آیا این یک شایعه است یا یک واقعیت؟

Ostztzeitung نوشت:

در آستانه دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران عمان قرار است توسط عمان تعدیل شود ، برخی از گمانه زنی های رسانه ای در مورد زمان مذاکرات و احتمال تغییر در تیم مذاکره آمریکا توجه را به خود جلب کرده است.

اسماعیل بغائی ، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران دیروز ، هشتم اردیبهشت ماه 2 در یک کنفرانس مطبوعاتی هفتگی ، وی به برخی از ادعاها در مورد احتمال تعلیق دور چهارم مذاکرات واکنش نشان داد و گفت که طبق گفته موسس ها ، وزیر امور خارجه موافق برای روز شنبه برای مذاکرات برنامه ریزی شده است.

در این میان ، نیویورک تایمز گفت که تیم آمریکایی می تواند دو هفته طول بکشد تا به رئیس جمهور توصیه کند که چه زمان تغییر می کند. مذاکرات جستجو برای

در یک کنفرانس مطبوعاتی ، Baqaei همچنین در پاسخ به اظهارات وزیر امور خارجه در سطح مذاکرات گفت که دور چهارم مذاکرات به عنوان ملاقات با مقامات عالی تحت رئیس وزیر امور خارجه ایران ، سید عباس اراکچی و نماینده ویژه ایالات متحده استیو ویتکاف هدایت می شود. اظهارات این است که ادعاهای الرابی الجادید فرصتی برای تغییر تیم مذاکره آمریکا است.

رسانه های قطری پیشنهاد کرده اند که دولت ایالات متحده می تواند با توجه به پیشرفت مذاکرات در سه دور گذشته ، تصمیم بگیرد که ترکیب تیم خود را به مرحله بعدی مذاکرات تغییر دهد ، که این آسانتر از حد انتظار بود.

وزیر امور خارجه ایالات متحده به ویژه مارکو روبیو احتمالاً در صدر کمیته مذاکره خواهد بود. به خصوص هنگامی که مذاکرات به چارچوب توافق و آمادگی برای زمان نهایی شما دست یافته اند. این احتمال تقویت شده است که علی رغم عدم اعتماد به نفس متقابل بین دو طرف ، سه دور مذاکرات نسبتاً موفقیت آمیز بوده و به منافع مشترک برای کاهش شکاف کمک کرده است. بسیاری از ناظران معتقدند که این روند می تواند در آینده نزدیک به توافق منجر شود.

پیشرفت مذاکرات غیرمستقیم ایران ، که در مسقط و دور دوم او در رم اتفاق افتاد ، بیانگر اراده این دو طرف برای یافتن یک راه حل دیپلماتیک است. بی اعتمادی متقابل هنوز بزرگترین مانع در این راستا بود. اظهارات بقای وی و تأکید آن بر برنامه ریزی ، خبرهای روشنی برای طرف دیگر است. این ایران انتظار مذاکرات را طبق برنامه ریزی دارد. از سوی دیگر ، تیم آمریکایی که توسط الرابی الجادید مطرح شده است می تواند با رئیس جمهور مشورت کند ، می تواند نشانه حساسیت این مرحله از مذاکرات باشد. اگر مذاکرات به مرحله ای رسیده باشد که در آن تصمیمات مهم در مورد کارمندان دولت بالا لازم باشد ، حضور احتمالی مارکو روبیو می تواند به معنای این باشد که مذاکرات در ناآرامی ها اتفاق می افتد.

با این حال ، لازم به ذکر است که گمانه زنی های رسانه ای ، گرچه توجه مناسبی است ، اما از واقعیت دور است. تجربه مذاکرات قبلی نشان داده است که تغییرات در آن زمان یا ترکیب تیم ها اغلب تحت تأثیر عوامل داخلی و خارجی متعدد است. ادامه مذاکرات در یک محیط سازنده و متقابل برای ایران اولویت دارد.

اظهارات Baqai همچنین تأکید می کند که تهران می خواهد مذاکرات را در زمینه توافق های قبلی پیش ببرد. در مقابل ، اگر تیم آمریکایی تصمیم به تغییر ترکیب خود بگیرد ، عزم واشنگتن می تواند نشانگر شتاب توافق باشد ، اگرچه ممکن است با پیچیدگی های جدید همراه باشد. به طور کلی ، دور چهارم مذاکرات ایرانی هم از نظر زمان و هم در رابطه با پایگاه تیم در روزهای آینده حساس تر خواهد بود. پیشرفت های اخیر امیدها را برای توافق پایدار افزایش داده است ، اما هنوز هم نیاز به مدیریت دقیق و دیپلماسی هوشمندانه از طرف هر دو طرف دارد.

۲۷۳۰۲

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما