علی نصیریان معلم نقشهای مختلف است. این در قلب نقش ها قرار می گیرد و باعث می شود آنها احساس کنند که در آن زمان او مشغول زندگی در آن شرایط است. در نارنجی هفت بهار نیز تنها مردی را می بینیم که هنوز امیدوار است با همسرش زندگی کند و می خواهد آخرین بقایای یک زندگی عاشقانه را حفظ کند. در این فیلم ، ناصیریان بین عقل و احساسات با چالش روبرو است و از طرف دیگر ، زندگی یک مرد را در آستانه زوال عقل نشان می دهد.
طبق گفته های Filmnews ، “هفت نارنجی بهار” به کارگردانی فارشاد گلفیدی ، یکی یکی از آثار اخیر علی نصیریان در سینما ؛ فیلمی که بهترین نقش را در سیمورگ به دست آورد. به بهانه شروع پیش بینی آنلاین این فیلم ، ما این هفته بازی بازی را در آگندی مرور می کنیم.
ظاهر | ما در یک خانه با یک پیرمرد روبرو هستیم. مردی با موهای سفید و ریش که هنوز رگهای سیاه دارند. معمولاً گردنبند پزشکی را روی گردن می بندد و سعی می کند به ترکیب رنگ ها توجه کند. به نظر می رسد که همسرش چنان بر موضوعی که درونی شده است تأکید کرده است.
اهمیت کاغذ | رویکرد اصلی “هفت نارنجی بهار” مبتنی بر بازی علی ناصریان است. یک معلم بازنشسته به نام شمس ، که ذهن را رنج می برد و بیشتر و گران تر است. همسر وی چهار سال است که زندگی گیاهی بوده است و معلم اجازه باز کردن دستگاه ها را نمی دهد. به نظر می رسد که تنها علت زندگی شرم آور همان زن است که در رختخواب دوام دارد. در خیالات خود ، شمس هنوز همسر جوان و سالم خود را می بیند که با او همراه است و داروهای خود را نمی گیرد تا بیشتر در خیالات بماند. شمس بسیار تنهایی است و از ترس از رقابت با او برای برآورده کردن مرگ همسرش با دیگران همراه نیست. تنها کسی که با شمس صحبت می کند ، یک پرستار جوان است که از قضا می خواهد ازدواج کند و ترک کند. در این شرایط ، شمس در یک چالش جدی قرار دارد. او می داند که باید مرگ همسرش را برآورده کند ، اما احساسات او به او اجازه نمی دهد این کار را انجام دهد. او می خواهد عشق خود را با تمام شرط بندی های زندگی بر روی زمین نگه دارد. داستان در حد این حد و احساسات ادامه دارد و راوی عشق شیرین است.
سکس بازی | یکی یکی از پیشرفته ترین و حساس ترین فیلم های سالهای اخیر علی نصیریان است. او یک فیلم عاشقانه را نشان می دهد که قلب مخاطبان خود را آزار می دهد. بعضی اوقات او از ته قلبش می خواند و می خندد و نشانه های زندگی را بیان می کند ، و گاهی اوقات با سکوت ، مکث و ظلم در صدای او ، عمق درد خود را نشان می دهد. “Seven Spring Orange” مبتنی بر یک موضوع جدید و نفیس نیست ، و ژانر کار Nasirian و توجه کارگردان به جزئیات زندگی شخصیت ها و عناصر صحنه که باعث جذابیت آن می شود. به همین دلیل بازی ناصریان بسیار مهم است. این ما را به زندگی شخصی و عاطفی یک پیرمرد به تنهایی دعوت می کند و به جای تلاش برای این نقش ، او در آرامش در مقابل دوربین زندگی می کند.
افتخارات: علی نصیریان در جشنواره بین المللی فیلم Fajr Fajr بهترین بازیگر نقش اول مرد Crystal Simorgh را به دست آورد.