اطلاع‌رسانی لحظه‌ای بازار و نظام‌های نوین وام‌دهی و توکنیزاسیون محصولات کشاورزی، از جمله برنامه‌هایی است که با هدف ارائه خدمات دقیق، هوشمند و کاربردی به بخش کشاورزی در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه بانک کشاورزی در مسیر بهره‌گیری گسترده از هوش مصنوعی گام برداشته است، گفت: استفاده از هوش مصنوعی در افتتاح حساب، احراز هویت غیرحضوری، طراحی ربات‌های هوشمند و ایجاد ساختار متناسب در قالب مرکز نوآوری، از جمله اقدامات عملیاتی در این حوزه است.

مدیرعامل بانک کشاورزی همچنین از تدوین راهبرد تحول شعب، طراحی شعب فیجیتال و اجرای پروژه پایلوت تحول شعب خبر داد و افزود: هدف از این طرح، تطبیق شعب با نیازهای نوین مشتریان و ارتقای بهره‌وری در ارائه خدمات است.

به گفته متقی‌نیا، راه‌اندازی سامانه هوش تجاری و تمرکز بر تحلیل داده‌ها، در کنار ارتقای نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری و شناخت رفتار مشتریان، به بانک کمک می‌کند تا از تصمیم‌گیری‌های شهودی به تصمیم‌گیری‌های داده‌محور عبور کند. 

وی تصریح کرد: استقرار حاکمیت داده و صیانت از اطلاعات محرمانه، بخش مهمی از برنامه تحول دیجیتال بانک محسوب می‌شود.

گردآوری شده از:تسنیم

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما